N1ghtW0lf Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα και καλη χρονια σε ολους. Εχω ακουσει πως μπορει να φορτωθει προγραμμα πλοηγησης περαν του Nokia Maps που χρειαζεται να αγορασεις χαρτες απο οσο εχω καταλαβει. Αληθευει? Εχω ακουσει πως μπορει να μπει προγραμμα πλοηγησης της Garmin, ξερει κανεις τιποτα παραπανω? Οποιος γνωριζει περισσοτερα ας με ενημερωσει!
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Πάτερ... το έχεις το κινητό ή ρωτάς και ίσως το πάρεις;
angmar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Garmin Mobile XT, Sygic Gps Navigator και MLS Destinator, απ' όσο ξέρω αυτά τα τρία παίζουν για symbian κινητά (φυσικά και το google maps). Είναι όλα εμπορικά προγράμματα οπότε πρέπει να τα αγοράσεις, τώρα με λίγο ψάξιμο που ξέρεις τι μπορεί να βρείς...
N1ghtW0lf Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Το εχω τεκνον μου, το κραταω εις τας χειρας μου
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Το εχω τεκνον μου, το κραταω εις τας χειρας μου Αυτό φαντάστηκα και δεν έγραψα "Βάψτο μπλε και πέτα το στην θάλασσα"... ότι το έχεις
mihalakis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 επειδη βγαινει σε μαυρο ειναι ευκολο να γινει μπλε αλλα δεν χρειαζεται.το γπσ του δουλευει θαυμασια με γαρμιν μιας κ το χρησιμοποιω συχνα.οι χαρτες του με καλυπτουν ακομα και στη ροδο αλλα δν εχω μετρο συγκρισης. Για περιστασιακη χρηση το ν95 σε καλυπτει απολυτα.για συστηματικη χρηση καλυτερα να πασ σε αποκλειστικο γπς.η οθονη του κινητου ειναι μικρη κ οχι touch καθιστωντασ την περιηγηση σε χαρτη δυσχερη,η μπαταρια εξαντλειται ταχεωσ,το κλειδωμα σε δορυφορο ειναι λιγο αργο
N1ghtW0lf Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Περιστασιακη χρηση το θελω, μια στο τοσο και αν χρειαστει, αλλα οχι και συχνα... Βρηκα το Garmin Mobile XT, αχεμ και δεν ξερω πως να το περασω στο κινητο...καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!
Cygnus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Γνωρίζει κανείς πώς απενεργοποιείται το logo της Vodafone κατά το σβήσιμο του κινητού; Έκανα και software update (έκδοση: 31.0.017) αλλά ακόμα το έχει. Επίσης, όπως και ο προηγούμενος, θα ήθελα οδηγίες για την εγκατάσταση του Garmin Mobile XT. Εγκαθιστώ μέσω υπολογιστή το GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50040.exe αλλά δεν βλέπω κάτι στο κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.