Antwni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Φίλε freestyoler93 το κουτί μου είναι αυτό!!Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και ιδιαίτερα τον N.I.C αν και δεν μου λέει την επιλογή του αλλά δεν πειράζει!:-D!!Μάλλον λέω να πάρω τον THERMALTAKE θα χωράει όμως εκεί??Και κάτι άλλο που το ρώτησα αλλά δεν μου απαντήσατε είναι εύκολο στην σύνδεση??
Antwni Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά πριν λίγο άνοιξα το κουτί και είναι πολύ εύκολο τελικά να μπει το ανεμιστηράκι!!Το μόνο που με προβληματίζει και δεν μου έχετε απαντήσει ακόμα είναι πώς το συνδέω!!Κοιτάξτε την foto εκεί που έχω βάλει το τετράγωνο μπαίνει??Το πάνω τετραγωνάκι νομίζω είναι συνδεδεμένο το πίσω ανεμιστηράκι!!
mixalisk Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Εφοσον στο πανω οπως λες ειναι ηδη συνδεδεμενο αλλο ανεμιστηρακι συνδεσε το στο κατω.Καποια ανεμιστηρακια εχουν μεσα ανταπτορακι για να συνδεθει κατευθειαν στο τροφοδτικο.
SwAToNeR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ο thermaltake μπαίνει κατευθείαν σε καλώδιο molex τροφοδικού, ούτε καν πάνω στην μητρική. Ωραίος ανεμιστήρας αλλά προσοψή είναι λίγο πιο παχύς απο τους κλασσικούς 120άριδες και ο λόγος είναι το fan guard και τα leds που έχει. Εν λειτουργία κάνει διάφορους σχηματισμούς με τα led πολύ όμορφο είναι, αθόρυβο απ`όσο παρατήρησα αλλά δε μπορείς να του ρυθμίσεις τις στροφές. Έχω fan controler και δε παίρνει ρεύμα αρκετό απο τον controller για να το ρυθμίσω.
Antwni Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ναι και εμένα φάνηκε λίγο χοντρό αλλά μπορεί να το βάλω πίσω και το άλλο που έχω να το βάλλω μπροστά που είναι πιο λεπτό!!Θα δούμε...Το άλλο ανεμιστηράκι είναι συνδεδεμένο στην μητρική εκεί που είπα από πάνω!!Μήπως μπορείς να βρεις screeshot για να δω τη σύνδεση έχει με το τροφοδοτικό όπως μου λες!!
p_under Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 εκει που τελειωνει το καλωδιο του ανεμιστηρα με τα 3 pin (ΚΑΡΦΑΚΙΑ ) μπενει ενα αλλο καλωδιο που παει κατευθειαν στα 4 pin (λευκες υποδοχες του τροφοδοτικου σου..)οπως ειπαν κ τα παιδια ο coolmaster το εχει ειδη μεσα στο κουτι του ενω σε καποιον αλλο μπορει να χρειαζεται να το αγορασεις...
Antwni Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ!!! -----Προστέθηκε 15/1/2009 στις 05 : 35 : 02----- Όχι ρε γαμώτο τώρα το είδα ότι το e-shop το έβγαλε!!Μα γιατί το έβγαλε ρε παιδιά???Ti μπορώ να κάνω??? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650625
p_under Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 να περιμενεις η να το παρεις κατι αλλο...αυτον θες να τον βαλεις μπροστα απο τους δισκους?δεν νομιζω πτι ειναι καταλληλος..
Antwni Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Όχι ρε συ δεν θα τον έβαζε μπροστά!!Θα τον έβαζα πίσω και αυτόν που έχω πίσω θα τον έβαζα μπροστά!!Κατάλαβες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.