Προς το περιεχόμενο

Υδόψυξη για σκληρό Δίσκο!!

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε freestyoler93 το κουτί μου είναι αυτό!!Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και ιδιαίτερα τον N.I.C αν και δεν μου λέει την επιλογή του αλλά δεν πειράζει!:-D:-D!!Μάλλον λέω να πάρω τον THERMALTAKE θα χωράει όμως εκεί??Και κάτι άλλο που το ρώτησα αλλά δεν μου απαντήσατε είναι εύκολο στην σύνδεση??

Δημοσ.

Παιδιά πριν λίγο άνοιξα το κουτί και είναι πολύ εύκολο τελικά να μπει το ανεμιστηράκι!!Το μόνο που με προβληματίζει και δεν μου έχετε απαντήσει ακόμα είναι πώς το συνδέω!!Κοιτάξτε την foto εκεί που έχω βάλει το τετράγωνο μπαίνει??Το πάνω τετραγωνάκι νομίζω είναι συνδεδεμένο το πίσω ανεμιστηράκι!!

Δημοσ.

Εφοσον στο πανω οπως λες ειναι ηδη συνδεδεμενο αλλο ανεμιστηρακι συνδεσε το στο κατω.Καποια ανεμιστηρακια εχουν μεσα ανταπτορακι για να συνδεθει κατευθειαν στο τροφοδτικο.

Δημοσ.

Ο thermaltake μπαίνει κατευθείαν σε καλώδιο molex τροφοδικού, ούτε καν πάνω στην μητρική. Ωραίος ανεμιστήρας αλλά προσοψή είναι λίγο πιο παχύς απο τους κλασσικούς 120άριδες και ο λόγος είναι το fan guard και τα leds που έχει. Εν λειτουργία κάνει διάφορους σχηματισμούς με τα led πολύ όμορφο είναι, αθόρυβο απ`όσο παρατήρησα αλλά δε μπορείς να του ρυθμίσεις τις στροφές. Έχω fan controler και δε παίρνει ρεύμα αρκετό απο τον controller για να το ρυθμίσω.

Δημοσ.

Ναι και εμένα φάνηκε λίγο χοντρό αλλά μπορεί να το βάλω πίσω και το άλλο που έχω να το βάλλω μπροστά που είναι πιο λεπτό!!Θα δούμε...Το άλλο ανεμιστηράκι είναι συνδεδεμένο στην μητρική εκεί που είπα από πάνω!!Μήπως μπορείς να βρεις screeshot για να δω τη σύνδεση έχει με το τροφοδοτικό όπως μου λες!!

Δημοσ.

εκει που τελειωνει το καλωδιο του ανεμιστηρα με τα 3 pin (ΚΑΡΦΑΚΙΑ ) μπενει ενα αλλο καλωδιο που παει κατευθειαν στα 4 pin (λευκες υποδοχες του τροφοδοτικου σου..)οπως ειπαν κ τα παιδια ο coolmaster το εχει ειδη μεσα στο κουτι του ενω σε καποιον αλλο μπορει να χρειαζεται να το αγορασεις...

Δημοσ.

να περιμενεις η να το παρεις κατι αλλο...αυτον θες να τον βαλεις μπροστα απο τους δισκους?δεν νομιζω πτι ειναι καταλληλος..

Δημοσ.

Όχι ρε συ δεν θα τον έβαζε μπροστά!!Θα τον έβαζα πίσω και αυτόν που έχω πίσω θα τον έβαζα μπροστά!!Κατάλαβες :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...