Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ένα usb stick και κατά λάθος το πάτησα.

Το αποτέλεσμα το καταλαβαίνετε το λέει και ο τίτλος.:fear::fear::fear:

Το πρόβλημα είναι οτι όχι μόνο χάλασε η usb που ήταν το stick χάλασε και η από πάνω,οι υπόλοιπες usb δουλεύουν κανονικά οι πίσω.Υπάρχει περίπτωση να φτιάξω έστω και την μία.

Δημοσ.

Απ'όσο κατάλαβα έχει τον υπολογιστή κάτω,και είχε συνδέσει το stickάκι σε μια μπροστινή θύρα,το πάτησε και διέλυσε τις μπροστινές θύρες.

Το πρόβλημα σου λύνεται άλλα θα πρέπει να σκεφτείς κάποια πατέντα για να το επισκευάσεις.

Δημοσ.
βαλε μια τετοια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569656 για να αναπληρωσεις τις 8ηκες που χαλασες αλλα απο την πισω μερια για να τελιονεις

Και πάλι θα είναι απο πίσω.Τις θέλω μπροστά για να βάζω τα στικάκια.

Όσο για το μέγεθος της ζημιάς αυτή που είχε το στικάκι έχει καταστραφεί εντελώς,η απο πάνω φαίνεται μια χαρά.

Στην χειρότερη θα βάλω προέκταση απο τις πίσω υςμπ. Μήπως μπορέσουμε και το γλυτώσουμε:-):-):-):-)

Δημοσ.

Καλά βρε συ user12, υπέθεσα πως για να το ρωτάς αυτό παρουσιάστηκε κάποιο λειτουργικό πρόβλημα σε υλικό/λογισμικό (κι επειδή το έχω ξαναδεί είπα μήπως δώσω καμιά ιδέα). Άνοιξες θέμα για να μας πεις πως έσπασες τη USB? Πως να σε βοηθήσουμε να τη φτιάξεις? Με μαγικά? Εντάξει λοιπόν...

"αχαλαμαχαμ σεκουτα μομπε,

USB μπροστινή θύρα στο PC του user12,

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΟΥ!!!"

Υ.Γ. Για ρίξε μια ματιά μήπως έγινε κάτι...

Υ.Γ.2 Αν δεν έγινε, τρέχα αγόρασε ένα καλώδιο προέκτασης USB και χώσ΄το στην πίσω θύρα που λες πως είναι ΟΚ.

Δημοσ.
Καλά βρε συ user12, υπέθεσα πως για να το ρωτάς αυτό παρουσιάστηκε κάποιο λειτουργικό πρόβλημα σε υλικό/λογισμικό (κι επειδή το έχω ξαναδεί είπα μήπως δώσω καμιά ιδέα). Άνοιξες θέμα για να μας πεις πως έσπασες τη USB? Πως να σε βοηθήσουμε να τη φτιάξεις? Με μαγικά? Εντάξει λοιπόν...

Χαχαχαχαχ:lol::lol::lol::lol::lol:

Παιδιά την βρήκα την λύση http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750650 το μόνο πρόβλημα είναι οτι είναι η μία πάνω στην άλλη:mad::mad::mad::mad:

Θα το προσπαθήσω και θα σας πω

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.Αλλά τα μαγικά δεν έπιασαν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.
Αλλά τα μαγικά δεν έπιασαν

Χμμμ, έχω σκουριάσει. :fear: Θα φωνάξω το Χάρυ Πότερ... :o

Υ.Γ. Πολύ ενδιαφέρον εξαρτηματάκι αυτό που ανακάλυψες γιατί μπορείς έτσι να εκμεταλλευτείς τις εσωτερικές επεκτάσεις που πήγαιναν χαμένες (δεν ήξερα πως υπάρχει).

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα αλά σε λαπτοπ έσπασε η μια θήρα USB αλά λίγο έσπασε το ένα γατζάκι  ας πούμε το λαπτοπ μου ειναι το εξής acer5732zg ξέρετε καμιά πατέντα  να το φτιάξω χωρίς να ξοδέψω χρήματα? γιατί έχουμε οικονομική κρίση :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...