Προς το περιεχόμενο

Ήχος! Και θα μου στρίψει.......!

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν πετύχει το σκοπό τους οι διαφημισάδες.

Watt θέλει ο αγοραστής,watt του πουλάνε.

Αν η θάλασσα ακούγεται σαν τσαλάκωμα χαρτιού και το νιαούρισμα γάτας σαν σκουριασμένος μεντεσές,είναι λεπτομέρειες.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και δηλαδή τι κάνει δε κατάλαβα? Παίρνεις μια φορά ηχεία και τα επόμενα εάν κόστιζαν 260€ στα προσφέρει 130€? οΟ

αν μπείς στο site στην δική μας Χώρα το discount δεν πιάνει :P

Σώπα ρε Vato τι μας λες, και τα πίσω δηλαδή ολόκληρα ηχεία ίδιων Watt με των μπροστινών είναι, βγαίνουν άχρηστα? Εγώ θέλω να έχει ένταση και φωνή από πίσω όχι μισούς και περίεργους ήχους.. μα τόσο παράλογο είναι?

Και ίσως όντως φτιάχνεται αυτό.. η Soundblaster το έκανε.. ίσως το έκανε και η XFI των 40€..

όλες μπορούν να κάνουν τετραφωνία αλλά όπως και να το κάνεις στο 5.1/7.1 τα 2 πίσω ηχεία είναι για τα εφέ

Δημοσ.

Δεν παρακαλάς. Απαιτείς. Λέγεται υπαναχώρηση και είναι νόμιμο δικαίωμά σου. Εκτός αν πέταξες τη συσκευασία! Και όταν λέω συσκευασία εννοώ το κουτί και τυχόν άλλα χαρτόνια που είχε μέσα για τη στήριξη, όχι τα συρματάκια που δένονται τα καλώδια και τα σακουλάκια.

Δημοσ.

Επειδή είδα ότι όταν πάω το πρόγραμμα (κουμπί) στο Music, παίζουν σχεδόν κανονικά ΚΑΙ τα πίσω τελικά.. σκεφτόμουν μια εκδοχή για να τα κρατούσα:

Έχω ακόμα το Woofer και το 1 Satellite των Logitech Ζ-2300.. θα μπορούσα να έχω τα 5.1 του G51 και το Woofer + Satelite Ζ-2300 χωρίς να χάνω ήχο?

Κάποιος μου είχε πει ότι γίνεται κάπως.. λεπτομέρειες? Άμα είναι να το κάνω αύριο, αν δε γίνεται να ξέρω να ξανασκεφτώ αν θα τα επιστρέψω..

Πάντως εάν αυτό ήταν εφικτό, το θέμα της έντασης θα λυνόταν.

Ευχαριστώ,

Koritsi_Gia_PC.

Δημοσ.

Όταν βλέπω "ποιοτηκός ήχος-απροβλημάτιστο-creative" σε ίδιο πόστ με πιάνουν τα γέλια....Auzentech που είναι καλύτερη αντιγραφή της creative σκέφθηκε να προτείνει κανένας;Οι drivers της είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την "δημιουργική".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...