Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με driver της ATI!

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν με κατάλαβες, εννοώ στο μπουτάρισμα αργή πάρα πολύ!!Δεν βγάζει μπλε οθόνες αλλά αργή πάρα πολύ έως ότου δεν μπαίνει καθόλου στα Windows!!Αυτό εννοώ, τι μπορεί να φταίει??

Δημοσ.

Πολύ ''δυνατό'' φάρμακο μου δίνεις!!Θα με πιάσει το στομάχι μου!!:lol::lol::lol:

Όχι εντάξει δεν μου το κάνει και κάθε φορά!!

Θα τον ταΐσω καλά και θα του δώσω..... Depon:lol::lol:(Μάλλον έχει πονοκέφαλο)!!

Δημοσ.

Κάποιες φορές, μπορεί να αργεί στο μπουτάρισμα, επειδή έχει εγκατασταθεί κάτι, ίσως και ενημερώσεις των windows, που στην επανεκκίνηση κάνουν ρυθμίσεις στο λειτουργικό.

Άλλες φορές, ίσως να φταίει το antivirus. Μήπως έχεις επιλεγμένο να κάνει scan κατά την εκκίνηση;

Δημοσ.

Την επόμενη φορά που κάνει θα το κάνει θα κοιτάξω εάν αργεί πάρα πολύ γιατί αργούσε και το έκλεινα από τον διακόπτη!!:lol::lol::lol::-D

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

A εμένα δεν είναι AGP είναι PCI!!Όχι πως έχει και καμία διαφορά!!Μήπως φταίει και η Ram σου!!Εμένα όμως δεν το κάνει αυτό!!!Αναβάθμισες τους drivers ή από το cd που είχες εγκαταστήσει σου το βγάζει αυτό???

Ε καλά εσύ ξέρεις καλύτερα την κάθομαι και το ψάχνω τώρα:P!!

Δημοσ.

Οχι μωρε ποια ram? δεν εχεις ψαχτει στο νετ? το 99% εχει προβλημα, δε δουλευει καλα το driver, ουτε και καποιο αλλο (omega, παλιοτερα, κ.λ.π.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...