Arcanaloth Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Τι παιχνιδάρα απίστευτη ήταν αυτή, εμπειρία ζωής, μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω. Απίστευτη ιστορία, φοβερά γραφικά, μουσική άντε γεια... Σε βάζει σε άλλον κόσμο κυριολεκτικά, ειδικά η τελευταία αποστολή όπου τα πάντα παίζουν ρόλο και έχει 100 διαφορετικά endings σε αφήνει χαζό. Εκπληκτικό φινάλε, απλά έπος. Ξέρουν να βγάζουν παιχνιδάρες εκεί στην Bioware.
chek2fire Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Οντος ωραίο game αν και το πρώτο μου άρεσε περισσότερο σαν story γιατί ήταν αρκετά πιο σκοτεινό.
flamelab Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Παντως το ME3 βλεπω ν'αργει, λογικα θα βγει αλλο ενα ή δυο DLCs και μετά τελη '11 το ME3, να 'χει αφησει αρκετο καιρο ελευθερο το Dragon Age 2 που θα βγει το Μάρτη.
chek2fire Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μάλλον πάμε για το τελευταίο τρίμηνο του 2011
chek2fire Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ερχέται και άλλο dlc περιεχόμενο με ημερομηνία μάλλον κυκλοφορίας την 21 Ιανουαρίου http://www.eurogamer.net/articles/2011-01-04-new-mass-effect-2-dlc-announced
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι σίγουρο. 21 Ιανουαρίου είναι η PS3 έκδοση. Πάντως Virmire Survivor 100%. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με το άλλο αμόρε (ή στην δική μου περίπτωση τον μ@λάκα).
zvarthangalos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά μια ερώτηση για το παιχνίδι θέλλω να κανω,πριν λιγο καιρό τ'όπαιζα και δεν το τελείωσα γιατί έπρεπε να κάνω φορμάτ όμως εχω κρατήσει τα saves σε ενα φάκελο αν το εγκαταστήσω που πρέπει να βάλω τον φάκελο με τα saves; (αν γίνεται) ευχαριστώ.
Arcanaloth Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά μια ερώτηση για το παιχνίδι θέλλω να κανω,πριν λιγο καιρό τ'όπαιζα και δεν το τελείωσα γιατί έπρεπε να κάνω φορμάτ όμως εχω κρατήσει τα saves σε ενα φάκελο αν το εγκαταστήσω που πρέπει να βάλω τον φάκελο με τα saves; (αν γίνεται) ευχαριστώ. Εγώ έχω Windows 7, το default directory που δημιούργησε το παιχνίδι για τα saves είναι το C:\Users\user name\Documents\BioWare\Mass Effect 2\Save όπου user name φυσικά θα βάλεις το δικό σου.
zvarthangalos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Σ'ευχαριστώ Arcanaloth για την βοήθεια.
Orifiel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Να κάνω μια ερώτηση, αν βάλουμε τα dlc που θέλουν λεφτά από τον θειο μας, θα έχει πρόβλημα το παιχνίδι μετά? Το έχω γνήσιο και δεν θέλω να πάθω κάνα lock.. Θα πρέπει να φορτώσω χρεωκαρτα για να τα πάρω? Κατέβασα τα 4 που δίνει δωρεάν αλλά τα καλά μου ζητά λεφτά (3-4-10 ευρώ μαξ έκαστο)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 και αν δεν κάνω λάθος το 1ο ήταν και μεγαλύτερο. Επειδή σε κάθε πλανήτη κατέβαινες με το Mako.
gio@ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Zaeed - The Price of Revenge, featuring Zaeed Massani, a human bounty hunter and mercenary hired by Cerberus to join Shepard's squad. Also includes an associated set of missions, a new Achievement, and a new heavy weapon. Firewalker Pack, including 5 new missions for use with the new Hammerhead hover tank. Kasumi - Stolen Memory, featuring a new squad member and associated set of missions, as well as a new Achievement and the Locust submachine gun. Lair of the Shadow Broker, containing a new mission in which Commander Shepard and Liara T'Soni team up to confront the Shadow Broker, as well as five new Achievements. Αυτά είναι τα κυριότερα που βάζουν κ κάποια Quest. Υπάρχουν και μερικά ακόμη που βάζουν weapons και armors. Το πρώτο ήταν το μόνο dlc που δεν μου άρεσε όλα τα άλλα τα σπανέ! Kαλό είναι να τα βάλεις όλα πηρα τα info και θα δεις τα υπόλοιπα εδώ:masseffect.wikia.com
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει και το Operation: Overlord. Του Zaeed και το Firewalker είναι free, τα υπόλοιπα για όπλα κλπ, όχι. Αξίζουν της Kasumi (μιας και γίνεται team member)και Lair of the Shadow Broker κυρίως.
Πέτρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Κανένα νέο για το υποτιθέμενο νέο DLC? Στη σελίδα του παίγνιου πάντως δεν φαίνεται το παραμικρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα