katsikoula Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δεν ασχολούμαι με psp, αλλά μου έκανε εντύπωση που έκατσες και ασχολήθηκες τόση ώρα αλλά και η λεπτομέρεια σου.. Ένα μεγάλο μπράβο! ) φιλε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. γενικοτερα επειδη εχουν γραφτει πολλου οδηγοι για τσιπαρισμα PSP εγω προσπαθω να κανω την διαφορα φτιαχνοντας εναν οδηγο που θα τον καταλαβαινε ακομα κ η γιαγια μου χωρις να ρωτησει τιποτα. τουλαχιστον προσπαθω
luke skywalker Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Τον διάβασα τον οδηγό αλλά πριν ξεκινήσω την διαδικασία έχω μια απορία. Πως ξέρω τι μοντέλο είναι η mobo του psp μου?είναι το 2000 slim. επίσης όλα αυτά ισχύουν για οποιαδήποτε έκδοση (εγώ πχ έχω την 4.05)?
katsikoula Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Τον διάβασα τον οδηγό αλλά πριν ξεκινήσω την διαδικασία έχω μια απορία. Πως ξέρω τι μοντέλο είναι η mobo του psp μου?είναι το 2000 slim. επίσης όλα αυτά ισχύουν για οποιαδήποτε έκδοση (εγώ πχ έχω την 4.05)? οσα γραφω ισχυουν κ θα ισχυουν για ολες τις εκδοσεις λογισμικου. απο εκει κ περα δεν ειμαι σιγουρος για το πως θα μαθεις αν η motherboard σου ειναι η "προβληματικη". νομιζω ειχαν κυκλοφορισει ενα προγραμμα που τρεχει στο PSP κ σου λεει. μπορει να ειπα κ βλακεια μην βαρεσει κανεις!!! (αυτο πηγαινε στον Gherudos )
luke skywalker Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 ok φίλε.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και ένα μεγάλο μπράβο για τον οδηγό!!!
panbil Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ναι υπηρχε ενα προγραμμα αλλα και αν εχεις μια πανδωρα ετοιμη μπορεις να την βαλεις να δεις αν ειναι νεα μητρικη δεν θα κανει τιποτα αν ειναι απο τις προηγουμενες θα μπει στο μενου της πανδωρας αν και απο οτι θυμαμαι οι νεες μητρικες εμφανιστηκαν απο την εκδοση 4.95 και μετα
anarionasp Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 φιλε κατσικουλα αν και το ονομα σoy ειναι για γελιο( no offence ) το guide σου θα επρεπε να το εχουνε σαν manual στα psp οταν τα αγοραζεις :P απο αλλα sites εκανα τα παντα αλλα τα προγραματακια σου τα κανουν σχεδον ολα μονα τους φιλικη παροτρηνση πηγενε σε ολα τα sites για pandoras κλπ κλπ και κανε ποστ αυτο το guide :P εισαι θεος thanx και παλι
katsikoula Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 φιλε κατσικουλα αν και το ονομα σoy ειναι για γελιο( no offence ) το guide σου θα επρεπε να το εχουνε σαν manual στα psp οταν τα αγοραζεις :P απο αλλα sites εκανα τα παντα αλλα τα προγραματακια σου τα κανουν σχεδον ολα μονα τους φιλικη παροτρηνση πηγενε σε ολα τα sites για pandoras κλπ κλπ και κανε ποστ αυτο το guide :P εισαι θεος thanx και παλι φιλε το κανονικο μου ψευδονυμο ειναι katsikaki αλλα το site δεν το δεχοταν οποτε... κ ειναι οντως για γελια!!! πολυ καλη η ιδεα σου για να το δωσω στην Sony (να το πουλησω βασικα) για να το εχουν για manual:-D παντως πρεπει να πω οτι οσα ξερω γυρω απο το θεμα του PSP τα εμαθα απο το forum pspgr κ το χρωσταω στα παντα ευδιαθετα κ καλοσυνατα μελη του.
gohanss4 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 εκανα το ματζικ στικ οπως λεει ο οδηγος εβαλα την πανδωρα αναψε το πρασινο λαμπακι εβαλα το στικ αλλα η οθονη παραμενει μαυρη δε βγαζει δηλαδη καποια επιλογη.Τι να κανω???πλιζ οποιος γνωριζει ας μου πει αμεσα γιατι καιγομαι!!
johnms Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Φίλε απο που θα αγοράσω pandora battery:::::::
john lok Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Ok . τα εχουμε αυτα . τωρα λεω να βαλω κανα λειτουργικο
john lok Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Τελικα το δοκιμασε κανεις και δουλευει? Ναι ρε Αλλα εγω τωρα εχω ενα προβλημα . δεν δουλευει το wifi ............
katsikoula Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Φίλε απο που θα αγοράσω pandora battery::::::: >www.ebw.gr εκανα το ματζικ στικ οπως λεει ο οδηγος εβαλα την πανδωρα αναψε το πρασινο λαμπακι εβαλα το στικ αλλα η οθονη παραμενει μαυρη δε βγαζει δηλαδη καποια επιλογη.Τι να κανω???πλιζ οποιος γνωριζει ας μου πει αμεσα γιατι καιγομαι!! δεν εχεις φτιαξει σωστα το magic stick. ξαναδοκιμασε να κανεις ολη την διαδικασια απο την αρχη
ghostgr_a_n Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 εκανα το ματζικ στικ οπως λεει ο οδηγος εβαλα την πανδωρα αναψε το πρασινο λαμπακι εβαλα το στικ αλλα η οθονη παραμενει μαυρη δε βγαζει δηλαδη καποια επιλογη.Τι να κανω???πλιζ οποιος γνωριζει ας μου πει αμεσα γιατι καιγομαι!! Μηπος το psp σου ειναι 3000 ή 2000 ta-88 v3?
katsikoula Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μηπος το psp σου ειναι 3000 ή 2000 ta-88 v3? Οντως παιζει κ αυτο δεν το σκεφτηκα. αλλα ρε παιδακι μου πρεπει να εισαι κ πολυ γκαντεμης για να πεσεις σε ta-88 v3:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα