outlaw star Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 καλημέρα στο forum..ενώ έχω βάλει τις μνήμες μου manual στα 2,1volt στο bios το cpu-z μου δείχνει ότι δουλεύουν στα 1,8v..μάλιστα δοκίμασα και 2 διαφορετικές εκδόσεις του και μου λένε τα ίδια..τι συμβαίνει??να υποθέσω ότι η πραγματική τάση είναι αυτή που έχω βάλει στο bios...προφανώς έχω σώσει τις ρυθμίσεις όταν βγαίνω απο το bios...τέλος πείτε μου άλλο ένα αξιόπιστο πρόγραμμα που μετράει τη τάση για τσεκάρω...ευχαριστώ οι μνήμες είναι αυτές..http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554024
EliasKir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο που να δειχνει ποιο ειναι το vdimm στο cpuz? Υποθετω οτι κοιτας στο SPD, σωστα? Αυτο ειναι τυποποιημενο και δεν αλλαζει. Απλα ειναι καποια στανταρ timings για συγκεκριμενη συχνοτητα και συγκεκριμενα βολτ. Δηλαδη αν εχεις τις μνημες σου στα 800, τα timings [run by SPD] και το ρευμα στο Auto θα σου τις τρεξει συμφωνα με αυτο που γρεφει στο SPD.
outlaw star Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 φίλε μου είναι όπως τα λες αυτά τα κοιτάω στο spd...το vdimm στο cpu-z σε ποιο tab είναι διότι δε το βρίσκω!
EliasKir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 To vdimm ειναι το ρευμα που δινεις στις μνημες μεσα απο Bios. Οπως το ρευμα του επεξεργαστη λεγεται vcore πχ.
outlaw star Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 To vdimm ειναι το ρευμα που δινεις στις μνημες μεσα απο Bios. Οπως το ρευμα του επεξεργαστη λεγεται vcore πχ. ναι το ξέρω απλά δεν υπάρχειστο cpu-z τέτοια ένδειξη..στο bios είναι σίγουρα ρυθμισμένες στα 2.1 volt
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Το προβλημα ποιο ειναι? Ναι δεν υπαρχει προγραμμα αυτη τη στιγμη που να σου δειχνει το vdimm σου. Ισως να το δειχνει καπου στο BIOS στο monitoring...ισως. Αναλογα τη μητρικη σου. Αλλα εφοσον το εχεις ορισει 2,1, 2,1 θα ειναι Αλλα το προβλημα δε καταλαβαινω ποιο ειναι.
EliasKir Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Το παιδι νομιζε οτι ενω βαζει 2,1 vdimm αυτο του δινει 1,8 γιατι τοσο εδειχνε το SPD στο cpuz.
outlaw star Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Το παιδι νομιζε οτι ενω βαζει 2,1 vdimm αυτο του δινει 1,8 γιατι τοσο εδειχνε το SPD στο cpuz. ακριβώς δεν είπα ότι είχα κάπου πρόβλημα απλά ρώτησα για να ξέρω τι γίνεται..elias σε ευχαριστώ για το χρόνο σου
EliasKir Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Παρακαλω φιλε, απλα που και που ριχνουμε και κανα Google.
outlaw star Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Παρακαλω φιλε, απλα που και που ριχνουμε και κανα Google. βεβαίως αλλά και το forum για αυτό υπάρχει
caution Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Έχω την εντύπωση πως το MBM την έκανε αυτή τη δουλειά... καλά θυμάμαι;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Nαι αμε (νομιζω μεσα στο χαμο πρεπει να το ειχε κι αυτο), το Motherboard Monitor ομως εχει σταματησει καμια 3ετια+ να αναπτυσσεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.