Προς το περιεχόμενο

Ήχος! Και θα μου στρίψει.......!

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τέλος..

Δεν αντέχεται άλλο αυτη η κατάσταση, σας εκλιπαρώ λίγα φώτα..

Έχω τα εξείς ηχεία..

LOGITECH Z-2300 2.1 SPEAKERS 970118

Τα οποία τα είχα πάρει 4 χρόνια πρίν..Χρυσή αγορά, αλλα το ενα κάηκε..Πήγα να το φτιάξω και δεν εχουν το ίδιο ηχείο, αλλα ενα με ενα λιγότερο Ω..

Και εχω και 2 παμπάλεα ηχεία απο Stereo, τα τοποθετούσα στο μαύρο Jack..

Τώρα αυτό που είχα στημένο τόσο καιρό ήταν ενα κουλό και στραβό 4.1 (με τα ηχεία να κοιτάνε οπου να'νε, εκτός απο τα Logitech) και για κάρτα ήχου είχα την Soundblaster με τα XP (και ολα πήγαιναν καλά) μέχρι που εκανα αναβάθμιση έβαλα τα Vista και αναγαστηκά εμεινα με την Οnboard Soundcard της ASUS P5Q.. (Loss of Driver support dammit)

ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ!

Τι εχω τώρα..

Εχω, ενα 4.1 με ενα καμμένο ηχείο των Logitech, μια Onboard ΑΚΥΡΗ που ΔΕΝ ελεγχω τα μπάσα και πρίμα και απο μπροστά ΒΟΥΙΖΟΥΝ και απο πίσω παίζουν κάτι άκυρα πρίμα σαν ALIEN να ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ..Και είμαι στη μέση εγω να προσπαθώ να ακούσω μουσική και να τρέμει το σπίτι απο το 1 μπροστινό Logitech και το w00fer του ΧΩΡΙΣ να ακούω ήχο, αλλα μόνο μπάσο..

Για ταινίες και Gaming ας μη το συζητήσω, εαν στο DMC4 ας πούμε μιλησει ο Nero τα μισά λόγια ακούω ανάλογα απο τη θέση της Cam..

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ!

Είναι ΧΑΛΙΑ ο ήχος μου, και δεν επιτρέπεται αλλο αυτό..

Είχα κάνει ενα Topic για να βρω κάρτα ήχου και ΔΕΝ μου είπε ΕΝΑΣ μια φθηνή SoundCard που να υποστηρίζει 5.1 !

Κάθησα και το έψαξα για ηχεία, και ενας κουβαρντάς φίλος μου πρότεινε και μια Soundcard..και θα σας τα βάλω να τα δικάσετε..

Ηχεία: Logitech Ηχεία G51 (5.1)

Κάρτα Ήχου (οτι θα έδινα ΤΟΣΑ για κάρτα ήχου.......): ASUS XONAR D2X/XDT/A

Τώρα τι να πω, καλά τα ηχεία..περιμένω να μου πείτε γνώμες στο αν θα είναι αρκετά για ενα δωματιάκι και ποιοτικά με ΜΕΛΛΟΝ ανω των 4 χρόνων φυσικά. Η κάρτα ήχου όμως θα πρέπει να είναι ΤΟΣΟ τσουχτερή για να κάνω ενα 5.1 της προκοπής με ΟΛΕΣ μ ΟΛΕΣ τις ΒΑΣΙΚΕΣ ρυθμίσεις? Bass/Tremble και να δηλώνω Front Left/Right κτλπ με κανένα Easy to use λογισμικό?

Τόσο πολύ τα κατάφερε και ο ήχος του PC να μας κάνεις να σκάμε κατοστάρικα? Η Creative ήταν ΤΣΑΜΠΑ! Και εαν δεν ήταν τα Vista ακόμα τέλεια θα έπαιζα με τη Soundblaster Live! και το 5.1 της :-(:-(:-(

Περιμένω γνώμες απο ΟΛΟΥΣ ! Please μη βαριέστε, είναι τα τελευταία φράγκα που είχα στη τράπεζα..τώρα θα το παίζω "κατώτερο φύλο" για να με κερνάνε..τέτοια φάση :-( (που λέει ο λόγος ντάξ? :P)

Και θέλω και τον grimpr, τον αυστηρό PRO του ήχου..Τον GeorgeMan για εναλλακτικές, και τον Thresh γιατί είναι ο Thresh..δε θα στεριώσει το Topic ωρέ.. :o

Thanks in Advance!!

/Μαρίααααα!

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ασε τα παλιά ηχεία και άλλαξε και απο τα 2 τα μεγάφωνα για να παίζουν το ίδιο. Για κάρτα δεν ξέρω και πολλά.

Δημοσ.

Περιμενε λιγο να γραψει ο Thresh. Οτι σου γραψει αγορασε το. Να τον ακους τον Thresh. Μπορει να εχει γινει σαν την κακια πεθερα του forum,αλλα καθε μερα διαβαζει 10.000 review στο ιντερνετ

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε Thresh, οτι θα πιεζόμουν να δώσω 150 για κάρτα ήχου ήταν ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΙΚΗΣ φαντασίας κατάσταση για μένα..

Αλλα το θέμα είναι οτι δεν θέλω να παίξω με αυτά, και να τσιγκουνευτώ γιατί ειδικά στον ήχο ό,τι δίνεις παίρνεις!

Θα μπορούσα να σας ρωτήσω να πάρω αυτά για παράδειγμα..αλλα δε θέλω να το ρισκάρω για 40€..

