kakovatos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δεν είπαμε να μην πηγαίνεις σχολείο, είπαμε να αξιοποιείς πιο δημιουργικά και ανάλαφρα τον ελεύθερο χρόνο σου.
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Κάποτε έγραψε ότι απλά βαριέται... όχι ότι τον πιστεύουμε αλλά λέμε
kakovatos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Άσχετο: μου αρέσει πάντως που οι Moderators εδώ μόλις ακούσουν για "validate copy of windows"ή "κλεμμένα windows" και τα σχετικά, τρέχουν για να κλειδώσουν το post, λες και θα τους "μαλώσει" η Microsoft, στη συγκεκριμένη βέβαια περίπτωση που πρόκειται για σωστή διαπαιδαγώγηση ούτε κουβέντα για να επέμβουν. Λες και κανένας πλέον δεν κατεβάζει ή δεν ξέρει να κατεβάσει os από το Internet και όλοι τα αγοράζουν. "Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι", που λένε και στο χωριό μου.. Υ.Γ. Φυσικά και θα συμβιβαστώ με τους κανόνες του forum, αλλά κάτι τέτοια δεν μπορώ να τα βλέπω..
nickarmy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 χεχε στα κενα φαριομαστε .. αφανταστα
tectonator Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 χεχε στα κενα φαριομαστε .. αφανταστα Αντί να ψάχνεις για το πως θα σπάσει το password δεν πας λέω εγώ να την πέσεις σε καμμία ωραία συμμαθήτρια... Πιστεψέ με το αποτέλεσμα θα είναι πιο ικανοποιητικό... :lol:
andreasl Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Για να φτάσει ο εκπαιδευτικός να προσθέσει πολιτική στο active directory των win2000 που να απαγορεύει την αλλαγή φόντου κλπ, μάλλον έχουν ήδη γίνει πολλές καφρίλες στο σχολείο. Για ποιό άλλο λόγο να το κάνει? Όσο και να παλεύεις δεν υπάρχει περίπτωση να το χακέψεις αυτό. Μόνο αν κάνεις logon στο τοπικό pc σαν admin παρακάμπτοντας το domain logon. Πάλι χρειάζεσαι κωδικό όμως. Γενικά ξέχασέ το δηλαδή.
Antwni Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Αντί να ψάχνεις για το πως θα σπάσει το password δεν πας λέω εγώ να την πέσεις σε καμμία ωραία συμμαθήτρια... Πιστεψέ με το αποτέλεσμα θα είναι πιο ικανοποιητικό... :lol: Τη συμμαθήτρια την έχει αλλά ψάχνει τρόπο να τον θαυμάσει!!:lol:
tectonator Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Τη συμμαθήτρια την έχει αλλά ψάχνει τρόπο να τον θαυμάσει!!:lol: -Καλησπέρα Ελένη... -Καλησπέρα Γιαννάκη! -Καλά είσαι? -Μια χαρούλα!Εσύ? -Καλά μωρέ!Έλεγα μήπως ήθελες να πηγαίναμε για κανά σινεμαδάκι το Σάββατο.... -Ε, δεν ξέρω ρε Γιαννάκη...Δεν είμαι και πολύ σίγουρη.... -Ξέρεις...Εγώ είμαι που κατάφερα και έσπασα το κωδικό του admin στην αίθουσα πληροφορικής... -Τι ώρα είπαμε θα περάσεις να με πάρεις?????
ANHLIKOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 βρε αφηστε τα pc-ια και πιαστε τα β--ια. (Ενα κοινωνικο μηνυμα κατα της μοναξιας.!!)
tectonator Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Σε τσακώσανε φίλε...Κάποιος μάλλον σε κάρφωσε... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=296043 :lol: Κορυφαία σύμπτωση πάντως!!!!
nickarmy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 για όλα αυτα που λέτε απλος κανουμε ανταγωνισμό μεταξύ μα ςγια πλάκα ότι σπάει ξεκλδώνει μας είπε !!!και ισχύει χεχε στα κενα ψαγνουμε τρόπους να σπάσουμε τους υπ της νασας χαχαχ
Lomar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 για όλα αυτα που λέτε απλος κανουμε ανταγωνισμό μεταξύ μα ςγια πλάκαότι σπάει ξεκλδώνει μας είπε !!!και ισχύει χεχε στα κενα ψαγνουμε τρόπους να σπάσουμε τους υπ της νασας χαχαχ "οτι σπάει ξεκλειδώνει" [...] "στα κενά -με τις απίστευτες γνώσεις μας- μπλα μπλα νάσας" πέρα απο τα ορθογραφικά για αρχή δε κοιτάς να μάθεις ελληνικά; ειδικά το "ότι σπάει ξεκλειδώνει", είναι δυνατό fail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.