Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θέλω να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια επειδή όλοι ο οδηγοί που βλέπω ειναι <<προπέρσινοι>>

έχω ενα παλιό psp απο τα πρωτα ειχε 1.52 και το 'χα παει firmware 2.80

1)Πρέπει να κανω downgrade σε 1.50, για να περάσω αλλο cfw?

2)η αγορά της μπαταρίας είναι απαραίτητη, υπάρχει περίπτωση να την αποφύγουμε σε "μανίσιο" PSP?

εννοω΄έχει βγει καποια νεότερη μέθοδος για τσιπάρισμα χωρις την αγορα της μπαταρίας?

και αν οχι η μπαταρία ειναι αυτή? http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=4531

3)μπορώ να βάλω SSD transend 16GB αντι για τη μανίσια της SONy? χωρίς πρόβλημα? η θέλει κολπο?

Δημοσ.
έχει βγει καποια νεότερη μέθοδος για τσιπάρισμα χωρις την αγορα της μπαταρίας?

Εχω βαρεθει να λεω οτι δεν λεγετε "τσιπαρισμα" :Ρ

Τελος παντον.

Δεν χρειαζεσε μπαταρια απλα κανε update σε 5.03(οχι σε μεγαλητερο),τρεξε το chikhen και μετα περνα cfw με το recovery flasher.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διστάζω να το κάνω αυτό στο psp μου διότι φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία και μου βγει άχρηστο.Υπάρχει τέτοια περίπτωση???

Επισής διάβασα και τον οδηγό για την δημιουργίας pandorabatterys αλλά δεν έχω κάποιον που να έχει τσιπαρισμένο psp.Γίνεται από κανένα μαγαζί να αγοράσω μία pandora και αν ναι από τι μαγαζί;);););););););););););)

Ααα και το psp μου είναι 2000 και 6.10 γίνεται hack

Δημοσ.
Διστάζω να το κάνω αυτό στο psp μου διότι φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία και μου βγει άχρηστο.Υπάρχει τέτοια περίπτωση???

Επισής διάβασα και τον οδηγό για την δημιουργίας pandorabatterys αλλά δεν έχω κάποιον που να έχει τσιπαρισμένο psp.Γίνεται από κανένα μαγαζί να αγοράσω μία pandora και αν ναι από τι μαγαζί;);););););););););););)

τι psp έχεις? και τι firmware?

Δημοσ.

Ααα και το psp μου είναι 2000 και 6.10 γίνεται hack

http://www.pspgr.net και καλό διάβασμα...

Δημοσ.

καλησπέρα χριαζομαι βοήθεια.....έχω ένα psp ( δεν ξερω πιο μοντέλο είναι αλλά το είχα αγοράσει όταν πρωτοκυκλοφόρησε το psp στην ελλάδα ) το οποίο το είχα δώσει και μου το '' τσιπαρανε ''....αυτή τη στιγμή είναι 3.40...πρόσφατα όμως αγόρασα ένα νέο παιχνίδι και για να παίξει πρέπει να κάνω update σε 6.20...το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου κάνει το update ......παρακαλώ καμία ιδέα ???

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...