evp_s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα, Χθές άνοιξα τον υπολογιστή και τον σύνδεσα με την φωτογραφική για να περάσω κάποιες φωτογραφίες. Ενώ άνοιξε κανονικά ξαφνικά έσβησε και από τότε δεν ανοίγει. Πατάω το κουμπί ανάβει το φωτάκι γύρω από το κουμπί, αλλά δεν κάνει τίποτα, ούτε κάποιος ήχος ακούγεται, κάποιο σημάδι που να δείχνει ότι κάτι προσπαθεί, απολύτως τίποτα. Νωρίτερα δούλευα στον υπολογιστή χωρίς κάποιο πρόβλημα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
pern112 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 το φωτακι παραμενει ανοιχτο συνεχως η μονο οταν το ανοιξεις?αν το δευτερο τοτε τουλαχιστον εχεις τροφοδοτικο και πιθανως mobo. Ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη γυριζει?
evp_s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Τίποτα δε λειτουργεί και το φωτάκι που λέω ότι ανάβει δεν είναι αυτό του power, απλά ένα φως (μπλε) που έχει γύρω από το κουμπί που το ανοίγεις. Και εμένα το μυαλό μου στο τροφοδοτικό πήγε αλλά θέλω και κάποια άλλη γνώμη μια και σε θέματα hardware δεν είμαι και πολύ ειδικός. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
liakos18 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Συγγνώμη που επεμβαίνω σε αυτό το thread αλλά επειδή έχω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα πιστεύω πως είναι καλύτερα να το ποστάρω εδώ παρά να ανοίξω πανομοιότυπο thread. Φτιάχνω αυτές τις μέρες ένα PC για ένα φίλο (όλο το hardware είναι καινούριο). Αφού λοιπόν τα έχω συνδέσει όλα σωστά ( έτσι πιστεύω τουλάχιστον) όταν πατάω το power κάνουν μια κίνηση να ξεκινήσουν οι ανεμιστήρες (και του κουτιού και του επεξεργαστή) αλλά κατευθείαν σταματανε. Αν ξαναπατήσω το power δε γίνεται τίποτε. Σβήνω το τροφοδοτικό το ξανανάβω, πατάω power και πάλι το ίδιο. Το λαμπάκι τροφοδοσίας της mobo ανάβει συνέχεια. Τι μπορεί να φταίει;
kid4computer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Συγγνώμη που επεμβαίνω σε αυτό το thread αλλά επειδή έχω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα πιστεύω πως είναι καλύτερα να το ποστάρω εδώ παρά να ανοίξω πανομοιότυπο thread. Φτιάχνω αυτές τις μέρες ένα PC για ένα φίλο (όλο το hardware είναι καινούριο). Αφού λοιπόν τα έχω συνδέσει όλα σωστά ( έτσι πιστεύω τουλάχιστον) όταν πατάω το power κάνουν μια κίνηση να ξεκινήσουν οι ανεμιστήρες (και του κουτιού και του επεξεργαστή) αλλά κατευθείαν σταματανε. Αν ξαναπατήσω το power δε γίνεται τίποτε. Σβήνω το τροφοδοτικό το ξανανάβω, πατάω power και πάλι το ίδιο. Το λαμπάκι τροφοδοσίας της mobo ανάβει συνέχεια. Τι μπορεί να φταίει; Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!! Το έλυσα βέβαια με ένα Clear CMOS βγάζοντας την μπαταρία!
geldwer1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Κοίταξε αν σύνδεσες κ το extra molex ths τροφοδοσίας του mb.Αν το έχεις κάνει τότε βγάλτο κ δοκίμασε χωρίς αυτό.Υπάρχουν βέβαια πολλοί λόγοι που μπορεί να μην ανοίγει το mb.Ασυμβατότητα με νέας γενιάς επεγεργαστες(λύνεται με bios update),ελατωματικό psu ή ακόμη κ mb. Υ.Γ.Δοκίμασε να αφήσεις κ εκτός ρεύματος το μηχάνημα γισ κανα 2λεπτο.
liakos18 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!! Το έλυσα βέβαια με ένα Clear CMOS βγάζοντας την μπαταρία! Δεν δούλεψε σε μένα... Κοίταξε αν σύνδεσες κ το extra molex ths τροφοδοσίας του mb.Αν το έχεις κάνει τότε βγάλτο κ δοκίμασε χωρίς αυτό.Υπάρχουν βέβαια πολλοί λόγοι που μπορεί να μην ανοίγει το mb.Ασυμβατότητα με νέας γενιάς επεγεργαστες(λύνεται με bios update),ελατωματικό psu ή ακόμη κ mb. Υ.Γ.Δοκίμασε να αφήσεις κ εκτός ρεύματος το μηχάνημα γισ κανα 2λεπτο. Σε μένα απευθύνεσαι; Το λαμπάκι της mobo που ανάβει δε σημαίνει ότι όλα είναι καλά με τη mobo;
pern112 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δεν δούλεψε σε μένα... Σε μένα απευθύνεσαι; Το λαμπάκι της mobo που ανάβει δε σημαίνει ότι όλα είναι καλά με τη mobo; για τον φιλο πανω που μια αναβει μια οχι, τσεκαρε το καλωδιο power που παει πανω στη μομπο το πιο πιθανο να εχει μπει σε λαθος σημειο. Δες το manual της mobo για το που πρεπει να μπει και με ποια φορα το καλωδιο. για τον φιλο που ξεκινησε το ποστ. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ξεκινησεις να βγαζεις πραγματα να δεις τι φταιει. Ειναι hardware prob οποτε ξεκινα εφοσον, δεν εχεις αλλο τροφοδοτικο να δοκιμασεις, να βγαζεις ολες τις pci και τις μνημες να δεις αν αναβει (μηπως κανει βραχυκυκλωμα κατι). Αν οχι θα πρεπει να δοκιμασεις νεο τροφοδοτικο πριν βαλεις χερι σε mobo και cpu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.