Προς το περιεχόμενο

NΕΟ PC ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ-ΣΧΕΔΙΑ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

batman_gardiki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχίν,

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους.:lol:

Θέλω να φτιάξω ένα pc που θα με βοηθήσει πολύ, κυρίως στην δουλειά μου (μηχνολόγος μηχανικός) αλλά ταυτόχρονα τις ελευθερες ώρες μου να ψυχαγωγούμε ευχάριστα αφου το pc θα βρίσκετε στο σπίτι μου όπου είναι και η έδρα της δουλειάς μου.

Θέλω να χει καλη και μεγάλη ΟΘΟΝΗ με ΚΑΡΤΑ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, να είναι γρηγορο, να μην κολαει στα σχεδια μου(autocad+4Μ) κ στις μελετες μου και να μην εχει προβλημα δουλευοντας πολλα προγραμματα ταυτοχρονα (autocad, 4M, photoshop, office, internet, media player, adobe reader κτλ)

Σας τα λεω ''μπακαλικα'' διοτι οι γνωσεις μου δεν επαρκουν για τη σωστη συνθεση pc πέρνωντας παράδειγμα απο το laptop που ήδη χρησιμοποιώ, acer aspire 1522, το οποίο σαφώς μου δημιουργεί προβλήματα σε όλα τα παραπάνω.

Επισης θελω ν ακουω μουσικη απο δυνατα ΗΧΕΙΑ και ο ΣΚΛΗΡΟΣ δισκος μου να ναι πολυ μεγαλης χωρητικοτητας για πολλες αποθηκευσης σχεδίων,μελετών,βίντεο,mp3 κ.α.

Τελος ενοειτε οτι θέλω ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ,ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ,ΜΗΤΡΙΚΗ,ΜΝΗΜΗ RΑΜ,ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ,ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ,DVD PLAYER,PLAYER ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΆΛΛΟ,DVD RECORDER,ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ (x 2 ??????????),CONTROLLER,MODEM,ΠΟΝΤΙΚΙ + ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ FULL EXTRΑ ΚΟΥΜΠΙΑ (ΨΥΦΙΑΚΟ-ΑΣΥΡΜΑΤΟ???????),BLUETOOTH, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ,ΘΥΡΕΣ USB (X 10???) και ΘΥΡΑ ΠΑΛΙΟΥ ΕΚΤΥΠΩΤΗ.

Τα παρακάτω θεωρώ ότι θα είναι πάνω στην κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου και στο MODEM.....ΘΥΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ,ΘΥΡΕΣ ΜΙΚΡΟΦΟΝΟΥ,ΘΥΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ και ΘΥΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ Χ 2.

Το ανώτερο χρηματικό ποσό που θα ήθελα να ξοδέψω είναι τα 1.500 euro.

Ευχαριστώ πρωκαταβολικά για την βοήθειά σας και συγχωρέστεμε για την ασχετοσύνη μου.:-D

Τώρα μαθαίνω....κάλιο αργά παρα ποτέ!!!!

Δημοσ.

Εάν δεν χρησιμοποιεί λειτουργικό 64bit δεν χρειάζονται τα 8Gb RAM. Άσε που και τα 4 είναι αρκετά για όλα τα παραπάνω προγράμματα σε WinXP, τα οποία μάλλον κι επιβάλλονται για τη χρήση τεχνικών προγραμμάτων που ακόμα παρουσιάζουν ασυμβατότητες στα Vista...

Οπότε προκύπτει ένα περιθώριο για την αγορά δυνατότερης μητρικής, κάτι που θα πρότεινα αφού το μηχάνημα προορίζεται και για επαγγελματικούς σκοπούς και η αξιοπιστία είναι ένα ζητούμενο...

Δημοσ.
Εάν δεν χρησιμοποιεί λειτουργικό 64bit δεν χρειάζονται τα 8Gb RAM. Άσε που και τα 4 είναι αρκετά για όλα τα παραπάνω προγράμματα σε WinXP, τα οποία μάλλον κι επιβάλλονται για τη χρήση τεχνικών προγραμμάτων που ακόμα παρουσιάζουν ασυμβατότητες στα Vista...

Οπότε προκύπτει ένα περιθώριο για την αγορά δυνατότερης μητρικής, κάτι που θα πρότεινα αφού το μηχάνημα προορίζεται και για επαγγελματικούς σκοπούς και η αξιοπιστία είναι ένα ζητούμενο...

επειδη εχω δει τα προγραμματα αυτα να τρεχουν και σε 32-bit και σε 64-bit,

μπορω να σουπω πως ειναι σαφως πιο γρηγορα τα 64-bit...

ενταξει για την μνημη παρασυρθηκα.....και 4 γιγα ειναι αρκετα (προς το παρον) αν βεβαια επιλεξει XP 64-bit... γιατι αν βαλει vista 64-bit ξερεις πολυ καλα πως ενα 6αρι γιγα μαλλον χρειαζεται γιανα τρεχει autocad 4M και photoshop ταυτοχρονα...( αφου 2γιγα τσιμπαει μονο το λειτουργικο μεναν media player ανοικτο και aero βεβαια)

μητρικη το p45 ειναι αρκετα σταθερο και κρυο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...