privateer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Πολύ καλό Game αν και μικρό σε διάρκεια (6μιση ώρες με όλα τα side quest μου πήρε). Και το Multi του συμπαθητικό (για καμιά βδομάδα ασχολίας).
fearwhatnow Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Καλα ρε παιδια απογονοι του John Wayne ειστε?Πως το τελειωσατε σε 6 ωρες?Σε τι επιπεδο?Στο hard που παιζω μια σφαιρα να φαω κανουν party τα ορνεα απο πανω μου!Το εχω απο την πρωτη μερα και ειμαι act III..
dp@pa Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Πολύ καλό Game αν και μικρό σε διάρκεια (6μιση ώρες με όλα τα side quest μου πήρε). Και το Multi του συμπαθητικό (για καμιά βδομάδα ασχολίας). Αφου σου αρεσει το μυλτι...παιζουμε καθε βραδυ, ακομη πιστευεις, μιας εβδομαδας μονο ?
liakjim Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Ρε παιδια εχω κολλησει ασχημα στο chapter IV , εκει που μου λεει "find dimbler in the mine shaft". Εχω σκοτωσει τους παντες και μεσα στο τουνελ εχει μια διχαλα , αλλα δεν μπορω να παω πουθενα
sazistas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Ρε παιδια εχω κολλησει ασχημα στο chapter IV , εκει που μου λεει "find dimbler in the mine shaft". Εχω σκοτωσει τους παντες και μεσα στο τουνελ εχει μια διχαλα , αλλα δεν μπορω να παω πουθενα Φίλε μου μολις μπεις μέσα πήγαινε δεξιά, και ρίξε έναν δυναμίτη εκεί που είναι μπλοκαρισμένος ο δρόμος
liakjim Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Φίλε μου μολις μπεις μέσα πήγαινε δεξιά, και ρίξε έναν δυναμίτη εκεί που είναι μπλοκαρισμένος ο δρόμος Σωστοοοοοοοοοοοοος!!!! Ευχαριστω πολυ
privateer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Αφου σου αρεσει το μυλτι...παιζουμε καθε βραδυ, ακομη πιστευεις, μιας εβδομαδας μονο ? Κάτσε να δόυμε τι θα λέει και το Battlefield απο τετάρτη και βλέπουμε πόσο θα αντέξει το coj.
xania4ever Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Πολύ ωραίο παιχνίδι. Αν και ακόμα στην αρχή είμαι...
manost Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Έχω το εξής πρόβλημα: ενώ στο my documents υπάρχει το profile με το οποίο έκανα login, το παιχνίδι δεν μου εμφανίζει τo save μου και περιμένει να κάνω καινούριο profile και να ξεκινήσω φυσικά από την αρχή. Τί να κάνω; Edit: Κάνοντας uninstall και ξανά install το παιχνίδι, αναγνώρισε ξανά το save. Ευτυχώς Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2009 από manost
ifrit Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Πω, στο 3ο τσαπτερ που εισαι μεσα στην αμαξα τι κανεις; βλεπω μονο εναν εφιππο εχθρο για περιπου 2'', δε προλαβαινω προφανως να τον σκοτωσω και μετα πεθαινω. τα νευρα μου.
wgibson Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 εχει διαφορετικο τελος ο ray απο τον thomas? ευχαριστω
thomasG4 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Πω, στο 3ο τσαπτερ που εισαι μεσα στην αμαξα τι κανεις;βλεπω μονο εναν εφιππο εχθρο για περιπου 2'', δε προλαβαινω προφανως να τον σκοτωσω και μετα πεθαινω. τα νευρα μου. πετα δυναμιτες μεσα απο την αμαξα
revvok Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 εχει διαφορετικο τελος ο ray απο τον thomas? ευχαριστω όχι..απ'ότι κατάλαβα ένα τέλος υπάρχει..
Nemo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Αρκετα εως πολυ καλο παιχνιδι (ιδιως για western Fps που σπανιζουν) Η Marisa φτυστη η Penélope Cruz (+++) Η ιστορια παρολα τα κλισε της κανει πολυ καλα την δουλεια της ,και δενει με το πρωτο(οσο το θυμαμαι),ενω η παρουσιαση της μεσω συνδιασμου των εικονογραφημενων στιγμιοτυπων σε στυλ comics μαζι με τα Cinematics που χρησημοποιουν την μηχανη γραφικων ,προωθουν την ιστορια χωρις να κουραζουν .Τα cinematics δειχνουν αναπαντεχα καλα με μονο ψεγαδι καποιο παροβληματακια στο animation /κινηση των χαρακτηρων. gameplay :αρκετα ενδιαφερων οι εναλλαγες χαρακτηρων αν και ελαχιστα αλλαζει το gameplay ,οπου ηθελε λιγο δουλεια ,ελειψε το stealth στοιχειο που υπηρχε στο πρωτο (πρωτο τροπος του λεγει μια και το δευτερο ειναι prequel, αν και σε αυτο-το προηγουμενο Juarez ,το stealth στοιχειο παραγινονταν) Ουσιαστικα με την ελλειψη του stealth στοιχειου "ακυρωνεται" ή αν θελετε "απαξιωνεται" η χρηση των μαχαιριων και το τοξου ως οπλα . Επισης το interaction-αλληλεπιδραση με το περιβαλλον σε σχεση με το πρωτο juarez ειναι πολυ μικροτερη(ενταξει στο πρωτο ηταν χαωδης ωρες ωρες καi λειτουργουσε εις βαρος της οικονομιας-ισορροπιας του gameplay ) αλλα θα μπορουσαν καλλιστα να το ενταξουν στους μηχανησμους του gameplay σε 1-2 levels . Mειωμενη η καταστρεψιμοτητα του περιβαλλοντως ,σανιδες και τζαμια σπανε βεβαια αλλα ως εκει. Προφανως οι δημιουργοι του θελησαν να φτιαξουν ενα mainstream Fps (σε αντιθεση με το πρωτο που ειχε paltform & Stealth στοιχεια ) χωρις να ενταξουν estv καποια στοιχεια arcade- στοιχειωδων γριφων etc.Περα απο 1-2 σβησηματα φωτιας ,χρηση -μια φορα- μιας καρεκλας ως οπλο και ανατιναξη μερικων εκρηκτικων βαρελιων ελαμψαν δια της απουσιας τους. Αρκετα γρηγορη η διαδικασια φωρτωσης των Levels/επιπεδων / Saves (ειδικα σε σχεση με το πρωτο που επαιζε στην ιδια κατηγορια με το gothic3 !!!, λαμβανοντας υποψη οτι γινεται χρηση μια καινουριας εκδοση μεν , της ιδιας -Chrome- μηχανης γρααφικων δε ). Παντως η βελτιωση σε ολους τους τομεις σε σχεση με το πρωτο ειναι εμφανης και αν βελτιωσουνε περισσοτερο το level design ,ρισκαρουνε λιγο και μπολιασουνε το gameplay με καποια στοιχεια απο το πρωτο Juarez , το επομενο θα ειναι classic. Y.Γ. Πρωτοτυπη ,ενδιαφερουσα και κατι που θα ηθελα να ξαναδω ειναι η χρηση του αμερικανικου εμφυλιου ως σεναριακος "καμβας" σε ενα FPs (που γινεται στα πρωτα levels ). Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2009 από Nemo
syco_killer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 παιδια εχω ενα προβλημα ,οταν παω να μπω με πεταει εξω και μου λεει"fatal error cannot initialize renderer"τι να κανω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα