Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η οποία την βγάζει καθόλου τη μάσκα?

Και την μάσκα, και την στολή και τα "κατσικοπόδαρα" ατακτούλη gman (αρκεί να παίζει betadin). Που χάθηκες εσύ man?

Δημοσ.

έχω ακούσει ότι είναι κάλο game πατάς λέει το space και σταματάει ο χρόνος και τους χτυπάς εσύ Cool :-)

---------- Προσθήκη στις 14:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:24 ----------

Kasumi?DOA ripoff με οπλα;Θα τραβαει και ninja moves οπως ο shepard σε μερικες σκηνες; :lol: :lol: :lol:

φοβερή υπογραφή έσκασα στα γέλια

:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Και την μάσκα, και την στολή και τα "κατσικοπόδαρα" ατακτούλη gman (αρκεί να παίζει betadin). Που χάθηκες εσύ man?

ότι έχω στο steam το χω παρατήσει...Εσύ με l4d2 να φανταστώ?

Για να δούμε τι φρούτο είναι η Tali γιατί σαν cyborg μου κάνει

μήπως εκτός από betadin χρειαστώ και γράσσο :lol:

Δημοσ.

Την Τρίτη βγαίνει και το Hammerhead(τσάμπα) κσι ένα άκυρο pack με εναλλακτικές εμφανίσεις για κάποιους χαρακτήρες που θα κοστίζει μερικά €.

• Moderators
Δημοσ.

Το οποίο τελικά είναι αρκετά μούφα. :(

Περίμενα περισσότερα είναι η αλήθεια.

Τουλάχιστον είναι τσαμπέ. Για να δούμε και την Kasumi τον Απρίλη που δεν είναι. :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια τι μεγεθος εχει το σειβ σας;

Εκανα φορματ,κρατησα τον φακελο στα εγγραφα και τωρα που τον επικολλησα δεν βλεπει το σειβ,γιατι;

Δημοσ.

παιδια μηπως εχει κανεις απο εσας tweaks στο mass effect 2

εχω κατεβασει το coalesced editor αλλα γινεται χαμος απο settings...

εχω δει απιστευτα screenshots αλλα πως μπορω να αλλαξω τις ρυθμισεις των γραφικων οταν δεν με αφηνει το ιδιο το παιχνιδι απο τα video settings του???

σας ευχαριστω !!!

Δημοσ.
παιδια μηπως εχει κανεις απο εσας tweaks στο mass effect 2

εχω κατεβασει το coalesced editor αλλα γινεται χαμος απο settings...

εχω δει απιστευτα screenshots αλλα πως μπορω να αλλαξω τις ρυθμισεις των γραφικων οταν δεν με αφηνει το ιδιο το παιχνιδι απο τα video settings του???

σας ευχαριστω !!!

αν ειχες nvidia καρτα γραφικων τοτε θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις το nhancer

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πειραξα το coalesced.ini με τον γνωστο editor που κυκλοφορει, κανοντας φυσικα backup και μετα rebuild με τις νεες ρυθμισεις!

ακολουθησα settings απο αυτα τα δυο sites

* DepthOfField=False Not only does this take away the blurry foreground/background blurring, it also significantly decreases the dark shadows/lighting.

* UseVsync=False Some may prefer Vsync On, but this will allow you to turn off Vsync if only to verify performance/SLI scaling.

* bSmoothFrameRate=False Similar to turning off Vsync, the UE3 additionally uses frame rate smoothing which acts as an FPS cap (62 FPS)

* MinSmoothedFrameRate=22.000000

* MaxSmoothedFrameRate=200.000000 You also need to change this setting, as its set to a 62 FPS cap by default

και

DisableATITextureFilterOptimizationChecks=True to False

MaxAnisotropy=8 to 16

EnableHighPolyChars=False to True

MaxMultisamples=1 to 8 *

BIOVertexShaderVersion=vs_2_0 to v_3_0

οι ρυθμισεις αυτες γινονται πολυ ευκολα μεσα απο τον editor αρκει να αντιγραψεται τη προταση πριν το " = " και να το επικολησετε στο search field του editor

μετα πηγαινετε στις επιλογες για rebuild και ειστε ετοιμοι

να πω επισης οτι μεσα απο τη εφαρμογη masseffect2config εβαλα το antialiasing 16x

το παιχνιδι δειχνει φοβερο, πρωτη φορα δεν βλεπω πολυγωνα γυρω απο τα προσωπα και ειναι ολα καμπυλα...

θα βαλω και φωτος απο το παιχνιδι

οτι αλλες αυμβουλες εχετε παιδια δεκτες....

ενας αρχαριος...στο graphic tweaking

---------- Προσθήκη στις 11:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:29 ----------

update

το μονο προβλημα που ειχα ηταν στην στην αρχη του παιχνιδιου στην σκηνη που προσπαθεις να φυγεις απο τον cerberus station και πρεπει να περασεις μεσα απο μια φωτια

σε αυτο το σημειο το παιχνιδι κολλησε, { κοβοταν η κινηση } αλλα μετα απο καποια δευτερολεπτα επανηλθε και συνεχισα κανονικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...