tritonas00 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 παιδιά, σε asus eee 1000h μπορώ να το εγκαταστήσω κανονικά από usb-stick ? έχει drivers για τα πάντα ? Μα εκει στοχευει η microsoft.Στα netbooks.Γιατι νομιζεις οτι ειναι τοσο ελαφρια? Για εγκατασταση απο usb υπαρχει tutorial στο internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Εμφανισιακά θα υπάρξουν αλλαγές ή αυτό που βλέπουμε αυτό θα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Αυτό θα είναι...period Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ε δεν είναι και άσχημο.,..ειδικά το super bar:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Απ' οτι διάβασα και το 64μπιτ κλειδί κάνει για την έκδοση των 32μπιτ, αν δε σου δουλέψει, στο link που δίνει ο Hal9000 για την απόκτηση κλειδιού αντικαθιστάς το 64 με 32 και voila έχεις κλειδί για 32μπιτ. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδιά μόνο 163MB είναι τα windows 7 ή δεν μου τα κατέβασε ολόκληρα?? μάλλον το δεύτερο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 3.15GB ειναι σε αρχειο ISO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_WOODY Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 καλημερα παιδια για το registration key τι πρεπει να κανει κααποιος για να το αποκτησει ;; συγνωμη αν ρωταω κατι που δεν καταλαβαινω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaslfc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 καλημερα παιδια για το registration key τι πρεπει να κανει κααποιος για να το αποκτησει ;; συγνωμη αν ρωταω κατι που δεν καταλαβαινω ; Διάλεξε ένα από αυτά: 64-bit 482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4 RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH 7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3 D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9 32-bit GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY 4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH 6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73 QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7 TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC όλοι τα ίδια έχουμε? Και σε μένα τα ίδια κλειδιά μου έδωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narbi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 πρωτα προβληματα1) δεν μου αναγνωριζουν τον δισκο WD-RAPTOR 150GB 2)Εκανα εγκατασταση στον δευτερο σκληρο τα windows 7.Oταν επιλεγω στο boot να τρεξω τα vista,μου βγαζει στην αρχη να τα κανω activate,κατι το οποιο δεν συνεβαινε πριν 2) Άσε κι εγώ τα ίδια έπαθα με το activation..Μας τσακώσανε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 2) Άσε κι εγώ τα ίδια έπαθα με το activation..Μας τσακώσανε.... dont worry μπείτε από vista, πατήστε άκυρο για να μπείτε στο λειτουργικό και κάντε εγκατάσταση τα vista με upgrade πάνω στα vista. 2-3 κλικ θέλει και θα έχετε πάλι vista χωρίς να χάσετε ρυθμίσεις και προγράμματα and 7 γνήσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narbi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 dont worry μπείτε από vista, πατήστε άκυρο για να μπείτε στο λειτουργικό και κάντε εγκατάσταση τα vista με upgrade πάνω στα vista. 2-3 κλικ θέλει και θα έχετε πάλι vista χωρίς να χάσετε ρυθμίσεις και προγράμματα and 7 γνήσια ThanX Exoskeletor!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) εχω σε ενα δισκο xp και στον αλλο vista που δεν τα θελω μπορω να βαλω τα win7 στο δισκο με τα vista ή θα χασω το boot απο τα xp? μηπως ειναι καυτερο να αποσυνδεσω τελειως τον C με τα xp? Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2009 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 εχω σε ενα δισκο xp και στον αλλο vista που δεν τα θελω μπορω να βαλω τα win7 στο δισκο με τα vista ή θα χασω το boot απο τα xp? μηπως ειναι καυτερο να αποσυνδεσω τελειως τον C με τα xp? εγω λεω να μπεις απο τα vista και να κανεις upgrade σε 7 και θα δουλευουν ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 εχω δοκιμάσει και τα δυο τα Link που δίνετε αλλα και τα δυο σταματανε στα 200Mb περιπου. Υπάρχει άλλος τρόπος να το κατεβάσω; Να ψάξω τίποτα για torrents ή για rapid; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα