Προς το περιεχόμενο

Ήχος! Και θα μου στρίψει.......!

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε δεν υπαρχει κανενας με z5500 η με τα g51 να τα δειξει στο κοριτσι να παρει μια ιδεα ? :-D

Εγώ τα 'χω. :-D Μαζί με την Creative Platinum Champion series την όποια πήρα πριν 1.5 χρόνο απότι θυμάμαι και απλά τα σπάνε και τα 2... Τα G51 τα άκουσα σε φίλο, που είχε μια μάπα Onboard κάρτα ήχου, και ακόμα και εκεί δίναν ρέστα... Δεν ξέρω για τις διαφωνίες των παιδιών πάνω, αυτό που ξέρω είναι ότι έχω μείνει πλήρως ικανοποιημένος από την Creative όσον αφορά τον ήχο (πήρα και το Xfi Zen μέσα στις γιορτές και με καλύπτει απόλυτα :-D).

Για μένα + στην Titanium

Και μια ερώτηση: όλοι κάρτες ήχου παίρνουν και δεν υπάρχει τίποτα στο Πλαίσιο;

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Mα σου λεμε και δεν ακους....:lol:

Σου ειπαν :

1.Να γυρισεις στα xp.

2.Nα μην παρεις καρτα ακομη αλλα αφου αγορασεις τα ηχεια..και αφου δοκιμασουμε να σε βοηθησουμε με τη συγκεκριμενη και τα vista.

3.Σου ειπαμε..οτι μην πολυασχολεισαι με πριμα μπασα ...να τα κανεις τι ? Ποσες φορες τα ειχες χρησιμοποιησει με τα logitech ? :lol: Kαι στο κατω κατω δεν εχουν τετοιες ρυθμισεις τα logitech που θα αγορασεις ? Πρεπει να το κανεις μεσω software ?

4.Θα εισαι και με μια κατωτερη καρτα οκ.Μην περιμενεις ποστ του στυλ...'' η μερα με τη νυχτα με αυτην''...'' πω πω χαλι η συγκεκριμενη ''..''καλα εε θεικη αυτη η καρτα'':lol:

Αν τωρα τρωγεσαι... ε παρε μια να τελειωνεις.Και η x-fi και η xonar καλες ειναι.Ευχαριστημενοι υπαρχουν και με τις δυο , προβληματα στο νετ θα βρεις και με τις δυο πιθανοτατα.

5.Παρε τα ηχεια που διαλεξες.Αν θες φθηνοτερα υπαρχουν.Αν θες ακριβοτερα υπαρχουν.Αν θες ενα πιο ευελικτο πακετο (ενισχυτης και ηχεια..δεν ειναι κατι τρομερο να τα συνδεσεις ) γινεται (με μικρο εξτρα κοστος ) , αν δεν θες δεν γινεται.Η τσεπη σου αποφασιζει.

Προσωπικη γνωμη :

Aφου μαλιστα σου αρεσουν τα logitech.Παρε τα Ζ5500 και μια καρτουλα των 30 Ε (αν κρινεις απαραιτητο ).Εμενα δεν μου αρεσουν τα logitech γενικα αλλα αν ηταν να παω σε αυτα..στα ζ5500 θα πηγαινα μαλλον (και απο οτι εχω διαβασει ).

Ρε δεν υπαρχει κανενας με z5500 η με τα g51 να τα δειξει στο κοριτσι να παρει μια ιδεα ? :-D

respect πραγματικα ολη η αληθεια κ η λογικη σε αυτο το ποστ αυτα πανω κατω σκεφτομουν κ εγω αλλα βαριομουν να γραφω κ λεω παρε μια x-fi k oτι ηχεια θες..:-( z5500...http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=735345
Δημοσ.

Εγω λεω να παρεις κανα απλο logitech με 20 ευρο και τα υπολοιπα να τα φας εκει που τραγουδαει ο νανος ο Χατζηβλακας. Θα το ευχαριστηθεις αφου σου αρεσει και μπορει να του παρεις και κανα αυτογραφο.

Δημοσ.
4.Θα εισαι και με μια κατωτερη καρτα οκ.Μην περιμενεις ποστ του στυλ...'' η μερα με τη νυχτα με αυτην''...'' πω πω χαλι η συγκεκριμενη ''..''καλα εε θεικη αυτη η καρτα'':lol:

Αν τωρα τρωγεσαι... ε παρε μια να τελειωνεις.Και η x-fi και η xonar καλες ειναι.Ευχαριστημενοι υπαρχουν και με τις δυο , προβληματα στο νετ θα βρεις και με τις δυο πιθανοτατα.

Κι' όμως εαν πρόσεξες πιο πρίν, είπα οτι κάλεσα στο Plaisio και το παιδί που το σήκωσε μου είπε τα παρακάτω:

Δεν τη παω τη Creative, και όντως δεν εχει ξηγηθεί σωστά στους πελάτες της. Αλλα θα στη συνιστούσα ΠΟΛΥ περισσότερο απο την ASUS XONAR, εφ' όσον δεν ασχολείσαι με επεξεργασίες ήχου..αλλα μονάχα με την αναπαραγωγή ήχου, και μέσα παίζει και το Gaming, Music, ταινίες και ολα τα σχετικά.

Μετά απο μια τέτοια ξεκάθαρη άποψη, και απο την άλλη να εχω εσας και τον αδερφό μου να μου λέτε "πάρε τη πιο φθηνή", ποιόν να πιστέψω?

Γι' αυτό δε το κόβω να παραγγέλνω σύντομα......

Εσείς + bro vs Παιδί απο Πλαίσιο + Thresh

Θα μαζέψω και άλλους ψήφους και βλέπουμε...... :-(

/Μαρία

• Super Moderators
Δημοσ.
Φαντασου να ερθει η στιγμη που θα πας να αγορασεις αυτοκινητο.............

έλειπες καιρό από το forum και δεν έχεις δει κάτι άλλα topics πραγματικά μεγάλα, δεν ξέρω και εγώ πόσα posts, μέχρι να αποφασίσει κάποιος (ονόματα δεν λέμε :P ) να πάρει ένα καταραμένο laptop! :P

Δημοσ.

Ναι αλλα οκ πες πως το Laptop κοστιζει 500+, εδω μιλαμε για ουτε τα μισα...

Εμενα μου πηρε 10 λεπτα να αποφασισω να παρω το πρωτο μου αυτοκινητο και 15 το δευτερο.......Σιγα μην σκασω :)

Δημοσ.

/offtopic

Ξέρεις τι είναι ενα Laptop?? 1000€, δηλαδή τουλάχιστον 1 μήνας ιδρώτα!! Και εκτός αυτού, εγω προσωπικά εαν τύχει και πάρω κάτι και βγεί μάπα, εκτός της ξενέρας..νιώθω και κορόιδο.. :-(

Εγω λεω να αφήσετε τα σχόλια και να βρείτε κάνα καλό επιχείρημα για τις 2 κάρτες ήχου.. :P Άντε έγινα και Administrator και δεν εχω άλλο χρόνο για χάσιμο!!

Υ.Γ: Το αμάξι μου Cabrio θά'νε και όποιο να'νε.. ;)

/offtopic

Ο αδερφός μου κατέληξε:

CREATIVE Κάρτα ήχου 7.1 PCI Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio (version bulk)

Αυτός επιμένει απο την άλλη μεριά της όχθης. Λέει οτι θα είμαι κορόιδο εαν σας ακούσω και πάρω 100€ κάρτα..δεν παω για Studio λέει, αλλα για ηχοσύστημα 5κάναλο για δωματιάκι..

Και αυτή η κάρτα που μου προτείνει είναι απ' ότι τη κόβω, η Soundblaster Live! των Vista..

Τι λέτε?

/Μαρία

Δημοσ.

Ειναι η απλη τσεκουρεμενη καρτα της Creative....Παρε την Platinum οπως ειχες πει εξαρχης....Εξαλλου δεν αλλαζουμε καρτες ηχου καθε μερα, ειναι ισως το μονο Hardware που μενει αρκετο καιρο σε εναν υπολογιστη χωρις αναγκη αλλαγης.

Δημοσ.

Δεν τη παω τη Creative, και όντως δεν εχει ξηγηθεί σωστά στους πελάτες της. Αλλα θα στη συνιστούσα ΠΟΛΥ περισσότερο απο την ASUS XONAR, εφ' όσον δεν ασχολείσαι με επεξεργασίες ήχου..αλλα μονάχα με την αναπαραγωγή ήχου, και μέσα παίζει και το Gaming, Music, ταινίες και ολα τα σχετικά.

Μετά απο μια τέτοια ξεκάθαρη άποψη, και απο την άλλη να εχω εσας και τον αδερφό μου να μου λέτε "πάρε τη πιο φθηνή", ποιόν να πιστέψω?

Γι' αυτό δε το κόβω να παραγγέλνω σύντομα......

Εσείς + bro vs Παιδί απο Πλαίσιο + Thresh

Θα μαζέψω και άλλους ψήφους και βλέπουμε...... :-(

Λοπον μετα απο αυτο το ποστ δεν βλεπω κατι αλλο παρα μονο τις εξης προοπτικες :

1.Eγω , ο αδελφος σου , το παιδι απο το πλαισιο , και ο Threash να συμμετεχουμε σε ενα team deathmatch ....τωρα ξυλο θα ειναι...γυροι με σφηνακια θα ειναι...ποκερ θα ειναι..Cod θα ειναι..ερωτικος μαραθωνιος θα ειναι (οχι μεταξυ μας...:lol:...με τιποτα φιλες σου..πχ :X) και ο επιζησωντες θα εχουν την τιμη να σου κανουν προταση...

....... καρτας !!

ΑΛΛΑ ....δεν θελω τοτε μα και μου...θα πρεπει να δεχθεις αδιαμαρτυρητα την γνωμη του ανδρα του μοβορου , του προστυχου , του πολεμιστη...:lol:

2.

Nα σηκωσουμε ενα poll...και να ψηφισουν ολοι οι insomniacs τι καρτα σου αρμοζει..

Ολοι...στον κοινο αγωνα !!

Για την καρτα ρε γαμωτο !! :lol:

3.

Εδω εχω να προτεινω κατι καινοτομο για τα ιντερνικα δρωμενα.:lol:.

Θα φτιαξουμε ενα virtual reality με τιτλο '' so you think you can hear'' ...οπου θα συμμετεχουν και αλλες αναποφασιστες νεαρες κυριες !! (λες να υπαρχουν ?? :lol:)

Θα καταγραφουμε την '' ζωη '' τους μεσα στο ιντερνικο ''σπιτι'' του ινσομνια...τις προσωπικες τους στιγμες..την καθημερινοτητα τους...και ΦΥΣΙΚΑ..ολες τις προσπαθειες τους για την επιτευξη του ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΝΙΡΒΑΝΑ !!! Βεβαιως οι ειδικες καμερες θα δινουν την δυνατοτητα σε ολους να κρινουν την εξελιξη τους..και να ψηφιζουν καθε εβδομαδα και ποια επιθυμουν να αποχωρησει !!

Και φυσικα θα υπαρχει η αναλογη κριτικη επιτροπη ...αποτελουμενη απο διασημους ηχοληπτες ,παραγωγους..τραγουδιστες..αντε και κανα moderator..που θα συντονιζει την ολη προσπαθεια και θα εχει τον τελευταιο λογο !! :lol:

Δημοσ.

Τα παιδιά σου είπαν τις απόψεις τους και ο καθένας από την πλευρά του σου έκανε την πιο σωστή -κατ'αυτόν- πρόταση. Ο καταναλωτής είσαι εσυ κι εσυ θα αποφασίσεις το τι θα πάρεις. Αν θες απλά να κάνεις την δουλειά σου όπως την έκανε και πριν, πέρνεις κάτι φτηνό που απλά να έχει τις 2-3 ρυθμίσεις που ζητάς(μπάσα, πρίμα κτλ) και καθάρισες. Αν σκέφτεσαι να στήσεις ένα ποιοτικό συστηματάκι, τότε πας σε μια πιο ακριβή κάρτα ήχου, αλλά με το σκεπτικό ότι αργότερα θα την επενδύσεις και με εξίσου καλά ηχεία(που ειναι το πάν).

Προσωπικά, επειδή σε βλέπω ότι δεν είσαι από τα άτομα που γουστάρουν να πετάνε τα λεφτά τους χωρίς να ψάχνονται πολύ, πάρε κάτι αντίστοιχο με αυτά που σε ικανοποιούσαν μέχρι και σήμερα και θα εισαι σούπερ. Ο πολύ καλός ήχος άλλωστε είναι ακριβό γούστο κι αν μπείς στο δρόμο του, μετά δύσκολα βγαίνεις.

Σημ.: Αν ήμουν στην θέση σου, δεν θα έδινα πάνω από 50€ για κάρτα ήχου.

Δημοσ.

Να κανω και μια τελευταια προσπαθεια...να βοηθησω..:lol:

Πας αναποδα.

Πρωτα βλεπουμε τι θελουμε πραγματικα.

Λες οτι με τα logitech και την soundblaster ακουγες τελεια.

Αρα :

Μας καηκε το ηχειο ( δηλαδη δεν εχουμε ηχεια )

1.Eξαντλεις ολες τις προσπαθεις να επισκευασεις τα logitech οπως σου ειπαν τα παιδια πιο πανω.

