Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην εκκίνηση...

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.

Ξφνικα εμφανιστηκε ενα προβλημα με το πισι(της υπογραφης). Μεχρι και χτες το βραδυ ολα καλα και νορμαλ. Σημερα το μεσημερι που γυρισα απο την σχολη και πηγα να τον ανοιξω, αρχικα ξεκιναει και κολλαει η οθονη στο ποστ. Λεω οκ δεν ειναι τιποτα και παταω ρεσετ. Απο εκεινη την στιγμη δεν μπαινει ουτε καν στο ποστ. Παταω το power δειχνει οτι ξεκιναει ο υπολογιστης, ξεκινανε τα ανεμιστηρια αλλα μεχρι εκει. Η οθονη δεν ανταποκρινεται σαν να μην παιρνει σημα απο πουθενα. Παντως ουτε το πισι συνεχιζει λογικα στο φορτωμα των win αφου παρατηρησα πως το led του σκληρου δεν αναβει.

Οπως ειπα και πριν μεχρι χτες ηταν ολα καλα...Τωρα, λετε να εχει καψει τιποτα? Καρτα γραφικων? Τροφοδοτικο? Εχω κανει ολα τα σχετικα, καθαρισμα απο σκονες φυσιγμα βγαλσιμο ολα τα καλωδια αλλα τιποτα. Δεν εχω αλλη καρτα να δοκιμασω ουτε τροφοδοτικο...Μπορω να κανω τιποτα αλλο?Καμια ιδεα?

Σημειωση: Δοκιμασα να βγαλω εντελως την καρτα γραφικων αλλα δεν αλλαξε κατι. Εκανε ακριβως το ιδιο...

Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα, δεν εχω pc να κανω την δουλεια μου.

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...