Προς το περιεχόμενο

HTC 8125

Deftone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, τα φώτα σας παρακαλώ!

Θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό και απόφάσισα να πάρω το πρώτο μου smartphone! Πιστεύετε ότι είναι καλή επιλογή το HTC 8125? Γενικά πόσο θα το κοστολογούσατε, γιατί έχω δει κάτι ονλάιν και μου αρέσει αρκετά! Προτάσεις, αξιολογήσεις και εμπειρίες αναμένονται με ανυπομονησία!!

Για να καταλάβετε, πρόκειται να αντικαταστήσω το παλιό μου W330i Sony Ericsson,οπότε δεν είμαι και η σούπερ απαιτητική χρήστις... Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να έχει intergrated WiFi και να είναι σε τιμή που να πλησιάζεται!

Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί και απαντήσει!

Δημοσ.

καλησπέρα κ καλώς ήρθες κ στο forum κ στον κόσμο των wm κινητών...

Ερώτηση: Που βρήκες καλέ το 8125?Δεν είναι λίγο παλιό......

Γενικές πληροφορίες για τα PPC.

1. Πολύ καλή επιλογή να έχεις full qwerty πληκτρολόγιο. Το να γράφεις με την γραφίδα (ή με το δάχτυλο) είναι απίστευτα κουραστικό

2. να ξέρεις ότι wm κινητό= χρόνος να το μάθεις, πολύ Internet-ψάξιμο, νέα προγράμματα (=μπορεί νέα προβλήματα) και γενικά όχι πολύ user friendly κινητό μέχρι να το φέρεις στα μέτρα σου. Μετά θα σε βολέψει αρκετά.

Αν νιώθεις έτοιμη για κάτι τέτοιο τότε καλή αγορά.

Αν όχι τότε πας σε κάποια πιο user friendly λύση (Nokia-SE-iPhone που έχουν WiFi όπως θέλεις)

Για τα WM τώρα, βαλε όριο σε τιμή να σου πούμε μερικές επιλογές.

Γενικά κοιτάς να έχουν καλό επεξεργαστή, >200mhz (για χρήση gps >400mhz), αρκετή μνήμη RAM >128mb για να έχεις άνεση όταν τρέχεις εφαρμογές.....

Φαντάσου ότι είναι ένας υπολογιστής (PPC=pocket pc mobile).

Κάνε μια βόλτα από:

http://www.gsmarena.com (για reviews κ χαρακτηριστικά)

http://www.myphone.gr (ελληνικό forum για κινητά)

To 8125 που προτείνεις τρέχει παλιό λειτουργικό (WM 5!!!!!τώρα περιμένουμε να βγει το 7 φαντάσου), έχει λίγη ram κ σχετικά αργό επεξεργαστή....το μόνο καλό που βρίσκω είναι ότι έχει full qwerty πληκτρολόγιο!!!!

Δημοσ.

Τόσο παλιό ε? Είμαι άσχετη, δεν το κρύβω....:lol:

Βασικά δεν το θέλω για να παίζω παιχνίδια ή τρελή χρήση. Και γενικά,δεν το σκέφτομαι σαν αγορά ενος υπολογιστή,γιατί δεν θέλω να δώσω τρελά χρήματα για κάτι που θα είναι ξεπερασμένο στο επόμενο εξάμηνο. Σκεφτόμουν κάτι μέχρι 150 ευρώ, κι ας είναι και παλιό (για αυτό και κοιτάω και ελαφρώς μεταχειρισμένα) και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει WiFi και φυσικά αυτονομία από συμβόλαια κτλ κτλ (βάζω κάρτα και έφυγα).

Τι προτείνεις ρε συ?

Τώρα βλέπω ένα άλλο, ελαφρά μεταχειρισμένο σε Еbay και είναι και στο budget μου και φαίνεται οκ , το XDA STELLAR = HTC TYTN II KAISER = V1615.

Καλό φαίνεται....ε? ε? Η να δω Nokia? Αλλά γενικώς δεν συμπαθώ τις οθόνες αφής....

Δημοσ.
Τόσο παλιό ε? Είμαι άσχετη, δεν το κρύβω....:lol:

Βασικά δεν το θέλω για να παίζω παιχνίδια ή τρελή χρήση. Και γενικά,δεν το σκέφτομαι σαν αγορά ενος υπολογιστή,γιατί δεν θέλω να δώσω τρελά χρήματα για κάτι που θα είναι ξεπερασμένο στο επόμενο εξάμηνο. Σκεφτόμουν κάτι μέχρι 150 ευρώ, κι ας είναι και παλιό (για αυτό και κοιτάω και ελαφρώς μεταχειρισμένα) και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει WiFi και φυσικά αυτονομία από συμβόλαια κτλ κτλ (βάζω κάρτα και έφυγα).

Τι προτείνεις ρε συ?

Τώρα βλέπω ένα άλλο, ελαφρά μεταχειρισμένο σε Еbay και είναι και στο budget μου και φαίνεται οκ , το XDA STELLAR = HTC TYTN II KAISER = V1615.

Καλό φαίνεται....ε? ε? Η να δω Nokia? Αλλά γενικώς δεν συμπαθώ τις οθόνες αφής....

Αφού δεν συμπαθείς τις οθόνες αφής τότε γιατί κοιτάς pda......???.....:o

Το TyTN 2 είναι καταπληκτικό κινητό-pda, από τα πιο πλήρη (είναι λίγο γκουμούτσα...) κ ενώ είναι παλιό σχετικά (τώρα υπάρχει το TyTN3 Touch Pro), είναι ακόμα μάχιμο πολύ (αν το έβρισκα με 150ε θα το έπαιρνα κ εγώ...)

Αφού η μόνη σου απαίτηση είναι WiFi μπορείς να πας σε κάποιο φτηνό Nokia ή SE που έχουν WiFi κ να ξεμπλέξεις. Βέβαια εκεί θα έχεις το αρνητικό της μικρής οθόνης. Αλλά σαν κινητό θα είναι super....(πχ το Nokia E51).

Διαλέγεις κ παίρνεις....

Να σου ξαναγράψω ότι αν τελικά πας σε pda λύση να ξέρεις ότι θα αφιερώσεις χρόνο για να το κάνεις full λειτουργικό (ειδικά που κοιτάς λίγο παλιά μοντέλα...). Στο τέλος όμως θα έχεις έναν mini υπολογιστή!

Μιας κ κοιτάς μεταχειρισμένα κοίτα κ στο insomnia (εγώ από εδώ πήρα το πρώτο μου pda σε άριστη κατάσταση) στις αγγελίες.

Κάνε την καλή κ πήγαινε από ένα Γερμανό-Πλαίσιο να λειτουργήσεις κάποιο pda να δεις πως είναι.Θα σε βοηθήσει στην επιλογή σου αρκετά πιστεύω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...