Προς το περιεχόμενο

Ήχος! Και θα μου στρίψει.......!

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ διάβασα οτι αυτή ήταν η main δικαιολογία της creative γιατί έβγαζε μαρούλια από την πλάτη τους και όχι γιατί μονταρε τους drivers

όλα αυτά με βάση τα email που έδωσε ο DK στην δημοσιότητα

πολλοί κάνανε donate....

Δημοσ.

Δικαιολογίες για την ανικανότητα της σαν εταιρία να υποστηρίξει σωστά τα προϊόντα της προσλαμβάνοντας τελικούς χρήστες. Όσον αφορά την Auzen ειναι περίεργο πάντως να χρησιμοποιεί οδηγούς Creative και να μην έχει τα προβλήματα που υπάρχουν στα προϊόντα της CL. Πιστεύω οτι είναι modded απο την Auzen πλέον εδώ και καιρό πέραν της πρώτης παρουσίασης τους σαν προϊόντα που σίγουρα ήρθανε με CL οδηγούς. Για DTS δεν αναφέρθηκα καθόλου. Όσον αφορά τις υπόλοιπες αναφορές σου, συμφωνώ στο ότι ο καθένας αγοράζει αυτό που θέλει με βάση τις ανάγκες του, και σε αυτήν την περίπτωση κάνω υποχώρηση συμφωνώντας τελικά με αγορά CL μιας και ο χρήστης είναι hardcore gamer. Τέλος, στην αναφορά σου για τα ευτυχισμένα χρόνια σου με τα προϊόντα της CL θα ευχηθώ να τα εκατοστήσεις και να προσφέρεις όπως εσύ ξέρεις και μια ακτίνα ελπίδας στους χιλιάδες χρήστες που υποφέρουν πλην από εσένα.

Δημοσ.

Υπαρχουν εκκατομυρια χρηστες CL καρτων οποτε οι χιλιαδες που λες δεν ειναι καν αντιπροσωπευτικο δειγμα. Αν και η Xonar ειχε εκκατομυρια χρηστες ανα τον κοσμο και κυκλοφορουσε εδω και 20 χρονια ( διαφορετικα μοντελα ) ενας θεος ξερει ποσοι χιλιαδες χρηστες θα ειχαν βρει προβληματα.

Δημοσ.

Πω ρε παιδιά..

Διαφωνείτε εσείς και εγω εχω φρικάρει! Και στη τελική μπαρούφες, εγω γιατί παω στοίχημα οτι ΟΤΙ και να πάρω ίδιο ήχο θα εχω??? Εγω λεω μια trust κάρτα ήχου να πάρω, να εχει τα βασικά, να είναι easy2use, να έχει ΑΨΟΓΟ support/drivers ΚΑΙ τώρα στα Vista ΚΑΙ στο μέλλον, και τέλος ο ήχος να διαμοιράζεται ΣΩΣΤΑ στα 5 satellites (!) και να ΜΗΝ είναι σαν την Realtek μου που ΑΛΛΑ παίζουν στα Front και ΑΛΛΑ στα rear! Αυτό ισως να το κάνει στις ταινίες που το υποστηρίζουν, αλλα ΟΧΙ στα mp3 γιατί πιθανότατα να μην ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ στα rear! Και τέλος, μερικά DivX ΔΕΝ έχουν ήχο για 5.1..τότε θα παίζουν ΜΟΝΟ τα 2 ηχεία? Γιατί τώρα με τη μάπα που εχω ΑΥΤΌ ΓΙΝΕΤΑΙ! :mad: (ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ απο ολα αυτά δε συνέβαινε με την Soundblaster Live!, ψάχνω δηλαδή κάρτα με ρυθμήσεις ΠΑΜΠΑΛΕΑΣ soundcard :mad:)

Αυτα και αυτα θέλω, τωρα μη κοροιδευόμαστε..εγω συμφωνώ με τον grimpr οτι για ενα τόσο απλό ηχοσύστημα τα ηχεία κάνουν τη δουλειά και οχι η soundcard! Δε θα εχω διαφορά με την XFi των 100€ ούτε με την ASUS Xonar των 70 ή ίσως και με cheaper! Αυτό που θέλω είναι να βάλετε το χέρι στη καρδιά και να μου Postάρετε την ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κάρτα ήχου που ΟΛΑ τα παραπάνω θα τα παρέχει ασυζητητή!

ΥΓ1. Μπήκε και αυτή στο παιχνίδι. Αξίζει να τρέχω, παρά να πάρω τη XONAR?

ΥΓ2. Οι φίλοι μου στο MSN μου λένε να τα γράψω ολα και να παρω τη XONAR και οτι με τα Logitech G51, 8α εχω ΟΤΙ καλύτερο για το 4χ4 δωματιάκι μου..

/Μαρία..

Δημοσ.

Είναι ένα αντιπροσωπευτικό δειγμα των 165 σελίδων στα forums της Creative γύρω από την ανικανότητα και την πονηριά της.

Dale-CL wrote:

Daniel_K:

We are aware that you have been assisting owners of our Creative sound cards for some time now, by providing unofficial driver packages for Vista that deliver more of the original functionality that was found in the equivalent XP packages for those sound cards. In principle we don't have a problem with you helping users in this way, so long as they understand that any driver packages you supply are not supported by Creative. Where we do have a problem is when technology and IP owned by Creative or other companies that Creative has licensed from, are made to run on other products for which they are not intended. We took action to remove your thread because, like you, Creative and its technology partners think it is only fair to be compensated for goods and services. The difference in this case is that we own the rights to the materials that you are distributing. By enabling our technology and IP to run on sound cards for which it was not originally offered or intended, you are in effect, stealing our goods. When you solicit donations for providing packages like this, you are profiting from something that you do not own. If we choose to develop and provide host-based processing features with certain sound cards and not others, that is a business decision that only we have the right to make.

Although you say you have discontinued your practice of distributing unauthorized software packages for Creative sound cards we have seen evidence of them elsewhere along with donation requests from you. We also note in a recent post of yours on these forums, that you appear to be contemplating the release of further packages. To be clear, we are asking you to respect our legal rights in this matter and cease all further unauthorized distribution of our technology and IP. In addition we request that you observe our forum rules and respect our right to enforce those rules. If you are in any doubt as to what we would consider unacceptable then please request clarification through one of our forum moderators before posting.

Phil O'Shaughnessy

VP Corporate Communications

Creative Labs Inc.

Δημοσ.

Οπως ειπα στα Forums μετρας μερικες εκατονταδες ατομα ενω υπαρχουν εκκατομυρια χρηστες. Οταν κατεχεις το 70% της αγορας ειναι λογικο να εχεις περισσοτερα προβληματα στην φορα απο οταν εχεις το 5%.

Δημοσ.

Πρώτη φορά παίζει Side-Διαμάχη σε Topic, και δεν συμμετάσχω! Πληρώνω το χρόνιο αντίλογο που πουλάω τόσο καιρό στα Topics :cry:

Please ρε παιδια, αφήστε στην άκρη τα προβλήματα της CL και απαντήστε μου στα παραπάνω ερωτήματά μου... :cry:

/Μαρία! Τόσο δεν έκανα ούτε με αγορά νέου PC..

Δημοσ.

Από τη στιγμή που υπάρχουν drivers για την Sounblaster Live! 5.1 για τα sVista, που προβληματίζεσαι;

Εδώ τα επαγγελματικά μαγαζιά παίζουν παράλληλα τα επαγγελματικά ηχεία και εσύ θέλεις 5-κάναλο ήχο στης πλάκας τα ηχεία;

Και με stereo ήχο, πολύ καλά θα ακούς της χάλιας ποιότητας MP3 τραγούδια, αλλά και των συμπιεσμένων ταινιών..

• Moderators
Δημοσ.
Από τη στιγμή που υπάρχουν drivers για την Sounblaster Live! 5.1 για τα sVista, που προβληματίζεσαι;

Στο οτι δεν μπορει να ρυθμισει μπασα/πριμα αν δεν κανω λαθος :P

Αλλα μη της το πολυθυμιζεις, θα σε καρυδωσει :P

Δημοσ.

Ποια μπάσα και πρίμα.. Των 10W ηχείο.. και πολλά λέω.

Και στην τελική αν δε θέλεις να δώσεις τόσα λεφτά γύρνα στα XP.

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν κανω καποιο τραγικο λαθος το οποιο θα οδηγησει αυτοματα αυτο το Post σε fail, εχει τα Ζ2300, καπου το διαβασα νομιζω μεσα σε ολο αυτο το χαμο.

Τα οποια δεν ειναι 10W ;) :P Αλλα απλα γαμανε για την τιμη τους ειδικα... τα εχω κι εγω.

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικα και οχι, 120W RMS βγαζουν αυτα (η εκδοση με το μονο μεγαφωνο σε καθε ηχειο).

Και τα Logi ειναι 120 απο το sub και 40 απο το καθε δορυφορο. Αυτο σε καμια περιπτωση δε μας κανει ''200''.

Μονο που: Μιλαμε για άαααλλη κλαση ηχου, και ααααλη κλαση τιμης ομως (600€ χωρις ενισχυτη).

Σαν καθαρη ενταση ηχου ομως δε μπορω να πω οτι υπολοιπονται και πολυ... και σε μπασα μη σου πω οτι τα πανε και καλυτερα (σε ενταση, οχι ποιοτητα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...