Προς το περιεχόμενο

Q6600 tips για stressing

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΛΟιπον εχω τον Q6600 στα 2.4 νορμαλ κ εργοστασιακη ψηκτρα..Εκανα ενα stress test με το prime 95 κ επειτα απο 15 περιπου λεπτα ειχε ανεβασει μεσο ορο 68 βαθμους κ στους 4 cores αλλα κανενας δεν περασε τα 70.Καλα ειναι? Αυτο που θελω να μαθω ειναι οταν κανω το τεστ το υπολογιστη τον αφηνω χωρις να τον πειραζω η δεν εχει σημασια? κ επισης θερμοκρασια κοιταω με το core temp 0.99,πως μπορω να το idle μου?ειχα μια ninza 2 για λιγο καιρο αλλα δεν ηταν δικη μου .Ξερω πως εχω ξαναρωτησει αλλα αυριο θα παραγγειλω ψυκτρα ποια λετε στα ιδια λεφτα?Ευχαριστω..

Δημοσ.

ok θα το δω κ αυτο για ψυκτρα τι λες να παρω..?

-----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 10 : 38 : 26-----

idle πως θα δω?

Δημοσ.

ποση ωρα να το αφησω?

-----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 11 : 05 : 33-----

αφου το ετρεξα 6 φορες ειδα διαφορα οπως ειπες ..λοιπον μεσο ορο 72-74 κ μερικες φορες 2 cores ειχαν 77 βαθμους...!!!θα κοιταξω να παρω ψυκτρα γρηγορα..

Δημοσ.

Ok ετοιμαζομαι για clokarisma αν μπορεις θα σε ξαναενοχλησω σε απορια, αφου διαβασω κ τον οδηγο ...ευχαριστω..

Δημοσ.

αυτη η σειρα εχει δυο ψυκτρες,ειχα διαβασει καπου στο insomnia την διαφορα τους αλλα δεν την θυμαμαι..λες να παω εκει ?προκειται να ανεβασω τον q6600 μεσα στις επομενες μερες στα 3 ghz.. γι'αυτο ρωταω..

Δημοσ.

Με καλό stepping 3GHz βλέπεις και με stock αλλά με την παραπάνω ψύκτρα θα είσαι coooool. Για τις διαφορές που λες... ας μιλήσει κάποιος άλλος.

Δημοσ.

οκ .."Με καλό stepping 3GHz" μπορεις να το εξηγησεις λιγο αυτο παραπανω για αν μαθαινουμε κ 5 πραγματα ...(δεν παω που δεν παω στο τει ας μαθω απο το nsomnia..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...