alsthom367 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Καλή χρονιά σε όλους. Έχω εδώ και καιρό δυο απορίες: Η πρώτη αφορά ένα εξωτερικό σκληρό της WD που συνδέεται με USB. Πως πρέπει να κλείνει αυτός ο δίσκος μιας και δεν έχει κουμπί on/off? Από την "ασφαλή κατάργηση" , ή κλείνει μόλις κάνω shut down? Περίπου ίδια είναι η δευτερή μου απορία και έχει να κάνει με σκληρό δίσκο sata που τον έχω μετατρέψει σε εξωτερικό , βάζοντάς τον σε μια θήκη. Η θήκη αυτή έχει κουμπί on/off. Από κεί μπορώ να τον κλείνω όποτε δεν τον χρειάζομαι? Για φωτίστε με σας παρακαλώ. Με έφαγε το σκοτάδι.
varemarious Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Και στις 2 περιπτώσεις πρέπει να κάνεις ασφαλή κατάργηση. Στη μία θα κλείνει μόνο του κα στην άλλη θα κλείνεις το διακόπτη. Στο shut down. ο ένας θα κλείνει μόνος και ο άλλος θα κλείνεις το διακόπτη . Σαν διαδικασία είναι ίδια. Δε χρειάζεται δηλαδή να κάνεις ασφαλή κατάργηση πριν κλείσεις το pc.
alsthom367 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Να σαι καλά βρε varemarious. Ευχαριστώ πολύ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.