king2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Όταν βοηθήσεις κάποιον squadmate στην προσωπική του/της αποστολή γίνεται loyal, ναι. (και αφήνει να αλλάξεις στολή) Εγώ normal παίζω τα single player. (εκτός του Crysis 1) Αν θέλω προκλήσεις παίζω online. Όταν παίζω single, θέλω να δω την ιστορία με το πάσο μου. Καλά και Garrus και Jacob ήταν Loyal αλλά πέθαναν στο τέλος(επειδή άργησα λογικά).Ενα level πάνω απο το normal τα παίζω τα games για να μην δυσκολευτω στο very hard για το trophy.Καλα αν το παίξεις απο την αρχή στο insanity θα σπάσουν τα νευρα σου δεν θα ξέρεις τι σου γίνεται(σε όλα τα games έτσι είναι βασικά).Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις πληροφορίες φίλε μου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 To Loyalty δεν σημαίνει ότι ζουν στις λάθος επιλογές. No Upgrades και λάθος επιλογή χαρακτήρα όπως ανέφερα πριν θα σκοτώσει κόσμο. Loyal = ζουν μετά το τελικό boss. Όταν σηκώνεις τα σίδερα από πάνω τους. Αν δεν είναι loayl, πεθαίνουν (και δεν σε σηκώνει ο Joker στο Normandy και πεθαίνεις). Η "αργοπορία" (δηλαδή να κάνεις άλλες αποστολές μετά το IFF και το reaper attack), σκοτώνει το crew του Normandy (εκτός της Chakwas) και όχι τους squadmates σου.
king2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 To Loyalty δεν σημαίνει ότι ζουν στις λάθος επιλογές. No Upgrades και λάθος επιλογή χαρακτήρα όπως ανέφερα πριν θα σκοτώσει κόσμο. Loyal = ζουν μετά το τελικό boss. Όταν σηκώνεις τα σίδερα από πάνω τους. Αν δεν είναι loayl, πεθαίνουν (και δεν σε σηκώνει ο Joker στο Normandy και πεθαίνεις). Η "αργοπορία" (δηλαδή να κάνεις άλλες αποστολές μετά το IFF και το reaper attack), σκοτώνει το crew του Normandy (εκτός της Chakwas) και όχι τους squadmates σου. Ναι αυτό είπα και πριν.Αλλά τα upgrades είχαν γίνει όλα(οι χαρακτήρες ίσως δεν επιλέχθηκαν σωστά στις αποστολές όπως μου είπες πριν).Στο τέλος miranda και kasumi σώθηκαν ναι εφόσον ήταν loyal.Αρα η αργοπορία δεν σκοτώνει τους squad μου παρα μόνο το crew απο το Normandy όπως είπες.Το βρήκαμε το λάθος δηλαδή.Λάθος επιλογή στο τέλος στην αποστολή(εδώ έκανα leader των jacob για αυτό πέθανε λογικά,ο Garrus απο την άλλη teammate τον είχα εκεί που έκανε η samara το barrier αλλα δεν την πάλεψε τον έφαγαν τα κουνούπια).Την πρώτη φορά δύσκολα να μαντέψεις τα σωστά πάντως και να τα κάνεις όλα χωρίς βοήθεια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Βάζε και spoilers βρε συ αφού βάζω. Στο σημείο με το barrier δεν πρέπει να είχες την Samara... Samara και Jack είναι οι μόνες που κρατάνε το barrier μέχρι τέλους (και κάνουν και το shockwave), ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι biotics σταματάνε το barrier και ένας squadmate φεύγει με τα "κουνούπια". Μάλλον Miranda πρέπει να είχες βάλει μιας και την είχε δει ότι και η ίδια μπορούσε να το κάνει. ΥΓ. Δεν τα είχα μαντέψει, είχα κοιτάξει (niah niah ) τί να διαλέξω στις ομάδες.
king2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Βάζε και spoilers βρε συ αφού βάζω. Στο σημείο με το barrier δεν πρέπει να είχες την Samara... Samara και Jack είναι οι μόνες που κρατάνε το barrier μέχρι τέλους (και κάνουν και το shockwave), ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι biotics σταματάνε το barrier και ένας squadmate φεύγει με τα "κουνούπια". Μάλλον Miranda πρέπει να είχες βάλει μιας και την είχε δει ότι και η ίδια μπορούσε να το κάνει. ΥΓ. Δεν τα είχα μαντέψει, είχα κοιτάξει (niah niah ) τί να διαλέξω στις ομάδες. Είχα την Samara να κάνει το barrier.Garrus και kasumi είχα για teammate και στο τέλος που τελειώνει αυτό με το barrier ψοφάει ο Garrus.Η άλλη ομάδα λογικά είχε Jack για barrier.Καλά εγώ έπαιζα χθες απο τις 3 και στις 12 το τερμάτισα(το τελευταίο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω να φτιάξω τις ομάδες).Να το τερματίσω ήθελα κυρίως.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μόνο μια ομάδα πάει στο barrier. Η δική σου. Tην Samara την είχες loyal; Δεν έχω ψάξει αν δεν είναι loyal αν αφήνει το barrier να πέσει. Πάντως έχω παίξει πάνω από 10 φορές την suicide mission (ναι, μου αρέσει. Και να σώζω την Tali από το πέσιμο στο τέλος) και ποτέ δεν το έχασε η Samara.
