Προς το περιεχόμενο

δημιουργία δυναμικής ιστοσελίδας

Belmont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

Μηπως μπορει καποιος που εχει καλες γνώσεις απο web design να κατασκευάσει μια δυναμική ιστοσελίδα και βαση δεδομένων(φορμες, πινακες κτλ οχι ετοιμο πακετο)

για πτυχιακή εργασία με αμοιβή?

Δημοσ.
γεια σας

Μηπως μπορει καποιος που εχει καλες γνώσεις απο web design να κατασκευάσει μια δυναμική ιστοσελίδα και βαση δεδομένων(φορμες, πινακες κτλ οχι ετοιμο πακετο)

για πτυχιακή εργασία με αμοιβή?

http://www.findapro.gr

Δημοσ.

Τέτοια ξεφτίλα? Θα σου κάνει άλλος την πτυχιακή?

Και αντί να τον βρίσετε του δίνετε και τηλέφωνα , κινητά και το βρακί σας αν το ζητήσει.

Ε ρε θύματα....ελλάδα με τους επιστήμονες σου

Δημοσ.

παρακάτω γράφουμε τι χρειαζόμαστε.

1) εμείς ζητάμε να βρεθούμε σε καποιο χώρο μαζι ώστε να την υλοποιήσουμε μαζι για να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς γίνεται ετσι ώστε όταν

την παρουσιάσουμε στους καθηγητές να μην έχουμε κανένα πρόβλημα.

2)θέλουμε κατασκευή βασης δεδομένων με λίγα προιοντα (οτι προιόντα ναναι)

3)κατασκευή site όπου θα περιλαμβανει καποια απλα τυπικά πράγματα πχ καλάθι αγορών, πελατολόγιο , login , paypal , παραγγελίες κτλ

script έτοιμα απο το ιντερνετ.

4) σύνδεση του site με την βάση (dynamic page)

5)να είναι έτοιμο για upload (χωρίς να γίνει όμως)

6)θέλουμε όλο το e-shop να κατασκευαστεί απο το μηδέν χωρίς έτοιμα πακέτα όπως joomla κτλ.

Δημοσ.
Τέτοια ξεφτίλα? Θα σου κάνει άλλος την πτυχιακή?

Και αντί να τον βρίσετε του δίνετε και τηλέφωνα , κινητά και το βρακί σας αν το ζητήσει.

Ε ρε θύματα....ελλάδα με τους επιστήμονες σου

+10000000(...)

Ρε παιδιά...Δείχτε λίγο έλεος.Για πτυχιακή πάει..Αλλά τι...Μόλις ακούσατε για χρήματα αντί να τον βρίσετε αμέσως πέσατε να πιάσετε σειρά :mad:

Δημοσ.

Αυτό που ζητάς είναι πολύ εξειδικευμένο και σίγουρα όποιος και να το αναλάβει θα σου ζητήσει αρκετά χρήματα. Μια πρώτη εκτίμηση είναι τουλάχιστον 1,500.00 €. Δεν έχει σημασία ο σκοπός που το θέλεις. Ούτως ή άλλως θα κατασκευαστεί ένα ολοκληρωμένο e-shop από το μηδέν οπότε θα πρέπει να πληρώσεις όλο το πακέτο κανονικά.

Τέλος για να κατασκευάσεις ένα e-shop έστω και για πτυχιακή εργασία θα πρέπει να έχεις γνώσεις JavaScript, CSS, PHP ή ASP, MySQL ή MS SQL και γιατί όχι AJAX. Αν κάτι από αυτά δεν το έχεις τότε όσο και να στο εξηγήσουν δεν την πατάτα θα την κάνεις σίγουρα την ώρα της παρουσίασης.

Αυτά τα λίγα από το θείο Νίκο. Για ότι θέλεις εδώ είμαστε.

Πάντως θα έλεγα να την κάνεις από μόνος σου την άσκηση μιας και αύριο μεθαύριο θα είσαι συνάδελφος μας ! ! !

Γίνε από τώρα επαγγελματίας.

Δημοσ.
Ηρεμία ρε παιδιά, το παιδί μπορεί να ΜΗ θέλει να γίνει web developer...

Τότε τι δουλειά έχει η πτυχιακή;Κάτι θα σπουδάζει...Αλλά και να μη θέλει,γιατί να μη την κάνει εκείνος να μάθει δυο πράγματα;Και που ξέρεις;Μεθαύριο μπορεί να βρει κάπου ''Θέλω να μου κατασκευάσετε ένα eshop για την επιχείρηση μου'' και να βγάλει χρήματα :o

Δημοσ.

Παίδες... δεν θα σώσετε εσείς τον κόσμο και ειδικά όταν μιλάτε έτσι.

Μπορεί εγώ να έχω όρεξη να το βοηθήσω... δεν σας πέφτει λόγος εσάς.

Αν σπουδάζει το αντικείμενο και δεν μπορεί να το κάνει, κάτι σημαίνει αλλά δεν είναι δουλειά σας αυτό.

Δημοσ.

Ναι Alexzzz ! ! ! Αλλά όταν θα του πούνε να κατασκευάσει ένα E-Shop και δεν θα ξέρει να κάνει την τύφλα του, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα πανέμορφο έκτρωμα και θα έχει τσιμπήσει και την διχιλιαρούμπα και θα έχει χαλάσει και την πιάτσα τότε μας πέφτει λόγος.

Δημοσ.

Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν άτομα που χαλάνε την πιάτσα.

Αν είσαι το θύμα που έδωσες 2 χιλιάρικα για την σελίδα, ναι... σου πέφτει λόγος.

Αν είσαι συνάδελφος που φοβάται μην χαλάσει η πιάτσα τότε κακώς ανησυχείς γιατί καταλαβαίνεις ότι έχει ημερομηνία λήξεις κάποιος που δεν μπορεί να κάνει αυτό που σπούδασε.

Όπως και να έχει αν θέλεις να πεις κάτι το λες διαφορετικά και όχι με τον τρόπο που το είπαν οι προηγούμενοι

Δημοσ.

Δες το απλά ! ! !

Θα πήγαινες ποτέ να σου βγάλει τη χολή ο οδοντίατρος σου ? ? ?

Και οι δυο ξέρουν από παθολογία αλλά ο οδοντίατρος θα σε πεθάνει και εσύ θα χάσεις τη αμοιβή σου.

Και στην τελική για αυτό πάμε όλοι κατά δια—λου στην Ελλάδα, επειδή είμαστε όλοι του δεν βαριέσαι και άσε να ζήσει και αυτός κ.α. Και έτσι έχουμε καταλήξει να έχουμε από ένα δικηγόρο, ένα γιατρό και ένα πολιτικό μηχανικό στην Ελλάδα και όλοι μαζί παραπονιούνται που δεν έχουν δουλειά

Δημοσ.

Μα δεν πας στον οδοντογιατρό για τη χολή... πας στον αρμόδιο γιατρό (ο οποίος δεν ξέρω ποιος είναι). Το ότι δεν είναι καλός/ σωστός είναι το θέμα... και θα φανεί μετά τις νεκροτομές.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ακριβώς είστε (μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες ? ? ) αλλά όταν θα αποκτήσετε επαγγελματική συνείδηση τότε θα καταλάβετε και τι εννοώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...