Προς το περιεχόμενο

Mass Effect 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι παιχνιδάρα απίστευτη ήταν αυτή, εμπειρία ζωής, μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω.

Απίστευτη ιστορία, φοβερά γραφικά, μουσική άντε γεια...

Σε βάζει σε άλλον κόσμο κυριολεκτικά, ειδικά η τελευταία αποστολή όπου τα πάντα παίζουν ρόλο

και έχει 100 διαφορετικά endings σε αφήνει χαζό.

Εκπληκτικό φινάλε, απλά έπος.

Ξέρουν να βγάζουν παιχνιδάρες εκεί στην Bioware.

• Απαντ. 707
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως το ME3 βλεπω ν'αργει, λογικα θα βγει αλλο ενα ή δυο DLCs και μετά τελη '11 το ME3, να 'χει αφησει αρκετο καιρο ελευθερο το Dragon Age 2 που θα βγει το Μάρτη.

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι σίγουρο. 21 Ιανουαρίου είναι η PS3 έκδοση.

Πάντως Virmire Survivor 100%. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με το άλλο αμόρε (ή στην δική μου περίπτωση τον μ@λάκα). :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση για το παιχνίδι θέλλω να κανω,πριν λιγο καιρό τ'όπαιζα και δεν το τελείωσα γιατί έπρεπε να κάνω φορμάτ όμως εχω κρατήσει τα saves σε ενα φάκελο αν το εγκαταστήσω που πρέπει να βάλω τον φάκελο με τα saves; (αν γίνεται) ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση για το παιχνίδι θέλλω να κανω,πριν λιγο καιρό τ'όπαιζα και δεν το τελείωσα γιατί έπρεπε να κάνω φορμάτ όμως εχω κρατήσει τα saves σε ενα φάκελο αν το εγκαταστήσω που πρέπει να βάλω τον φάκελο με τα saves; (αν γίνεται) ευχαριστώ.

Εγώ έχω Windows 7, το default directory που δημιούργησε το παιχνίδι για τα saves είναι το

C:\Users\user name\Documents\BioWare\Mass Effect 2\Save

όπου user name φυσικά θα βάλεις το δικό σου.

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση, αν βάλουμε τα dlc που θέλουν λεφτά από τον θειο μας, θα έχει πρόβλημα το παιχνίδι μετά? Το έχω γνήσιο και δεν θέλω να πάθω κάνα lock.. Θα πρέπει να φορτώσω χρεωκαρτα για να τα πάρω? Κατέβασα τα 4 που δίνει δωρεάν αλλά τα καλά μου ζητά λεφτά (3-4-10 ευρώ μαξ έκαστο)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Zaeed - The Price of Revenge, featuring Zaeed Massani, a human bounty hunter and mercenary hired by Cerberus to join Shepard's squad. Also includes an associated set of missions, a new Achievement, and a new heavy weapon.

Firewalker Pack, including 5 new missions for use with the new Hammerhead hover tank.

Kasumi - Stolen Memory, featuring a new squad member and associated set of missions, as well as a new Achievement and the Locust submachine gun.

Lair of the Shadow Broker, containing a new mission in which Commander Shepard and Liara T'Soni team up to confront the Shadow Broker, as well as five new Achievements.

Αυτά είναι τα κυριότερα που βάζουν κ κάποια Quest. Υπάρχουν και μερικά ακόμη που βάζουν weapons και armors.

Το πρώτο ήταν το μόνο dlc που δεν μου άρεσε όλα τα άλλα τα σπανέ!

Kαλό είναι να τα βάλεις όλα :P

πηρα τα info και θα δεις τα υπόλοιπα εδώ:masseffect.wikia.com

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει και το Operation: Overlord.

Του Zaeed και το Firewalker είναι free, τα υπόλοιπα για όπλα κλπ, όχι.

Αξίζουν της Kasumi (μιας και γίνεται team member)και Lair of the Shadow Broker κυρίως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...