Να πω οτι θα έδινα έως 100 και για τα 2? Εαν μου πείτε οτι με 150 θα έχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά και το αφτί μου θα είναι σε άλλη διάσταση, τι να κάνω..... :-(

Σχολίασε αυτά που είπα παραπάνω, και σε παρακαλώ κακομοίρη μου ΜΗΝ τυχόν και βγεί το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ προβληματάκι με τη κάρτα ήχου ή δεν είναι εύχρηστη και βολική.....ΑΧ! Δίνω ΠΟΛΛΑ λεφτά για να ΜΗΝ είναι ΠΙΟ βολική απο την Soundblaster Live! που είχα και είμουν πανευτυχής ! Θέλω να κάνει τουλάχιστον ο,τι κάνει η Soundblaster!

Δε ζητάω και πολλά :P

Είμαι ολη αυτιά! :-)

/Μαρία

• Super Moderators
Δημοσ.
Τι να σου πω ρε Thresh, οτι θα πιεζόμουν να δώσω 150 για κάρτα ήχου ήταν ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΙΚΗΣ φαντασίας κατάσταση για μένα..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540195 και http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1018868&Manufacturer=Logitech&category=69978217&catalog=23&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE34B5C798FF3210F67D054967B86E0CF721EEEA446B8FD69180FCE1DF35A0B7B702B269AE03CC1C8C5F50A77F090298CEC536667DD9E24A1A3B0608971BCBAC54B17F4F402D928849A3460024A0FA139F774E4F689696022759FAEF5CAE9D0897FCB3D69FDCAA41BD9B4215648D1E6D02E17A0144D07E03ADA3E0E0C32AA90E2F

η Xtreme Audio δεν είναι πραγματική X-Fi αλλά πετσοκομμένη έκδοση και από ότι ξέρω τα X-530 έχουν πρόβλημα με popping sound :-(

Δημοσ.

CREATIVE SOUND BLASTER X-FI TITANIUM

Logitech Ηχεία G51 (5.1)

Ευχαριστώ για τη γνώμη Robertox25 αλλα ο λιγομίλητος "PRO" Postαρε..Τι να σας πω..να τα πάρω, τι αλλο μπορώ να κάνω..

Και δε με λες Thresh (σου μιλάω IRC αλλα λες 6 ώρες Awai), τα μπάσα/πρίμα ελέγχονται ε? (Μιλάμε εχουμε καταλήξει το πιο βασικό να μην είναι δεδομένο!) Και γενικά έχω ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις στα χέρια μου? Δεν θα εχω ποτέ και πουθενά κανένα παράπονο? Εχω Vista btw, δε πιστεύω να μη βγάζει Drivers :P

Όλοι οι άλλοι +φωνούν? O grimpr δε παίζει να συμφωνήσει γιατί τις Creative κάρτες ήχου και γενικά την συγκεκριμένη εταιρία την αποκαλεί "αποτυχία", αν θυμάμαι καλά.. :-(

/Μαρία!

Δημοσ.
Εγώ έχω τα G51 πάνω στην Xonar D2X και είμαι υπερευχαριστημένος.

Άλλα πιστεύω πως και η X-Fi Titanium θα σε καλύψει μια χαρά..

Δηλαδή ΠΟΥ είναι η διαφορά ρε παπούλι??

/Μαρία

Δημοσ.

Τι να σας πω..να τα πάρω, τι αλλο μπορώ να κάνω..

Εγω δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ψαχνεις....:lol:

Θες ηχεια για μουσικη , θες για ταινιες , θες για παιχνιδια...θες για λιγο απο ολα ?

Θες καρτα ηχου για μουσικη (χωρις εφε ,και πολλα μπιμπιλικα ) , θες για παιχνιδια..θες για λιγο απο ολα ?

Ποσα λεφτα θελεις (και μπορεις πραγματι ) να δαπανησεις ? Μπορεις να δωσεις απο λιγα εως πολλα....:lol: Mε τα ηχεια που λες και την καρτα ηχου εισαι γυρω στα 250,αυτο ειναι το οριο ?

Τα logitech που ειχες σου αρεσαν ? Θες οπωσδηποτε να πας παλι σε logitech ?

Και γιατι σε αγχωνει το μελλον...αν δεν καουν μια χαρα θα εισαι !! :lol:

Μην παιρνεις καρτα ηχου ακομα ! Δηλαδη επειδη σου εγιναν οι drives με τα vista @!# (αν καταλαβα καλα ) θα δωσεις 100 Ε για καρτα ηχου ? Παρε τα ηχεια σου πρωτα..συνδεσε τα ..και οτι προβλημα σου βγαζει ισως το λυσουμε .Αν τωρα θες το κατι παραπανω αγοραζεις μια καρτα ηχου.

-----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 09 : 49 : 07-----

Πχ...μερικες ιδεες στα γρηγορα.

Παιρνεις (αν ιδιως εισαι φαν των logitech ) τα logitech z5500.H μητρικη σου (αν δεν κανω λαθος..τσεκαρε το) εχει οπτικη ινα....

Τα παραπανω λογικα (παρε γνωμες ) θα εχουν πολυ καλυτερη αποδοση τα απο g51.Aν (αν ..) δεν σε ικανοποιει η συνδεση αυτη..παρε και μια φτηνη (η μια ιδεα πιο ακριβη ) καρτα ηχου και δοκιμασε και αναλογικη συνδεση.

Αλλη ιδεα να παρεις εναν yamaha ενισχυτη με 200 Ε kai ενα σετ 5.1 με κανα 120 ακομα.Λογικα θα εισαι καλυτερα.

Η μπορεις να κινηθεις εκει στα 100-150 ολα..να τελειωνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...