Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ασχολούμαι με psp, αλλά μου έκανε εντύπωση που έκατσες και ασχολήθηκες τόση ώρα αλλά και η λεπτομέρεια σου.. Ένα μεγάλο μπράβο! :-))

φιλε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. γενικοτερα επειδη εχουν γραφτει πολλου οδηγοι για τσιπαρισμα PSP εγω προσπαθω να κανω την διαφορα φτιαχνοντας εναν οδηγο που θα τον καταλαβαινε ακομα κ η γιαγια μου χωρις να ρωτησει τιποτα. τουλαχιστον προσπαθω:P

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τον διάβασα τον οδηγό αλλά πριν ξεκινήσω την διαδικασία έχω μια απορία. Πως ξέρω τι μοντέλο είναι η mobo του psp μου?είναι το 2000 slim. επίσης όλα αυτά ισχύουν για οποιαδήποτε έκδοση (εγώ πχ έχω την 4.05)?

Δημοσ.
Τον διάβασα τον οδηγό αλλά πριν ξεκινήσω την διαδικασία έχω μια απορία. Πως ξέρω τι μοντέλο είναι η mobo του psp μου?είναι το 2000 slim. επίσης όλα αυτά ισχύουν για οποιαδήποτε έκδοση (εγώ πχ έχω την 4.05)?

οσα γραφω ισχυουν κ θα ισχυουν για ολες τις εκδοσεις λογισμικου. απο εκει κ περα δεν ειμαι σιγουρος για το πως θα μαθεις αν η motherboard σου ειναι η "προβληματικη". νομιζω ειχαν κυκλοφορισει ενα προγραμμα που τρεχει στο PSP κ σου λεει. μπορει να ειπα κ βλακεια μην βαρεσει κανεις!!! (αυτο πηγαινε στον Gherudos :lol: )

Δημοσ.

ναι υπηρχε ενα προγραμμα αλλα και αν εχεις μια πανδωρα ετοιμη μπορεις να την βαλεις να δεις αν ειναι νεα μητρικη δεν θα κανει τιποτα αν ειναι απο τις προηγουμενες θα μπει στο μενου της πανδωρας αν και απο οτι θυμαμαι οι νεες μητρικες εμφανιστηκαν απο την εκδοση 4.95 και μετα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλε κατσικουλα αν και το ονομα σoy ειναι για γελιο( no offence :)) το guide σου θα επρεπε να το εχουνε σαν manual στα psp οταν τα αγοραζεις :P :P απο αλλα sites εκανα τα παντα αλλα τα προγραματακια σου τα κανουν σχεδον ολα μονα τους φιλικη παροτρηνση πηγενε σε ολα τα sites για pandoras κλπ κλπ και κανε ποστ αυτο το guide :P :P :P εισαι θεος thanx και παλι

Δημοσ.
φιλε κατσικουλα αν και το ονομα σoy ειναι για γελιο( no offence :)) το guide σου θα επρεπε να το εχουνε σαν manual στα psp οταν τα αγοραζεις :P :P απο αλλα sites εκανα τα παντα αλλα τα προγραματακια σου τα κανουν σχεδον ολα μονα τους φιλικη παροτρηνση πηγενε σε ολα τα sites για pandoras κλπ κλπ και κανε ποστ αυτο το guide :P :P :P εισαι θεος thanx και παλι

φιλε το κανονικο μου ψευδονυμο ειναι katsikaki αλλα το site δεν το δεχοταν οποτε... κ ειναι οντως για γελια!!!:lol: πολυ καλη η ιδεα σου για να το δωσω στην Sony (να το πουλησω βασικα) για να το εχουν για manual:-D παντως πρεπει να πω οτι οσα ξερω γυρω απο το θεμα του PSP τα εμαθα απο το forum pspgr κ το χρωσταω στα παντα ευδιαθετα κ καλοσυνατα μελη του.

Δημοσ.

εκανα το ματζικ στικ οπως λεει ο οδηγος εβαλα την πανδωρα αναψε το πρασινο λαμπακι εβαλα το στικ αλλα η οθονη παραμενει μαυρη δε βγαζει δηλαδη καποια επιλογη.Τι να κανω???πλιζ οποιος γνωριζει ας μου πει αμεσα γιατι καιγομαι!!

Δημοσ.
Τελικα το δοκιμασε κανεις και δουλευει?

Ναι ρε ;)

Αλλα εγω τωρα εχω ενα προβλημα . δεν δουλευει το wifi ............

Δημοσ.
Φίλε απο που θα αγοράσω pandora battery:::::::

>www.ebw.gr

εκανα το ματζικ στικ οπως λεει ο οδηγος εβαλα την πανδωρα αναψε το πρασινο λαμπακι εβαλα το στικ αλλα η οθονη παραμενει μαυρη δε βγαζει δηλαδη καποια επιλογη.Τι να κανω???πλιζ οποιος γνωριζει ας μου πει αμεσα γιατι καιγομαι!!

δεν εχεις φτιαξει σωστα το magic stick. ξαναδοκιμασε να κανεις ολη την διαδικασια απο την αρχη

Δημοσ.

Μηπος το psp σου ειναι 3000 ή 2000 ta-88 v3?

Δημοσ.
Μηπος το psp σου ειναι 3000 ή 2000 ta-88 v3?

Οντως παιζει κ αυτο δεν το σκεφτηκα. αλλα ρε παιδακι μου πρεπει να εισαι κ πολυ γκαντεμης για να πεσεις σε ta-88 v3:p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...