kokaa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Προσφατα εφτιαξα ενα high end pc αλλα ελα που δεν ειναι..το pc μολις το εστησα εκανα καποια benchamarks στο far cry 2 για να δω τι fps βγαζει αλλα μολις τελειωσε το test τα fps ειδα οτι ηταν πολυ χαμηλα.... να σας πω και τι περιεχει το pc... λοιπον intel core 2 duo e8500 asus p5n-e sli(mobo) evga geforce gtx 260 3.5 gigabyte ram (2 x 1 giga corsair,,, 1 giga kingston,,, 512mb extreme memory) termaltake toughpower 700 watt 160gb wd hard disk lg dvdwriter lightscribe ξερετε γιατι βλεπω χαμηλα fps???το game το ετρεξα σε αναλυση 1280χ1024 και ολα στο ultra high και το anti-aliasing x8 και directx 9.0 ακομα οι μνημες της corsair θελουν 2.1v ενω η μητρικη δινει 1.8v μηπως θελουν καμια ρυθμηση??? τον επεξεργαστη τον εβαλα μολις εχθες μονος μου....επειδη ο υπολογιστης με τον καινουργιο επεξεργαστη εχει δουλεψει 1-2 φορες μηπως πρεπει να του κανω καμια ρυθμιση μεσω του bios???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ποιους drivers έχεις? ελπίζω τους τελευταίους από το site της Nvidia έτσι? μείωσε το anti-aliasing σε 4X και πες μας μετά πόσα FPS πιάνει... γιατί τα 20-22fps μου φαίνονται λογικά με 8X AA...
sam_@ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια το anti-aliasing που παει μεχρι 4χ στο COD:WaW να το παω OFF για να εχω καλυτερα αποτελεσματα?
kokaa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 τους 180.48 απο το site της nvidia....το ετρεξα παλι με το anti-aliasing στο χ4 αλλα δεν ειδα διαφορα 1fps πιο πανω...δεν ξερω τι συμβαινει!!!μηπως εκανα κανενα λαθος στην εγκατασταση της cpu μηπως πρεπει να ρυθμησω της μνημες???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 το anti-aliasing το έχεις μέσα από το game ή από το control panel της Nvidia?
kokaa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 να και καποιες φωτογραφεις απο τις μνηεμς μου
sam_@ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 μηπως τρεχεις παραλληλα κανα antivirus και σ αργει το game?
kokaa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 μεσα απο το game (thresh) δειτε λιγο και τις photo και πες τε μου αν βλεπτε κατι παραξενο στις μνημες μου -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 08 : 57 : 31----- ani-virus τρεχω αλλα δεν χρειαζεται και πολυ μνημη...τρεχω το avast
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 για δες μπας και έχει κάμια ρύθμιση στο control panel της nvidia που κάνει override ή enhance το AA που βάζεις μέσω game... καλά στις μνήμες έχει γίνει κάπως το τριμπούρδελο με όλες αυτές που έχεις βάλει... όλες πάντως τρέχουν στα 533mhz με 4-4-4-12
kokaa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ok θα δοκιμασω -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 09 : 06 : 15----- οχι παλι τα ιδια...μηπως πρεπει να κανω καμια ρυθμιση στις μνημες????Ριξε μια ματια στις φωτογραφιες που ανεβασα -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 09 : 53 : 37----- μπορεις μηπως να με βοηθησεις για να της αλλαξω????(οι corsair κανονικα ειναι στα 800mhz)(οι αλλες δυο extrememory και Kingston ειναι στα 533mhz) με λιγα λογια θα ηθελα να με ψηλοβοηθησετε λιγο για να φερω ολο το pc μου στα ισα του....για να βγαζει τοσα fps οσα θα πρεπει(55 με 60 fps οπως γραφω και ποιο κατω) αμα μπεις στο internet και ψαξεις θα δεις οτι στο far cry 2 η gtx 260 βγαζει 55 με 60 fps Thresh αν μπορεις δως μου και κανενα e-mail για να μιλησουμε πιο ευκολα
pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν απατόμαι,το dual channel δεν δουλεύει όταν βάλεις δυο μνήμες διαφορετικού μεγέθους στα slots. Επιπλέον,οι μνήμες της Corsair προκειμένου να δουλέψουν σε dual channel πρέπει να μπουν η μια στο slot 1 και η άλλη στο slot 3. (ή αλλιώς στα 2-4...) Δηλαδή με λίγα λόγια έχεις 2gb μνήμες οι οποίες υπολειτουργούν,λόγω έλλειψης dual channel διάταξης,όπως επίσης λόγω του ότι τους έχουν επιβάλλει οι άλλες μνήμες χαμηλότερα ρολόγια. (όλες οι μνήμες παίζουν στα ίδια mhz και timings) Η γνώμη μου είναι πως το 1.5 γίγα μνήμης που είναι ένα μπάχαλο πρέπει να το αφαιρέσεις.Το πολύ πολύ πήγαινε αγόρασε άλλα 2 γίγα μνήμης προκειμένου να κάνεις dual channel με 4gb. Επίσης,σχετικά με τις χαμηλές επιδόσεις μπορεί να έχει να κάνει η θερμοκρασία του συστήματος. Κατέβασε το CoreTemp ή το Everest και τσέκαρε τις θερμοκρασίες του CPU γιατί αν δεν έχει κουμπώσει καλά η ψύκτρα,ή έχεις βάλει πολύ θερμοαγώγιμη πάστα,θα ανεβάζει πολύ ζέστη. Ρίξε επίσης μια ματιά και στις θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών. Ουφ...αυτά.
kokaa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 για τις μνημες το σκεφτηκα και εγω...να βγαλω το 1.5 giga γιατι ειναι ενα μπαχαλο....θα το δοκιμασω και θα δω αν ανεβηκαν οι επιδοσεις... οσο για την cpu και την καρτα γραφικων δεν εχω προβληματα απο θερμοκρασιες 36c η cpu σε idle 43C η καρτα γραφικων αλλα για την gtx260 ειναι φυσιολογικες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.