2.Σκεφτεσαι μηπως θα πρεπει να αγορασεις ενα ιδιο καινουργιο ζευγαρι μια και ξαναλεω δηλωνες σουπερ ευχαριστημενη.

3.Πας για κατι καλυτερο .

Ξεκιναμε απο τα ηχεια δηλαδη..και οχι απο την καρτα ηχου !!

Βεβαια η επιλογη των ηχειων εχει σχεση και με το τροπο συνδεσης τους ,που μπορει να εχει σχεση με την τιμη τους , που μπορει να εχει σχεση τελικα με την επιλογη της καρτας.

Και εδω εχεις τις επιλογες :

Nα τα συνδεσεις αναλογικα οπως εκανες μεχρι τωρα , η να διαλεξεις ηχεια που μπορουν να συνδεθουν και ψηφιακα (πx τα z5500 ).

Για αυτο ανεφερα αν μπορεις να τα ακουσεις καπου πρωτα.Αν σου αρεσουν τα g51 (που ειναι και φθηνοτερα )τοτε οκ.Αν δεν σου αρεσουν αναγκαστικα πας σε κατι ακριβοτερο αρα αναγκαστικα θα χρειαστει να περικοψεις αναγκαστικα απο την καρτα.

Αν δεν μπορεις να τα ακουσεις παρτα...τυφλα .

Αλλα πρωτα θα παρεις/εχεις τα ηχεια ...μετα θα δεις αν σε ικανοποιει η onboard καρτα ηχου (με αναλογικη συνδεση ειτε ψηφιακη )...μετα θα δεις αν σε ικανοποιει η soundblaster (μπορει να εχασες τις ρυθμισεις λογω των vista αλλα ηχο παιρνεις ετσι δεν ειναι ?-βεβαια επειδη εδω εμπεριεχεται ο κινδυνος να παιρνεις ηχο σ@# λογω αχταρμα drivers κλπ..για αυτο σου ειπα να σε βοηθησουμε...)...και μετα θα παρεις..(ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ) καινουργια καρτα ηχου.

Εσυ θες χωρις ηχεια...να αγορασεις πρωτα καρτα ηχου των 100 Ε !!! :-)

Δεν ξερω αν συμφωνεις με τα παραπανω...αυτη ειναι η τελικα μου αποψη (αν και το deathmatch θα ειχε πιο πολυ πλακα..:lol:)

-----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 03 : 54 : 16-----

Βεβαια αυτα με την λογικη του σφιχτου bugdet οπως ανεφερες..

Αν βεβαια μπεις στην λογικη οτι εδωσα 100 Ε για μια καρτα..ε δεν γ@..ας δωσω και κατι παραπανω για καλα ηχεια..δηλαδη αν ξεχειλωσεις το budget σου...τοτε πασο.

Και εχε υποψη σου οτι καρτα ηχου..πιθανοτατα θα μπορεις να δανειστεις απο καποιον για καποιο πειραματισμο σχετικα με την βελτιωση του ηχου.Ωστε να μην δωσεις πεταμενα λεφτα (για εσενα τελικα )..

Δημοσ.

Ντάξ αλάνια το αποφάσισα. Διάβασα πολλά Reviews, πολλά συγκριτικά Topic..και ντάξ είναι ξεκάθαρο.

ASUS XONAR. Όλοι είπαν οτι το DOLBY του είναι αξιοζήλευτο απο τις Creative, και όλοι τόνισαν οτι τα Drivers της Creative δεν αξίζουν μια μπροστά στης ASUS (Φυσικά όχι μόνο για τις συγκεκριμένες κάρτες ;)). Όλα αυτά εκτός απο το θεματάκι με την άθλια υποστήριξη (εξαπάτηση) της Creative. "Creative is Dead", είδα...

Τώρα 2 ακόμα ερωτησούλες..

1) Να πάρω την DX? Είναι καλύτερο να πάρω την PCI-E έκδοση? Ή σε PCI?

2) Ντάξ η κάρτα είναι Άμεσα διαθέσιμη στο Eshop. Αλλα τα ηχεία είναι "Αναμένεται σύντομα" στο Plaisio, πόσο λέτε -απο εμπειρίες- οτι είναι το "σύντομα" ? :P *Edit: 2 εβδομάδες MAX, τους κάλεσα και ρώτησα*

Αυτά..! Άντε αποφάσησα ορίστε !! Τώρα θα δείτε που θα σας λείψει το Topic !!

/Μαρία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...