king2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μόνο μια ομάδα πάει στο barrier. Η δική σου. Tην Samara την είχες loyal; Δεν έχω ψάξει αν δεν είναι loyal αν αφήνει το barrier να πέσει. Πάντως έχω παίξει πάνω από 10 φορές την suicide mission (ναι, μου αρέσει. Και να σώζω την Tali από το πέσιμο στο τέλος) και ποτέ δεν το έχασε η Samara. Η samara είναι loyal και αυτή κρατούσε το barrier σε μένα.Στο τέλος όμως το άφησε πρωτού καθαρίσει ο τόπος απο τα κουνούπια.Έχεις κρατημένο save εκεί που πας για την suicide και την παίζεις συνέχεια σωστά?Γιατί μετά τα credits δεν μπορώ να μπω στο omega mass relay οπότε δεν γίνεται να την ξαναπαίξω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ναι, έκανα save πριν από κάθε ενδιαφέρουσα αποστολή. Η Samara δεν αφήνει το barrier ΠΟΤΕ. Όπως η Jack είναι η πιο δυνατή made biotic, η Samara είναι η πιο δυνατή natural biotic. 1000 χρόνια Asari Justicar δεν κουράζονται έτσι.
king2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ναι, έκανα save πριν από κάθε ενδιαφέρουσα αποστολή. Η Samara δεν αφήνει το barrier ΠΟΤΕ. Όπως η Jack είναι η πιο δυνατή made biotic, η Samara είναι η πιο δυνατή natural biotic. 1000 χρόνια Asari Justicar δεν κουράζονται έτσι. Κοίτα στο τέλος φαινόταν δεν την πάλευε να κρατήσει άλλο το barrier.Πρέπει να το άφησε πριν μπουν όλοι μέσα για αυτό και πέθανε ο Garrus.Δεν βρίσκω άλλο λόγο γιατι να πέθανε.Έπρεπε να είχα κάνει ξεχωριστό save πριν τη suicide.Να την ξανα έπαιζα.Αλλά εντάξει δεν πειράζει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Κοίτα στο τέλος φαινόταν δεν την πάλευε να κρατήσει άλλο το barrier.Πρέπει να το άφησε πριν μπουν όλοι μέσα για αυτό και πέθανε ο Garrus.Δεν βρίσκω άλλο λόγο γιατι να πέθανε. http://www.youtube.com/watch?v=P383kGhUbhk 1:41. Αυτό γίνεται πάντα. Samara, Jack (και Morrinth, ναι την είχα ξεχάσει / κάνει splat με την Samara) κρατάνε το barrier. Κουράζονται ναι, αλλά δεν πέφτει.
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 που τα θυμάσαι ρε GhostRiderLSOV... από αυτά που γράψατε δεν θυμάμαι ούτε το 1/5
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Για την suicide mission; Ε, τόσες φορές την έχω κάνει την αποστολή. Αλλά και από το στόρυ θυμάμαι τα περισσότερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Εμένα μόνο η Jack μου πέθανε αλλά πολύ που νοιάστηκα.Βλαμμένη ήταν έτσι κι αλλιώς.
king2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=P383kGhUbhk 1:41. Αυτό γίνεται πάντα. Samara, Jack (και Morrinth, ναι την είχα ξεχάσει / κάνει splat με την Samara) κρατάνε το barrier. Κουράζονται ναι, αλλά δεν πέφτει. A μπράβο ακριβώς εκεί στο τέλος στο 1,44 που κάνει το δυνατό shockwave και τους ξαποστέλνει τους rippers σε μένα δεν το έκανε και επειδή πεινούσαν και τα κουνούπια άρπαξαν και έναν. Εμένα μόνο η Jack μου πέθανε αλλά πολύ που νοιάστηκα.Βλαμμένη ήταν έτσι κι αλλιώς. Περισσότερο για τα trophies είναι.Αλλιώς ούτε εμενα δεν θα με ένοιαζε που πέθανε κάποιος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Περίεργο ότι δεν το έκανε... :/ Κάνε την και lvl up όσο μπορείς πριν την αποστολή. Εμένα με νοιάζει ποιος ζει / ποιος πεθαίνει για την ιστορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα