Προς το περιεχόμενο

Πληκτρολόγιο+Mouse pad+ποντίκι+ups

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Λοιπόν,περιμένω έναν νέο υπολογιστή και δεν του έχω πάρει Πληκτρολόγιο+Mouse pad+ποντίκι.Αλλά εκτός απο αυτά θέλω να πάρω και ένα ups γιατί το ρεύμα στη περιοχή που κατοικώ είναι...Ότι νά'ναι...Έχει ανεβοκατεβάσματα και τέτοια απο ότι ακούω.Τι θα μου προτείνατε;Δυστηχώς δε μπορώ να δώσω πάραπάνω απο 130-140 ευρώ.Γίνετε κάτι με τόσα χρήματα;(καλό πληκτρολόγιο+ποντίκι+ups)Θα με ένοιαζε και ένα καλό mouse pad,αλλά αυτό δεν είναι και τόσο μεγάλη ανάγκη.Το ups ας μην είναι και καλό.Ίσα ίσα να μπορεί να κρατάει σταθερό το ρεύμα και αν τυχόν γίνει διακοπή να κάνει ένα κλείσιμο του υπολογιστή(απλά να κρατάει 3-4 λεπτά για να μπορώ να αποθηκεύω κάτι)

Αυτά.Καλό σας βράδυ.

Το σύστημα μου

Δημοσ.

Αγαπητέ Γιώργο, καλησπέρα.

Σου έχω μι ακαλή πρόταση που την έχω ήδη δοκιμάσει για το UPS.

Έχω πάρει ένα μεταχειριεμένο επώνυμο της "APC" που θεωρείται από τους καλύτερους κατασκευαστές.

Για 500-600VA που χρειάζονται για έναν υπολογιστή θα βρείς σίγουρα σε τιμή περίπου 50-60€ + ΦΠΑ. Μόνο που επειδή ο προμηθευτής είναι από Θεσσαλονίκη θα έχεις και την μεταφορά(γύρω στα 10€). Bάζει καινούργιες μπαταρίες και δίνει και εγγύηση. Έχω πάρει άνα κομμάτι στα 1400VA και υποστηρίζω μ' αυτό και συναγερμό και ασύρματο τηλέφωνο.

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link:

http://www.stock-house.gr/CatPage.asp?PageType=SelKat&Ctg=000900160005

Γιάννης

Δημοσ.

Σίγουρα δεν αγόρασες αλλά είναι δικιά σου η επιχείρηση;

Γιατί κάτι μου λέει οτι διαφημίζεις; B)

Όταν λες "και υποστηρίζω μ' αυτό και συναγερμό και ασύρματο τηλέφωνο" τι εννοείς;

Και αυτός ο προμηθευτής που μου λες...Τα δίνει χρησιμοποιημένα ή καινούργια;

Δημοσ.
Σίγουρα δεν αγόρασες αλλά είναι δικιά σου η επιχείρηση;

Γιατί κάτι μου λέει οτι διαφημίζεις; B)

Όταν λες "και υποστηρίζω μ' αυτό και συναγερμό και ασύρματο τηλέφωνο" τι εννοείς;

Και αυτός ο προμηθευτής που μου λες...Τα δίνει χρησιμοποιημένα ή καινούργια;

τα περισσοτερα που προσεξα ειναι πριν γεννηθεις γιωργο!:lol:για κανα ψιλολοιδι το συζητας,αλλα δεν αξιζει ο κοπος.με τα μεταφορικα μαζι, παρε κατι απο μαγαζι καλυτερα

Δημοσ.
τα περισσοτερα που προσεξα ειναι πριν γεννηθεις γιωργο!:lol:για κανα ψιλολοιδι το συζητας,αλλα δεν αξιζει ο κοπος.με τα μεταφορικα μαζι, παρε κατι απο μαγαζι καλυτερα

Πριν γεννηθώ;;;Ε καλά ρε μεγάλε...Δεν είμαι και 70 B)

Αλήθεια...Τόσο παλιά ε; :-(

Πιο προτείνεις δηλαδή εσύ;(απο άλλη σελίδα)Ή να μη πάρω τώρα,να πάρω ίσα ίσα έναν σταθεροποιητή τάσης και να πάρω καλύτερο πληκτρολόγιο+ποντίκι,και μετά να μαζέψω χρήματα να πάρω ένα καλό ups; :o

Δημοσ.

Προφανώς δεν είναι δική μου η επιχείρηση.

Θα μου ήταν δύσκολο να διευθύνω μια επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα.

Αν το θεωρήσατε διαφήμιση, λυπάμαι, απλά ήθελα να βοηθήσω.

Θα κάνω όμως διαφήμιση στην APC.

Όταν αγοραστεί το UPS πες μου τι αγόρασες και ευχαρίστως θα το συγκρίνουμε με τις προδιαγραφές του κατασκευασμένου πριν γεννηθείς APC.

Υποστηρίζω 2 υπολογιστές συν ασύρματο τηλέφωνο συν συναγερμό.

Πρόσφατα αγόρασα και 2ο με το οποίο υποστηρίζω τον κυκλοφορητή του καλοριφέρ.

Διότι από 1400VA και πάνω η APC βγάζει ημίτονο και όχι τετραγωνικό παλμό και μιλάμε για online UPS.

Mόνο που και τα 2 τα αγόρασα χωρίς μπαταρίες διότι δεν ήθελα οποιαδήποτε μπαταρία.

Και τα 2 τα έχω εφοδιάσει με μπαταρίες YUASA αγορασμένες από τον επίσημο αντιπρόσωπο μια και οι απομιμήσεις δίνουν και πέρνουν.

Παρακαλώ πολύ αγνοείστε το link που έδωσα.

Σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να θεωρηθεί ότι διαφήμισα κάποιον.

Δημοσ.
Προφανώς δεν είναι δική μου η επιχείρηση.

Θα μου ήταν δύσκολο να διευθύνω μια επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα.

Αν το θεωρήσατε διαφήμιση, λυπάμαι, απλά ήθελα να βοηθήσω.

Θα κάνω όμως διαφήμιση στην APC.

Όταν αγοραστεί το UPS πες μου τι αγόρασες και ευχαρίστως θα το συγκρίνουμε με τις προδιαγραφές του κατασκευασμένου πριν γεννηθείς APC.

Υποστηρίζω 2 υπολογιστές συν ασύρματο τηλέφωνο συν συναγερμό.

Πρόσφατα αγόρασα και 2ο με το οποίο υποστηρίζω τον κυκλοφορητή του καλοριφέρ.

Διότι από 1400VA και πάνω η APC βγάζει ημίτονο και όχι τετραγωνικό παλμό και μιλάμε για online UPS.

Mόνο που και τα 2 τα αγόρασα χωρίς μπαταρίες διότι δεν ήθελα οποιαδήποτε μπαταρία.

Και τα 2 τα έχω εφοδιάσει με μπαταρίες YUASA αγορασμένες από τον επίσημο αντιπρόσωπο μια και οι απομιμήσεις δίνουν και πέρνουν.

Παρακαλώ πολύ αγνοείστε το link που έδωσα.

+1000:shifty:

Δημοσ.

Με την προϋπόθεση ότι θέλουμε κάτι καινούργιο με εγγύηση, θα έπερνα το παρακάτω:

UPS MGE ELLIPSE STAND BY DIN 600VA

Έχει 2 χρόνια εγγύηση.

Παίζει γύρω στα 82-85€ σε online shops.

Συνήθως τα UPS είναι ασύμφορο να τα αγοράζεις από κατάστημα διότι λόγω βάρους κοσίζει πολύ η μεταφορά.

Στο Internet τα βρίσκεις μέχρι και 10% φθηνότερα.

Δημοσ.
[...] Παρακαλώ πολύ αγνοείστε το link που έδωσα.

Για να θεωρηθεί κάτι εκτός κανόνων ή έστω διαφήμιση θα πρέπει να το αποφασίσει (s)mod, όπου και θα πράξει ανάλογα.

Τα όποια μέλη που πηδάνε σε συμπεράσματα και σε χαρακτηρισμούς ( που καλύτερα να μασάνε ), απλά χαρακτηρίζουν την βαρύτητα του λόγου τους.

sunenergy καλώς ήρθες στην κοινότητα μας, παρακαλώ συνέχισε.

giorgos147 για την περίπτωση που ζητάς, τα ups <200Ε προσφέρουν παρόμοια χαμηλά επίπεδα προστασίας και αρκετά μεγάλο χρόνο απόκρισης.

Αν μπορέσεις να ανεβάσεις το budget σου παίρνεις κόστος απόδοση ups.

/sc

Δημοσ.

giorgos147 για την περίπτωση που ζητάς, τα ups <200Ε προσφέρουν παρόμοια χαμηλά επίπεδα προστασίας και αρκετά μεγάλο χρόνο απόκρισης.

Αν μπορέσεις να ανεβάσεις το budget σου παίρνεις κόστος απόδοση ups.

/sc

Δηλαδή μέχρι πόσο να ανεβάσω το budget μου;Ρε παιδιά...Μέχρι 150 μαξ μπορώ...Αλλιώς δε βγαίνω

Λέω να πάρω ίσα ίσα έναν σταθεροποιητή(μιας που δεν έχουμε διακοπές ρεύματος στην περιοχή μου)και στο τσακίρ κέφι(όταν μαζέψω χρήματα),παίρνω και ένα ups :o

Τι λέτε;Πραγματικά δεν έχουμε διακοπές ρεύματος εδώ....

Δημοσ.

να προτεινω κι εγω

αυτο που εχω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701114

ειναι πολυ πρακτικο και μ'εχει καλυψει απόλυτα..δεν κοστιζει και τρελλα λεφτα:whistle:

το εχω δουλεψει σε νησι που η ταση ανεβοκατεβαινει πιο γρηγορα απο υαλοκαθαριστηρα

ενταξει δεν νομιζω να βγαζει ημιτονοειδες σημα αλλα προσωπικα δεν μ'ενοχλει

ισως αν το συνεδεα με το στερεοφωνικο να εδινα τα παραπανω χρηματα ..θα το τσεκαρω στο site:cool:

Δημοσ.

Δηλαδή,με λίγα λόγια μου λέτε να πάρω ups και όχι έναν σταθεροποιητή για αρχή;(και μετά να μαζέψω κάποια χρήματα και να αγοράσω ένα καλό ups)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...