d3m0n Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 φιλε μου δεν εχω σκοπο να αλλαξω δυπιρινο επεξεργαστη για να βαλω παλι δυπιρινο!!!αμα αλλαξψ επεξεργαστη εχω σκοπο να βαλω τετραπυρινο για να ανταποκρινεται σε ολεσ τισ απαιτησεις των των καινουργιων παιχνιδιων.η μητρικη που μου δειξατε ειναι πολυ ακριβη και δεν υποστιριζει crossfire.αυτη που σας εδειξα δεν ειναι καλη????ο επεξεργαστης???? -----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 02 : 05 : 41----- παιδια μια χαρα οι επεξεργαστες που μου δειξατε αλλα δεν ξερω αν ενας AMD μηπως μου ριχνει παλι τις επιδοσεις στα παιχνιδια.εσεις τι λετε???μηπωσ ενας intel εχει καλυτερεσ επιδοσεις?? -----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 02 : 11 : 32----- και μια ερωτηση:γιατι δεν αξιζει να βαλω 1 gb καρτα γραφικων σε 19αρα οθονη??
caution Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Phenom II X4 = τετραπύρινος 1GB VGA RAM + 19'' = fail
d3m0n Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 φιλε μου ετσι οπως μου το λες δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να βαλω 1 gb καρτα γραφικων και δευτερον εγω ρωτησα πιοσ επεξεργαστης ειναι καλυτερος.το οτι ο phenom II ειναι τετραπυρινος το ηξερα δεν ειναι κατι καινουργιο.αν μπορει καποιος να μου εξηγησει αυτα τα πραγματα θα ημουν ευγνωμων.........
caution Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ...φιλε μου δεν εχω σκοπο να αλλαξω δυπιρινο επεξεργαστη για να βαλω παλι δυπιρινο!!! Νόμιζα ότι απευθύνεσαι σε εμένα Όσο για το 1GB στην κάρτα γραφικών τα πράγματα έχουν ως εξής: Αν πάρουμε για παράδειγμα μία 4850 512ΜΒ και μία 4850 1GB η δεύτερη θα είναι λίγο (~5%) πιο δυνατή από την πρώτη μόνο στις πολύ υψηλές αναλύσεις. Εσύ, έχοντας μια 19'' θα παίζεις το πολύ σε 1280x1024 άρα δεν θα επωφεληθείς
Dante80 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 d3m0n, μην αλλάξεις τπτ, μια χαρά είσαι. Αν θέλεις να παίζεις GTA IV σε high, πάρε XBOX. Είναι απλά ένα κακό πόρτ, σχεδόν κανένας δεν έχει ικανοποιητικά fps ασχέτως συστήματος.
d3m0n Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 πρωτα απο ολα ευχαριστω για την εξηγηση για την καρτα γραφικων.δευτερον θελω να πω οτι δεν ειναι λυση οποιος δεν ειναι ευχαριστημενος με τισ επιδοσεις στο pc του να παιρνει xbox η play station 3.και τριτον τελικα δεν μου απαντησε καποιοσ για το ποιοσ ειναι καλητερος επεξεργαστησ ο AMD phenom η o intel core 2 quad???
caution Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Την τελευταία ερώτηση πρέπει να την κάνεις πιο συγκεκριμένη
Dante80 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 δευτερον θελω να πω οτι δεν ειναι λυση οποιος δεν ειναι ευχαριστημενος με τισ επιδοσεις στο pc του να παιρνει xbox η play station 3. Όταν η εφαρμογή που χρησιμοποιείς είναι κακογραμμένη και έχει πρόβλημα, δεν μπορείς καν να πεις ότι είσαι δυσαρεστημένος από το pc σου. Υπάρχουν rigs που κοστίζουν 2 φορές όσο τo pc σου, και GTA IV ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ικανοποιητικά. Δεν φταίνε τα pc για αυτό, φταίει το συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο επαναλαμβάνω είναι απλά κακό port κονσόλας. Γιαυτό τον λόγο, θα ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο το GTA αν αγοράσεις Xbox. Άσε που θα σου κοστίσει λιγότερο από αναβάθμιση CPU...
d3m0n Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 το ξερω το προβλημα που εχει το GTA IV αλλα εχω δει και τετραπυρινουσ να το τρεχουν τελεια....δεν μιλαω μονο για το GTA. αντιμετωπιζω προβληματα και σε αλλα παιχνιδια....και γενικα ο επεξεργαστης μου κολαει αγρια σε ολες τις εφαρμογες...δηλαδη το προβλημα μου ειναι γενικο αλλα δεν με ενδιαφερουν τοσο οι αλλες εφαρμογες οσο το gaming που κολαει....συγκριτικα με επεξεργαστες intel που ειναι στις ακριβως ιδιες δυνατοτητες,που εχει ενας φιλος μου,εγω τρεχω τα παιχνιδια με πολυ λιγοτερα frames... -----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 03 : 05 : 52----- τελος παντων ευχαριστω για την βοηθεια παιδια καλη συνεχεια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.