Προς το περιεχόμενο

Μικρά είδωλα σε LG 47 7000 και καλώδιο Equip 3m Hdmi 1.3b

Tuko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αυτονόητο δεν σου έχω πει τόση ώρα: update -> 181.20

όσο για τα στοιχήματα ( :P ) θα κάνω τον booker

X1,2 H Ati θα δουλέψει μια χαρά.

X1,1 Το καλώδιο δεν έχει πρόβλημα.

Χ2,2 Μετά από σωστό update drivers θα στρώσει και η nVidia

X6,1 Hardware-related-problem

Καλό βράδυ :-)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

181.20 έχω διαβάσει τα χειρότερα στο Guru3d από τη πλειοψηφία των χρηστών, αλλά δε χάνουμε και τπτ για 1 δοκιμή.

Καλημέρα κι ολας αν και μάλλον όταν ξυπνήσεις θα ναι καλησπέρα :D

181.20 = πάλι είδωλα

Αλλάζω κάρτα, βάζω την ΑΤΙ 3650 και αναφέρω...

Κι όμως ΔΕΝ !!....

Πάλι τα ΙΔΙΑ ακριβώς....ως τα 1360χ768 = κανένα είδωλο. Απο κει και πέρα αρχίζει να βγάζει είδωλα...

Δημοσ.

:lol:

Ναι,με vga δεν έχει είδωλα, αλλά είναι θολή η εικόνα και τρεμοπαίζει κλασσικά :lol: Πήγα να ξεράσω, είναι 100χ καλύτερη στο Hdmi κι ας έχει αυτό το μικρό πρόβλημα.

Θα πάρω τηλέφωνο την εταιρία , εγώ πιστεύω πάντως ότι φταίει το καλώδιο ή το πολύ πολύ να φταίει ο αντάπτορας div-hdmi.

Έστειλα ήδη μήνυμα στην Equip ρωτώντας για το καλώδιο και αύριο θα πάρω τηλ και την LG.

Εμένα μου φαίνεται σα να "μπουκώνει" μετά τα 1360χ768 και να μη μπορεί να απεικονίσει καθαρά τα γράμματα κλπ.

Μπορεί να γράφει στο σάιτ τους για 1.3b cable και full HD support αλλά bulk συσκευασία και φτηνό καλώδιο...

Από την άλλη, ίσως απλά να είναι προβληματικό το συγκεκριμένο μόνο.

1 δοκιμή θα μας πείσει φίλε Caution ^^

Κοίτα αυτά εδώ να γελάσεις τώρα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751589

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751598

Εγώ έχω αυτό με τα 3μ.

Στο σάιτ της Equip όμως δε λέει αυτό που λένε στο eshop.

Δημοσ.

Όπως τα λέει το e-shop το καλώδιό σου έχει χαμηλή θωράκιση -> χαμηλή διαμεταγωγή άρα δεν "φτάνει" για να μεταφέρει 1080p. Υπάρχει μια λογική :X

Βέβαια δεν έχω και εμπιστοσύνη στα specs που δίνει το e-shop αλλά ότι υπάρχουν HDMI που δεν μπορούν να παίξουν 1080p δεν το ήξερα :rolleyes:

edit:

Αυτό που έχεις (3μ) στο e-shop λέει HD Ready και πονηρά αποσιωπά την ανάλυση που υποστηρίζει ενώ το άλλο (2μ) το γράφει περήφανα. Επιστροφή λοιπόν. Πάντως δεν ήξερα ότι παίζει κάτι τέτοιο με τα καλώδια. Και άδικα σε ταλαιπώρησα.

Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος :-)

Δημοσ.

Δε το πήρα απο eshop πάντως, γι αυτό σου λέω ότι θα πάρω την equip να ρωτήσω γιατί μου φαίνεται ΚΟΥΦΟ το όλο θέμα.

Είναι ΚΟΥΦΟ το ότι το 2μ = 1080p

3μ = No

10μ = 1080p

Και είναι ΙΔΙΑ εμφανισιακά - σύμφωνα με τον κωδικό στο επίσημο σάιτ ΕΠΡΕΠΕ να έχω full hd 1080p, αλλά ακόμα και εκεί είναι μπέρδεμα η περιγραφή καθώς είναι γενική.

Θα σου πω αύριο για 100% σίγουρα αν έπεσα μέσα τελικά εγώ με το γαμω-καλώδιο ή αν λένε μαλακίες στη περιγραφή του e-shop :lol:

Δημοσ.

Έλα που παίζει να μην έχω καν την απόδειξη τώρα επειδή έκανε 10 ευρώ πρέπει να την πέταξα :lol: - Ααα, την βρήκα τελικά 11 ευρώ ήταν :P

Όπως και να χει θα πάρω κανένα άλλο καλώδιο αν είναι.

Ναι, αν τελικά βγάλουμε άκρη, το βλέπω για στίκυ αυτό το θέμα, Highly Technical ^^

Δημοσ.

εγω εχω την lg7000 37 με συνδεση d-sub στην αναλυση 1368χ768 εχω και γω κατι θολοματα dvi σε hdmi δεν μπορω να το συνδεσω γιατι η καρτα μου ειναι 8600gts και η εξοδος της ειναι dvi-i kai oxi dvi-d

και με τα καλωδια δεν ξερω οτι να νε εχω ενα sony dvd που βγαζει σημα 1080p το καλωδιο ειναι 1080p 1.5 μετρο 30Ε και στην τv μου δειχνει 1080i καλη η lg αλλα απο καναλι σε καναλι θελει ωρα

Δημοσ.

Bikatini - Δεν έχεις σημεία στίξης καί είναι λίγο μπερδεμένα αυτά που λες..To dvi-i υποστηρίζει ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟ σήμα, οπότε ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αυτό που γίνεται σε μενα είναι ΕΙΔΩΛΑ, πχ φαντάσου τον δρομέα και άλλους 2 άσπρους δρομείς αριστερά και δεξιά του.

Κάτι τέτοιο βγάζει και στα κείμενα / κουτιά / παράθυρα.

Το d-sub = ΜΑΠΑ !! Είναι θολόοοοοο!

Τι το θες, κανονικά δουλεύει η οθόνη σου με Dvi !!

-----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 10 : 46 : 24-----

Μόλις μίλησα με τον αντιπρόσωπο της Equip και με E-shop και είπαν και οι 2 ότι ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ είνα Full hd και ότι είναι λάθος η περιγραφή στο σάιτ του eshop.

Ο αντιπρόσωπος είπε ότι μάλλον έπεσα σε χαλασμένο καλώδιο :P

Θα δείξει, βαριέμαι τώρα να πάω Στουρνάρη :lol:

...Αύριοοοοο.....

- Μόλις μίλησα με την LG και το παλικάρι που μιλούσα μου λέει " ο αντάπτορας φταίει..."

"Α, να πάρω τότε καλώδιο dvi-hdmi ? "

"Ε;; Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια καλώδια, αφού το dvi δε μπορεί να βγάλει full-hd" ... Αφού κοπάνησα το κεφάλι μου στον τοίχο, του εξήγησα ότι και τα 2 είνα ψηφιακά , απλά το 1 μεταφέρει και ήχο...

Μάλιστα...ας δοκιμάσω με καλώδιο dvi-hdmi τότε....

EDIT

Μόλις δοκίμασα με dvi-hdmi καλώδιο.... ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ !!.....ΡΕ ΓΜΤ... Πρόβλημα τηλεόρασης ή θέλει πιο καλά καλώδια...ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ....

Δημοσ.

Ακριβώς...πήρα την LG, πρέπει να είναι θέμα ΤV λογικά πλέον, αλλά το έπαιζαν τρελίτσα (ε, έτσι είναι η τηλεόραση, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ !! ). Με τα πολλά θα ρθει τεχνικός τους να δει τι παίζει.

Τους ρώτησα για Firmware Upgrade γιατί 1 παλικάρι στην equip ( την εταιρία με τα καλώδια) μου είπε ότι σε 1 Philips FULL HD 32" δε του έπαιζε ΚΑΜΙΑ ανάλυση άνω των 1152 !!... Και μόλις έκανε firmware upgrade όλα οκ στα 1920 !!

Περιμένω τηλέφωνο από το Service τους τώρα...

Στο avclub.gr που την έχουν πάρει τόσα άτομα δεν απαντάει κάνενας, νομίζω κανένας δε την χρησιμοποιεί ως οθόνη Η/Υ !!... :lol:

Άκυρο το τελευταίο...1 παλικάρι απο εκεί..μόλις ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΩΛΟ , όλα είναι ΞΥΡΑΦΙ λέει... χρησιμοποιεί clicktronic hdmi 3m.

Δημοσ.

Δεν φταίει η τηλεόραση. Έχω την ίδια με τον ίδιο τρόπο και καλώδιο συνδεδεμένη, και μου αφήνει και εμένα ίχνος αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό. Η ίδια τηλεόραση είναι επίσης συνδεμένη με καλώδιο D sub με άλλον υπολογιστή χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και με καταπληκτική εικόνα. Πάντα μιλάμε για 1920 χ 1080.

Το ίδιο πάντως μου έκανε και στην προηγούμενη τηλεόραση.

Μάλλον το καλώδιο ή και ο αντάπτορας πρέπει να φταίει.

Δημοσ.

Ρε Μπίλυ, θα με τρελάνεις ;; Καταπληκτική εικόνα με Dsub;; Πήγα να ξεράσω όταν το έβαλα !!....και το ρύθμισα..

Καταρχήν με dsub είχε μπόλικο flicker στα 60 hz..., πέρα απο τα μουντά χρώματα, έλλειψη πολλών ρυθμίσεων στην TV κλπ κλπ !

Σου λέω άλλο παιδί στο avclub.gr λέει ότι η εικόνα είναι ΞΥΡΑΦΙ στα 1920 με Hdmi.

Το ίδιο καλώδιο έχεις και εσύ; Κοίτα, γι αυτό λέω "μικρά" είδωλα. Δεν είναι τπτ τρελό, αλλά ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ 2+ μέτρα και το κάνει σε αναλύσεις άνω των 1360χ768 ΜΟΝΟ. Εσένα το κάνει και σε άλλες αναλύσεις ;

Μήπως είναι μάπα τελικά τα καλώδια της Equip ;;

Ο αντάπτορας δε φταίει, αφού έβαλα dvi-hdmi equip 3m σήμερα και κάνει πάλι τα ίδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...