ALXIOA Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 πριν λιγες μερες εκανα clone disk απο τον παλιο σκληρο δισκο σε εναν καινουργιο μεγαλυτερο στον λαπτοπ που εχω..η μεταφορα ολοκληρωθηκε με επιτυχια αλλα παρατηρησα ενα μικρο προβλημα.. καθε φορα που παω να ανοιξω το λαπτοπ και ενω μπαινει κανονικα στα windows κ εμφανιζονται ολα τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας κανονικα και ενω ο δεικτης του ποντικιου μετακινηται...τον παω οπου θελω δηλ ο υπολογιστης παγωνει..δεν μπορω να κανω κλικ σε κανεναν φακελο ουτε στο μενου εναρξη ουτε πουθενα.. οποτε οπως ειναι τον κλεινω κρατοντας πατημενο το πληκτρο on/off του λαπτοπ...αυτο συμβαινει τις πρωτες 3 φορες...δηλ το κλεινω και το ξαναανοιγω 3 φορες.... την τεταρτη φορα που τον ξαναανοιγω δουλευει αψογα...δεν κολλαει πουθενα... τι λετε να συμβαινει και τι μπορω να κανω (εκτος απο φορματ )για να λυθει το προβλημα μου...??? ευχαριστω..!!! -----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 10 : 44 : 08----- να πω ξανα πως εχω τα windows xp..
ALXIOA Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 οχι...δεν εκανα...καμια αλλη συμβουλη..??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.