emmanoyhl1234 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 καλισπερα επιτελους ιστερα απο καιρο θα εχο την πανδορα μπαταρια την πεμπτη εχο διαβασει το οδιγο και εχο 4εροτισουλες !!! 1 η κονσολα εχει τη 6.00 εκδοση αυθεντικι η μπαταρια ειναι 3.6v 1800 mah model-1003 αυτη εδο η μπαταρια κανι ??? http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=2641η θελει καπια αλλη??? 2 φτιαχνο τη μνεμορυ μετα βαζο την μπαταρια και τη επιλεγο απο το μενου?? 3 σε καθε update θα πρεπει να επαναλνβανο τα βηματα??? 4 στο ιντερτ θα μπανει??? τελος ενα μεγαλο ευχαριστο για τον χρονο που καταναλοσατε να διαβασετε το κειμενο!!!!
darksoho33 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 καλισπερα επιτελους ιστερα απο καιρο θα εχο την πανδορα μπαταρια την πεμπτη εχο διαβασει το οδιγο και εχο 4εροτισουλες !!!1 η κονσολα εχει τη 6.00 εκδοση αυθεντικι η μπαταρια ειναι 3.6v 1800 mah model-1003 αυτη εδο η μπαταρια κανι ??? http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=2641η θελει καπια αλλη??? 2 φτιαχνο τη μνεμορυ μετα βαζο την μπαταρια και τη επιλεγο απο το μενου?? 3 σε καθε update θα πρεπει να επαναλνβανο τα βηματα??? 4 στο ιντερτ θα μπανει??? τελος ενα μεγαλο ευχαριστο για τον χρονο που καταναλοσατε να διαβασετε το κειμενο!!!! η μπαταρια ειναι ετοιμη αν αγορασες πανδωρομπαταρια στο λεω γιατι δεν ανοιγει το λινκ. φτιαχνεις μονο την μεμορυ και οταν ανοιγει σου εχει επιλογη custom firmware 3) για update καμια σχεση οταν βγαινει θα το βαζεις σε συγκεκριμενο φακελο Psp/game/UPDATE 4) ναι θα μπαινει καονιικα
emmanoyhl1234 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 sorry παλι αλλα πηρα αυτην http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=4391 κανι η να την ακιροσο???
emmanoyhl1234 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 καλίσπερα βασικα πηρα την μπαταρια εφτιαξα την μνειμη και ακουλουθισα τα βηματα εβαλα την μπαταρια εγεινε πρασινο το λαμπακι μετα εβαλα την μνιμι και τιποτα δεν βγαζει κανενα κειμενο τη να κανο??? τι στο καλο κανο λαθος??? η μπαταρια ειναι απο το μοντελο 1000 μεχρι και το 2000 εγο εχο 1004 εκδοση λογισμικου 6.00 πλιζ καπιος να βοηθισει!!! ευχαριστο προκαταβολικα!!!!
katsikoula Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 καλίσπερα βασικα πηρα την μπαταρια εφτιαξα την μνειμη και ακουλουθισα τα βηματα εβαλα την μπαταρια εγεινε πρασινο το λαμπακι μετα εβαλα την μνιμι και τιποτα δεν βγαζει κανενα κειμενο τη να κανο???τι στο καλο κανο λαθος??? η μπαταρια ειναι απο το μοντελο 1000 μεχρι και το 2000 εγο εχο 1004 εκδοση λογισμικου 6.00 πλιζ καπιος να βοηθισει!!! ευχαριστο προκαταβολικα!!!! δεν εχεις φτιαξει καλα την καρτα μνημης. ξανα δοκιμασε
emmanoyhl1234 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) μπα σειγνομη για την εκφραση αλλα σκατα εχο ακολουθεισι τα βηματα πανο απο 15 φορες κοντεβει να μου στρειψι δεν μπορο αλλο εγκεφαλικο επαθα εχει κανεις την διαδικασια σε βιντεακι να μην πεδευομε σας παρακαλο καπιος απο το προι ειμαι στην κονσολα και εχο κανει μια τρειπα στο νερο ενα χερι βοηθειας παιδια σβινο!!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:35 ---------- πχ τα βηματα που ακουλουθο ειναι βαζο την μνημη 2 την φορμαρο 3 παο στο προγραμα πανδορας μποξ και βρισκο την μνημη που εχο επανο στην κονσολα αφου την βρο παταο οκ 4 παταο Υ και μετα μου βγαζει ενα πλεσιο που λει πατειστε παλι Υ πατο οκ και δεν μου βγαζει Υ προχοραι αυτοματα μετα κανο επανακινισι την κονσολα και μετα παταο υεσ και βου βγαζει μια μυρι εικονα που τρεχουν διαφορα μολισ παει εκατο κλινο το προγραμα πατοντασ οκ και κλινο την κονσολα βαζο την παν μπαταρια και μου αναβει σεινεχομενα πρασινο λαμπακι και μαυρι οικονα τοτε βαζο την μνιμι και δεν προχαραει σεινεχιζει η μαυριλα της οθονης αα δειπλα ακριβος τα λαμπακια τα 2 δεν αναβουν αναβει μονο το πρασινο!!! αυτα οπιος καλος σαμαρειτις ειπαρχει ας βοηθισει ευχαριστο προκαταβολικα!!!! pliz,pliz καπιος??? Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2009 από emmanoyhl1234
ma.kys Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 μεγαλε το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω αλλα το ξεπερασα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:24 ---------- οταν σου λεει να πατισισ Υ ναπατας το κεφαλεο αγγλικο και τισ δυο φορεσ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:25 ---------- και οταν θα σου πει να πατισισ yes να το πατισισ με μικρα αγγλικα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:40 ---------- και πιο μοντελο πσπ εχεισ ? αμα εχεισ το φατ εισε καλιμενοσ αμα εχεισ το σλιμ να ευχεσε να εισε τυχεροσ και να μην πεσεισ σε γκαντεμικη εκδοση ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:42 ---------- οτι θελεισ ρωτα αφοβα εχω ξεκλειδωσει και το δικο μου πσπ και ξερω αρκετα
emmanoyhl1234 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 φατ ειναι!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:56 ---------- παλι τιποτα ειμαι τρομερα ατιχος το εκανα πατισα κεφαλαιο την Υ την 1 και την 2 γεινετε αυτοματα μετα κανο επανακινισι τη κονσολα και ειστερα γραφο με μικρα αγγλικα αλλα παλι τιποτα το μοντελο ειναι φατ 1003 τι να κανο καμια αλλι ειδεα???? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:04 ---------- οπιοσ διποτε ρε παιδια γιατι μαλον θα κοπανισο κανενα κεφαλι στο τιχο!!!
nikosblade Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ]οπιοσ διποτε ρε παιδια γιατι μαλον θα κοπανισο κανενα κεφαλι στο τιχο!!! Καντο γιατι με αυτα τα ορθογραφικα κοντευω να κοπανησω το δικο μου στον τοιχο.
emmanoyhl1234 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Καντο γιατι με αυτα τα ορθογραφικα κοντευω να κοπανησω το δικο μου στον τοιχο. 2 πραγματα εχο ναπο 1 ξερεις καμια φορα τα ορθογραφικα δεν τα κανουμε επιτεδες ειπαρχουν ατομα με προβλιματα (δεις λεξιας) βλαξ για αυτο μην πουλας μαγκια και εξειπναδα οκ (τορα σου επιτρεπο να κοπανεις το κεφαλι σου πολι καλημερα σου !!!!! 2 ειπαρχι καπιος φιλος να βοηθησει δεν το απετο παρακαλαο για βοηθεια ευχαριστο προκαταβολικα και σειγνομη σε ολους τους φιλους για τα ορθογραφικα μου ( εκτος του nikosblade οπιος κανει το εξειπνο με μεγαλη αποτιχια) να ειστε καλα και καλο σαβατοκιριακο!!!!
Dimitris1948 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 2 πραγματα εχο ναπο 1 ξερεις καμια φορα τα ορθογραφικα δεν τα κανουμε επιτεδες ειπαρχουν ατομα με προβλιματα (δεις λεξιας) βλαξ για αυτο μην πουλας μαγκια και εξειπναδα οκ (τορα σου επιτρεπο να κοπανεις το κεφαλι σου πολι καλημερα σου !!!!! 2 ειπαρχι καπιος φιλος να βοηθησει δεν το απετο παρακαλαο για βοηθεια ευχαριστο προκαταβολικα και σειγνομη σε ολους τους φιλους για τα ορθογραφικα μου ( εκτος του nikosblade οπιος κανει το εξειπνο με μεγαλη αποτιχια) να ειστε καλα και καλο σαβατοκιριακο!!!! δεν γίνετε τέτοιο πράγμα, επίτηδες το κανεις!
emmanoyhl1234 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια τι θα γεινι θα σχολιαζετε το αν γινετε η οχι να εχο κατι που ειναι γνοστο σε ολλο τον κοσμο μπες κανενα google και δειαβασε!!!! μου φενετε δειστιχος ορεξη για καβγας ειπαρχι:devil: παρα για μια βοηθεια και εγο δεν ειοθετο τετιες αποψεις( για αυτο αντε για και στους 2)
Dimitris1948 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια τι θα γεινι θα σχολιαζετε το αν γινετε η οχι να εχο κατι που ειναι γνοστο σε ολλο τον κοσμο μπες κανενα google και δειαβασε!!!! μου φενετε δειστιχος ορεξη για καβγας ειπαρχι:devil: παρα για μια βοηθεια και εγο δεν ειοθετο τετιες αποψεις( για αυτο αντε για και στους 2) φηλαι αν αιχεις δησλαιξεια καληταιρα να πασ να κανις θαιραπια και ωχι να πεζης με το psp. αν και εγώ νομίζω ότι απλά είσαι τεμπέλης και δεν διάβαζες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα