Προς το περιεχόμενο

Ήχος! Και θα μου στρίψει.......!

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολα τα Review που ειδες ειναι πριν ενεργοποιησει η CL το DTS στους Drivers...Συν το οτι ολοι γενικα ειναι προκατειλειμενοι εναντιον της CL λογο υποστηριξης, του οτι κυνηγησε τον David και επειδη καποτε ειχε Crackling ηχους λογο Drivers.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, ενώ της ASUS η υποστήριξη είναι υπαρκτή..

ASUS notebook, motherboard, graphic card, PPC Phone user speaking..

• Moderators
Δημοσ.
Ολα τα Review που ειδες ειναι πριν ενεργοποιησει η CL το DTS στους Drivers...

MΠουαχαχααα! Pure ownage! :devil:

Κι αναρωτιομουν, θα το γραψει καποιος...?

Δημοσ.

1) Να πάρω την DX? Είναι καλύτερο να πάρω την PCI-E έκδοση? Ή σε PCI?

Αυτά..! Άντε αποφάσησα ορίστε !! Τώρα θα δείτε που θα σας λείψει το Topic !!

/Μαρία

Σιγα την διαφορα...(εκτος αν εχεις διαβασει συγκεκριμενα προβληματα με καποια απο τις δυο στο νετ ).

Ποια θυρα σε βολευει περισσοτερο στο mobo ?

Εμενα θα μου λειψει το topιc..:-D

Δεν θες να αγορασεις και τιποτα αλλο ? :-) :X

Δημοσ.
Όλοι είπαν οτι το DOLBY του είναι αξιοζήλευτο απο τις Creative
αμα δεις ακουστηκες διαφορες στο dolby με την xonar με τα g51 η με αυτα τα ηχεια που εχεις θα παω αμερικη με βαρκα(χωρις κουπια):lol:απλα ηχεια για pc ειναι!οταν απο την αρχαια creative pci 128 πηγα στην x-fi διαφορες ακουστηκα δεν ειδα με τα z5500!!οταν τα εβαλα στο καλο κ ποιοτηκο σετακι ηχειων/ενισχυτη στο σαλονι(με το οποιο κανω ακομα κ το ασανσερ τις οικοδομης να τριζει οταν τα δινω)ε...εκει κατι ψιλα πηρε τo αυτι μου με την x fi κ παντα για ποιοτητα dvd ηχου με τα mp3/games τιποτα:-(ο χατζηγιαννης δεν θα ακουγεται καλυτερα απο πριν παντως!
Δημοσ.

Αν την βαλω να ακουσει με τον Yamaha 463 και τα Tannoy SFX 5.1 , DTS ηχο απο την X-Fi θα την στειλω αδιαβαστη μαζι με ολους τους Reviewers που γραφουν το κοντο και το μακρυ τους :)

Δημοσ.
(ο χατζηγιαννης δεν θα ακουγεται καλυτερα απο πριν παντως!

:lol::lol::lol::lol: προσοχή μην τα δουν(και η αδερφή μου τα ίδια ακούει και με έχει πρήξει :eek::eek:) αυτά και μας πάρουν στο κυνήγι με τις XFI στο χέρι...

Μαρία δεν είναι μόνο ο αδερφός, ο Thresh και το παιδί από το Πλαίσιο όπως βλέπεις...

This is...Creative Labs!

Δημοσ.
Αν την βαλω να ακουσει με τον Yamaha 463 και τα Tannoy SFX 5.1 , DTS ηχο απο την X-Fi θα την στειλω αδιαβαστη μαζι με ολους τους Reviewers που γραφουν το κοντο και το μακρυ τους :)
παντως εχει παραγινει η προπαγανδα 1)με τα ψευτικα watt!Ζ5500 σου λεει 500watt κ στην ουσια ειναι 20 με 30(πραγματικα watt) κ πολλα λεω...2)σου λενε θα ακουσεις τρελο dolby-dts-thx κ ολα αυτα με τον ποιοτηκοτατο ενισχυτη των:altec lansing-z5500-g51-creative gigaworks...κλπ ναι καλα το αλλο με τον τοτο το ξερουν?:lol:
  • Moderators
Δημοσ.

Καλα τα λες κι εσυ, δεν παιρνουμε τα ποσα W ειναι το καθε μεγαφωνακι, τα σιγοβραζουμε προσθέτοντάς τα, και βαζοντας και λιγη σαλτσα αντζούγιας :P

Αλλα οχι και 30 ρε συ, βαλε κατι :P

Δε γινεται με 30βατ να σου τριζουν το σπιτι :P

Δημοσ.

αντε 50 watt:lol: btw τα αλλα ηχεια που τριζουν το ασανσερ ειναι 60 watt χ2 + 200watt sub(αυστηρως υπολογισμενα μετρημενα το sub ειναι 15αρι με χειροποιητο κουτι) κ τα z5500(τα οποια περα απο τα μουφα 1000000 watt παραειναι καλα για τα λεφτα τους)μπροστα τους δεν πιανουν μια!φιλε georgeman πεστα κ εσυ αφου ξερεις αρκετα περι του θεματος(οταν πηγα να τα παρω τα Ζ5500 μου λεει ο πωλητης παρε τα g51 αυτα ειναι πολλα watt τζαμπα θα τα παρεις):lol:τεσπα μεγεια την νεα xonar κ καλες ακροασεις!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Βαζω στοιχημα οτι το ασανσερ θα τριζει και χωρις τα 2x60 :P

Only sub dude! :-D

Εγω ο,τι ειχα να πω το ειπα.

Δημοσ.
Βαζω στοιχημα οτι το ασανσερ θα τριζει και χωρις τα 2x60 :P

Only sub dude! :-D

Εγω ο,τι ειχα να πω το ειπα.

:-D με τα πριμα μονο τα αυτια τριζουν...οποτε u are right:p
Δημοσ.
Eμ τα ιδια κανετε ολες οι γυναικες. Η αδερφη μου εχει καψει ακουστικα ,ηχεια και το χειροτερο εχει σπασει τα νευρα τα δικα μου και των γειτονων :mad:

Δηλαδη αμα ακουσετε την τελευταια επιτυχια του Χατζηβλακα λιγο χαμηλοτερα θα παθετε κατι?

Προσκυνω......Εκπληκτικο ποστακι....Πεθανα λεμε...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Περα απο το πιο πανω ποστ, στο ιδιο διλλημα εχω μπει κι εγω μιας και εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα μετα απο μπολικο καιρο δοκιμων με ΟΛΟΥΣ τους drivers της creative για τα Svista για live, και εχω μπει και εγω στο τρυπακι αγορας καρτας ηχου.

Το ερωτημα λοιπον ειναι το εξης. Τι διαφορα εχει η X-Fi απο την Xonar?

Μπορω να πω οτι δεν παρατηρω τπτ τρομακτικω, οποτε και θεωρω τα 20 χρονια εμπειριας της Creative καλυτερα σε σχεση με τα .... της Asus...

Οι πιο ειδικοι απο μενα τα φωτα σας καθως εδω και κανα 3αρι χρονια at least εχω σταματησει να ασχολουμε με ηχο και τις εξελιξεις του...

Δημοσ.
παντως εχει παραγινει η προπαγανδα 1)με τα ψευτικα watt!Ζ5500 σου λεει 500watt κ στην ουσια ειναι 20 με 30(πραγματικα watt) κ πολλα λεω...2)σου λενε θα ακουσεις τρελο dolby-dts-thx κ ολα αυτα με τον ποιοτηκοτατο ενισχυτη των:altec lansing-z5500-g51-creative gigaworks...κλπ ναι καλα το αλλο με τον τοτο το ξερουν?:lol:
30 watt?τα χα βαλει σε ενα μεγαλο χωρο στο multirama και ετριζαν ολα..επισης μενω στον τριτο και στα 2/5 της εντασης τριζει το πατωμα και οι ντουλαπες..εννοειται βεβαια πως θελει και καλη καρτα ηχου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...