nurse Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Όντως μια χαρά δουλειά κάνουν. Εχώ ένα της Bialetti εδώ και τέσσερις μήνες και δεν με έχει απογοητεύσει. Στα μείον βάζω ότι δεν μπορείς να φτιάξεις πολλούς καφέδες με τη μια, πρέπει να κρυώσει το μπρίκι και ο καφές δεν είναι πολύ δυνατός σε σχέση με τις μηχανές. Υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη. Εμένα φτιάχνει 3-4 φλιτζανάκια espresso τη φορά. Ε σε πόσους θα φτιάξεις ταυτόχρονα καφέ. Ας πιουν και κανένα γαλλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1Mbitmx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη. Εμένα φτιάχνει 3-4 φλιτζανάκια espresso τη φορά.Ε σε πόσους θα φτιάξεις ταυτόχρονα καφέ. Ας πιουν και κανένα γαλλικό. Μόνο που τα 3 φλιτζανάκια τα βάζω στο freddo μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 βρήκα και guide με εικόνες[...] http://blog.adamopoulos.net/how-to-make-cappuccino-freddo/ Πού να'ξερες κι όλας ότι το blog ανήκει σε έναν εξαίρετο moderator μας, εδώ στο forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ωχ κατάλαβα... Αυτό με το puke πείτε οτι δεν το εννούσα... Τι εννοείς δεν μπορώ να ποστάρω επειδή έχω περιορισμένα δικαιώματα.. Infraction? Μπάν; Ωχ ΩΧ! (πάντως αν δεν μπορώ να ποστάρω σε λίγο, όντως πείτε του οτι το αφρόγαλα είναι fail ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Πού να'ξερες κι όλας ότι το blog ανήκει σε έναν εξαίρετο moderator μας, εδώ στο forum. Από τον οποίο έχω καιρό να δω post ή κάνω λάθος και δεν προσέχω. Όσο για το αφρόγαλα, σε σχέση με του klain, είναι λιγουλάκι fail (όχι και πως το δικό μου είναι καλύτερο), αλλά τη δουλειά του την κάνει ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 .. Εντάξει, τελικά είναι πιο εύκολο από ότι φαίνεται. Πήρα το πρωί καφετιέρα, lavazza 100% arabica και ξεκίνησα τις δοκιμές. Έφτιαξα κανά δυο αποτυχίες, ένα εσπρέσσο νορμάλ, δυο καπουτσίνο και δυο τρια freddo espresso (προβλέπω συνεχές posting μέχρι αύριο με τόση καφεΐνη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Aν τα ήπιες ολα αυτά απο δευτέρα πάλι θα κοιμηθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nurse Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Κάπου είχα διαβάσει ότι ο espresso έχει λιγότερη καφεΐνη από τον Ελληνικό και το Νες... Αλλά σαφώς πολύ πιο πλούσια γεύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ισχύει. Νομίζουμε ότι είναι πιο δυνατός γιατι έχει πιο έντονη γευση. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Και ειναι και λιγοτερη ποσοτητα Ο γαλλικος πχ εχει πολυ περισοτερη καφεινη γιατι ειναι μεγαλυτερη ποσοτητα ( πινεις ολοκληρη κουπα , οχι ενα φυτζανι) ενω η ποσοτητα καφεινης /γραμαριο στον γαλικο ειναι λιγοτερη Εγω παντως εδω και λιγο εχω γινει φανατικος του ελληνικου (3-4 διπλοι την ημερα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 εγώ πάλι έκοψα εντελώς τον καφέ, και βρήκα την υγειά μου. Δύο - τρεις μέρες βέβαια δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Τώρα μπορεί να πιω κανέναν ελληνικό που και που, κανα δυο τρεις φορές τον μήνα ασπούμε, ενώ φραπέ έχω να πιω μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosss Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Σαν το Ελληνικο διπλο δεν υπαρχει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Οχι, εφοσον δεν ξεπερνας τις 4 κουταλιες την ημερα, δεν υπαρχει προβλημα. Αν εισαι... αδυνατουλης, μετα απο αυτο το οριο μπορει να σε πειραξει. Προσωπικα, με 4 φραππε την ημερα δεν εχω κανενα προβλημα. Αν θέλεις να ακούσεις μια συμβουλή,κόψε μαχαίρι το φραπέ και προιόντα τύπου nescafe.Ρώτησα γνωστή μου που ασχολείται χρόνια με πωλήσεις καφέ και έφρξα με αυτά που άκουσα για τους φραπέδες του εμπορίου.Καταρχήν δεν είναι καν καφές αλλά φλούδια από το φλοιό του καφέ που είναι κατάλληλα επεξεργασμένα.Δηλαδή ότι χειρότερο από ποιότητα.Εκτός όμως αυτού στις συσκευασίες του εμπορίου ρίχνουν κάποιο συντηρητικό (δεν θυμάμαι ακριβώς πως μου το είπε) το οποίο μακροχρόνια έχει αποδειχθεί επιστημονικά οτι δημιουργεί προβλήματα γονιμότητας.Ατροφεί το σπέρμα. Εγώ κάθε φορά που έπινα φραπέ ή ζεστό νες,στις 2-3 γουλιές που έπινα με έποιανε κόψιμο πάντα.Το έψαξα για ποιό λόγο μου συμβαίνει αυτό (και όχι μόνο σε μένα-και σε φίλους , είτε με άδειο είτε με γεμάτο στομάχι) και μόλις άκουσα πώς τον παρασκευάζουν έμεινα κόκκαλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ενα φλυτζανι γαλα ζεστο με ενα μικρο κουταλακι νες καφε= lait russe που λενε και οι βελγοι.... κατα τ αλλα ο απλος καφες της μηχανης χωρις γαλατα και ζαχαρες μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosvar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Η τέχνη του καφέ, πάμε όλοι για σεμινάριο!!! http://www.coffee-art.com/ Εγώ πάντως πίνω όλους τους καφέδες σκέτους. Μου αρέσει η αυθεντική γεύση, χωρίς πρόσθετα(γάλατα,ζάχαρες,αλκόολ, κλπ κλπ κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα