Προς το περιεχόμενο

Ήχος! Και θα μου στρίψει.......!

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι στο δωματιάκι που λέει και η κοπελιά καλά είναι. Από κει και πέρα μετράνε οι ίντσες, δύναμη και διασπορά.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κουλουβάχατα τα κάνατε πως από midrange κάρτα ήχου φτάσανε στα roister....

ότι κάρτα και να πάρει διαφορά στην ποιότητα δεν θα ακούσει αν δεν πάει το σήμα σε ενισχυτή με καλά ηχεία οπότε τι το παιδεύετε ας πάρει μια απλή κάρτα και ένα απλό σετάκι μεγάφωνα και τελείωσε το θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ναι μα δεν αμφισβητουμε το απιστευτο V/M (value/money) των Z2300 ;)

Εγω εχω φχαριστηθει μεχρι και τη τελευταια δεκαρα που εδωσα για αυτα (141€ το 2006)

Με onboard σε σχεση με καποια καλη καρτα ηχου, αν δεν εχει καλη πηγη (εννοω τα μουσικα αρχεια που θα παιζει) και καλα ηχεια και καλη ποιοτητα συνδεσεων δε προκειται να καταλαβει καποια διαφορα!

edit: Ωχ με προλαβε ο πανος :P

Δημοσ.

Εγώ έχω τα Creative Cambridge Works FPS1600 στην τιμή των 35000δρχ. (6W ο δορυφόρος και 17W το sub)

Μιλάμε για 8 ετία και βάλε και μου καλύπτουν άνετα το δωμάτιο. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπερβολές.

Δημοσ.

εγώ τότε και όλοι όσου έχουν σοβαρά ηχεία κάναμε μαλακία και είμαστε overkill :P ?

Sonar @ Yamaha Ax596 & Crystal Audio Twin 1000

το θέμα δεν είναι να καλύπτουν τα ηχεία σου τον χώρο αλλά να ακούς σαν άνθρωπος και όχι απλά να τρώς σφαλιάρες από το μπάσο και να σου τρυπάνε τα αυτιά από τα πρίμα...

κάτι που αν έχεις ακούσει καλά μεγάφωνα αυτό παθαίνει με τα ηχεία για pc αν κανένα έχει δύναμη να τα κάνει αυτά

Δημοσ.

Έχω μαγαζί με επαγγελματικό ήχο. Ναι, overkill κάνατε, αν δεν ασχολείστε σοβαρά.

• Moderators
Δημοσ.

Ρε τελος τα Offtopic λιγο :P

Εγραφα τοση ωρα μηνυμα αλλα διαπιστωσα οτι ειματε ΟΤ εδω και ωρα...

(btw τα Roister ειναι ταμαμ για χωρο ~65 τετραγωνικων)

Δημοσ.
Έχω μαγαζί με επαγγελματικό ήχο. Ναι, overkill κάνατε, αν δεν ασχολείστε σοβαρά.

οκ i see :lol:

αναλόγως πως ενωάς το σοβαρά και το επαγγελματικό.... έχω δει πολλά μαγαζιά με "επαγγελματικό" ήχο και λίγα ήταν καλά στην ποιότητα πέρα από τα KW

επλίζω μόνο να μην μου συγρίνεις τον επαγγελματικό ήχο με τον ποιοτικό γιατί τότε ή έχεις χάσει την μπάλα η απλά δεν έχεις "ακούσει ποιότητα"

anyway εγώ τις τα είπα και τις Μαρίας τις προτάσεις μου

Δημοσ.

Όντως είναι και η ώρα τέτοια.

Οπότε κοπελιά διάβασε και αποφάσισε..

--------------------

Ανάλογα τι ζητάει ο πελάτης..Υπάρχει και ποιοτικός ήχος, αλλά και το νταβαντούρι. Ανάλογα τι θέλει ο πελάτης και πόσα διαθέτει..

Δημοσ.

Διάβασα τα Offtopic σας..Διάβασα και το παρακάτω..

οπότε τι το παιδεύετε ας πάρει μια απλή κάρτα και ένα απλό σετάκι μεγάφωνα και τελείωσε το θέμα

Εγω συμφωνώ με τον sYn στο οτι ο ήχος είναι επιστήμη, και φυσικά με αυτά τα λεφτά δε σκοπέυω να γίνω επιστήμονας. Αλλα πάρε χαμπάρι οτι έπαιζα με 15€ Soundblaster Live!, τα -φυσικά- φοβερά Z2300 και 2 παμπάλεα ηχεία στερεοφωνικού (έτσι για να παίζει το αυτί απο πίσω) και είμουν ΤΕΛΕΙΑ!

Μόλις έβαλα Vista, πάει η κάρτα ήχου..μπήκα σε Onboard και δεν έχει ρυθμίσεις, ταυτόχρονα κάηκε το ενα Satellite των Ζ2300 και ήρθε και έδεσε. Σας εχω πει την ιστορία 100 φορές αλλα δε λέτε να καταλάβετε οτι ΔΕΝ ζητάω πολλά! Ενα αξιοπρεπέστατο 5.1 για μικρό δωματιάκι, για Gaming, κάνα DivX και ΠΟΛΥ MUSIC! Εφ' όσον με τη παλιά κάρτα ήχου είμουν ok σε όλα αυτά δε σας μοιρίζεται οτι η τωρινή Onboard μου είναι Out of Question?? :mad:

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ και πείτε μου εαν με την ASUS XONAR (μιας και είναι η πιο φθηνή απο τις προαναφερθείσες) θα είμαι OK. Τόσο απλά. Απο ποιότητα ήχου το έμαθα και εγω, δε θα εχω διαφορά και με αυτή..

Τα ηχεία θα είναι Logitech, δε με απογοήτευσε ποτέ, και ούτε θα το κάνει.

Περιμένω, να τα παραγγείλουμε και καμιά ώρα.. :-)

/Μαρία

-----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 01 : 07 : 30-----

Κάλεσα το Plaisio για να δω εαν μπορούν να μου αντικαταστήσουν το καμμένο ηχείο εκτός εγγύησης (δεν γίνεται). Και ρώτησα το τυπά να μου πει τη γνώμη του, λέγοντάς του το δίλημμά μας και ολη την ιστορία. Ο τυπάς το ένιωθε το θέμα απ' οτι τον ψυχολόγησα..

Και για να μη σας πω ολη τη συζήτηση, μου είπε οτι δε γουστάρει καθόλου τη CL και συμφωνεί με αυτά που λέτε, αλλα είναι λέει ΠΟΛΥ καλύτερη στην αναπαραγωγή ήχου απο την ASUS..Είναι καλύτερη για τα Games, για τις ασυμπίεστες ταινίες που βλέπω, και τα βρώμικα MP3 που ακούω. Ήταν σίγουρος, και δεν νομίζω να την έχουν ΚΑΝ IN-Stock αυτή. :-) (Δηλαδή κοιτούσα Eshop όσο μιλούσαμε, και το ξέρει..)

Ενω μου είπε η ASUS στο μόνο που θα ήταν καλύτερη θα ήταν η Επεξεργασία Ήχου (στο οποίο του ξεκαθάρισα οτι απέχω κάτι χλμ)

Κοίτα να δεις που τελικά ο Thresh κάτι ξέρει..........Πάλι σωστός βγήκε, σε μια φάση αμφέβαλλα γιατι πολλές συζητούσαμε εκτος απο την XFi που μου πρότεινε ανεπιφύλακτα.. :-(

Τι λέτε..? :rolleyes:

/Μαρία

• Moderators
Δημοσ.

Βtw γιατι δεν επικοινωνεις με τη Logitech Europe?

Φημιζεται για το Service της και δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουν αντικαταστησει με δικα τους εξοδα ακομα και πραγματα εκτος εγγυησης ή εντος που ομως οφειλονται σε λαθος χειρισμο του ιδιοκτητη!! :-)

Δημοσ.
Βtw γιατι δεν επικοινωνεις με τη Logitech Europe?

Φημιζεται για το Service της και δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουν αντικαταστησει με δικα τους εξοδα ακομα και πραγματα εκτος εγγυησης ή εντος που ομως οφειλονται σε λαθος χειρισμο του ιδιοκτητη!! :-)

Αριθμό Please? :rolleyes:

Πολλοι στην προτειναν την X-Fi αλλα δεν ακους :)

Creative Soundblaster XFi 95€? Είναι ΟΜΟΦΩΝΟ???

• Moderators
Δημοσ.

Better with email! http://logitech-en-amr.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_amr.cfg/php/enduser/ask.php

Αν θες και αριθμο... λεει εδω http://www.logitech.com/index.cfm/595/&cl=us,en

Δοκιμασε παντως, παντως εχω μεινει εντυπωσιασμενος απο το service της Logi ;)

Μου εχει τυχει να χαλασουν (ο ενας δορυφορος) των Ζ 2300 (οχι τα δικα μου, φιλου), και να του στειλουν μετα απο καμια βδομαδα με κουριερ καινουρια!! Ετσι δωρεαν και απλα. Και να εχει 2 Ζ-2300 :-D Και μετα απο κανα μηηηνα του ηρθε ξανα κουριερ να παρει τα χαλασμενα...

Σε αλλους εχω ακουσει πως ζηταει να καταστρεψουν τα μισο-χαλασμενα προϊοντα οταν τους στειλει καινουρια και να τραβηξουν φωτο...

Δημοσ.
Διάβασα τα Offtopic σας..Διάβασα και το παρακάτω..

Εγω συμφωνώ με τον sYn στο οτι ο ήχος είναι επιστήμη, και φυσικά με αυτά τα λεφτά δε σκοπέυω να γίνω επιστήμονας. Αλλα πάρε χαμπάρι οτι έπαιζα με 15€ Soundblaster Live!, τα -φυσικά- φοβερά Z2300 και 2 παμπάλεα ηχεία στερεοφωνικού (έτσι για να παίζει το αυτί απο πίσω) και είμουν ΤΕΛΕΙΑ!

Μόλις έβαλα Vista, πάει η κάρτα ήχου..μπήκα σε Onboard και δεν έχει ρυθμίσεις, ταυτόχρονα κάηκε το ενα Satellite των Ζ2300 και ήρθε και έδεσε. Σας εχω πει την ιστορία 100 φορές αλλα δε λέτε να καταλάβετε οτι ΔΕΝ ζητάω πολλά! Ενα αξιοπρεπέστατο 5.1 για μικρό δωματιάκι, για Gaming, κάνα DivX και ΠΟΛΥ MUSIC! Εφ' όσον με τη παλιά κάρτα ήχου είμουν ok σε όλα αυτά δε σας μοιρίζεται οτι η τωρινή Onboard μου είναι Out of Question?? :mad:

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ και πείτε μου εαν με την ASUS XONAR (μιας και είναι η πιο φθηνή απο τις προαναφερθείσες) θα είμαι OK. Τόσο απλά.

Mα σου λεμε και δεν ακους....:lol:

Σου ειπαν :

1.Να γυρισεις στα xp.

2.Nα μην παρεις καρτα ακομη αλλα αφου αγορασεις τα ηχεια..και αφου δοκιμασουμε να σε βοηθησουμε με τη συγκεκριμενη και τα vista.

3.Σου ειπαμε..οτι μην πολυασχολεισαι με πριμα μπασα ...να τα κανεις τι ? Ποσες φορες τα ειχες χρησιμοποιησει με τα logitech ? :lol: Kαι στο κατω κατω δεν εχουν τετοιες ρυθμισεις τα logitech που θα αγορασεις ? Πρεπει να το κανεις μεσω software ?

4.Θα εισαι και με μια κατωτερη καρτα οκ.Μην περιμενεις ποστ του στυλ...'' η μερα με τη νυχτα με αυτην''...'' πω πω χαλι η συγκεκριμενη ''..''καλα εε θεικη αυτη η καρτα'':lol:

Αν τωρα τρωγεσαι... ε παρε μια να τελειωνεις.Και η x-fi και η xonar καλες ειναι.Ευχαριστημενοι υπαρχουν και με τις δυο , προβληματα στο νετ θα βρεις και με τις δυο πιθανοτατα.

5.Παρε τα ηχεια που διαλεξες.Αν θες φθηνοτερα υπαρχουν.Αν θες ακριβοτερα υπαρχουν.Αν θες ενα πιο ευελικτο πακετο (ενισχυτης και ηχεια..δεν ειναι κατι τρομερο να τα συνδεσεις ) γινεται (με μικρο εξτρα κοστος ) , αν δεν θες δεν γινεται.Η τσεπη σου αποφασιζει.

Προσωπικη γνωμη :

Aφου μαλιστα σου αρεσουν τα logitech.Παρε τα Ζ5500 και μια καρτουλα των 30 Ε (αν κρινεις απαραιτητο ).Εμενα δεν μου αρεσουν τα logitech γενικα αλλα αν ηταν να παω σε αυτα..στα ζ5500 θα πηγαινα μαλλον (και απο οτι εχω διαβασει ).

Ρε δεν υπαρχει κανενας με z5500 η με τα g51 να τα δειξει στο κοριτσι να παρει μια ιδεα ? :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...