Προς το περιεχόμενο

Nokia N95-8GB και GPS?

N1ghtW0lf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους.

Εχω ακουσει πως μπορει να φορτωθει προγραμμα πλοηγησης περαν του Nokia Maps που χρειαζεται να αγορασεις χαρτες απο οσο εχω καταλαβει. Αληθευει?

Εχω ακουσει πως μπορει να μπει προγραμμα πλοηγησης της Garmin, ξερει κανεις τιποτα παραπανω?

Οποιος γνωριζει περισσοτερα ας με ενημερωσει!

Δημοσ.
Garmin Mobile XT, Sygic Gps Navigator και MLS Destinator, απ' όσο ξέρω αυτά τα τρία παίζουν για symbian κινητά (φυσικά και το google maps). Είναι όλα εμπορικά προγράμματα οπότε πρέπει να τα αγοράσεις, τώρα με λίγο ψάξιμο που ξέρεις τι μπορεί να βρείς...
Δημοσ.
Το εχω τεκνον μου, το κραταω εις τας χειρας μου :lol:

Αυτό φαντάστηκα και δεν έγραψα "Βάψτο μπλε και πέτα το στην θάλασσα"... ότι το έχεις

Δημοσ.

επειδη βγαινει σε μαυρο ειναι ευκολο να γινει μπλε αλλα δεν χρειαζεται.το γπσ του δουλευει θαυμασια με γαρμιν μιας κ το χρησιμοποιω συχνα.οι χαρτες του με καλυπτουν ακομα και στη ροδο αλλα δν εχω μετρο συγκρισης. Για περιστασιακη χρηση το ν95 σε καλυπτει απολυτα.για συστηματικη χρηση καλυτερα να πασ σε αποκλειστικο γπς.η οθονη του κινητου ειναι μικρη κ οχι touch καθιστωντασ την περιηγηση σε χαρτη δυσχερη,η μπαταρια εξαντλειται ταχεωσ,το κλειδωμα σε δορυφορο ειναι λιγο αργο

Δημοσ.

Περιστασιακη χρηση το θελω, μια στο τοσο και αν χρειαστει, αλλα οχι και συχνα...

Βρηκα το Garmin Mobile XT, αχεμ και δεν ξερω πως να το περασω στο κινητο...καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πώς απενεργοποιείται το logo της Vodafone κατά το σβήσιμο του κινητού; Έκανα και software update (έκδοση: 31.0.017) αλλά ακόμα το έχει.

Επίσης, όπως και ο προηγούμενος, θα ήθελα οδηγίες για την εγκατάσταση του Garmin Mobile XT. Εγκαθιστώ μέσω υπολογιστή το GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50040.exe αλλά δεν βλέπω κάτι στο κινητό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...