Προς το περιεχόμενο

απορία για ταχύτητα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ταχύτητα έχω.

Μπαίνω απ' το κοντρόλ πάνελ στo Network Connections. έχει 2 κατηγορίες.

α) μπαίνω στο Internet Connection Status, βλέπω Internet Gateway / Speed 1 Mbps.

β) μπαίνω στο 1394 Lan or High Speed Internet,

και βλέπω Connection / Speed:400.0 Mbps

Μπαίνω στο διπλανό εικονίδιο, Local Area Connection και βλέπω Speed 100.0 Mbps.

Όλοι ξεκινήσαμε ψιλοάσχετοι, οπότε θα το εκτιμούσα αν κάποιος μου εξηγούσε τι σημαίνουν ακριβώς αυτά.

Δημοσ.

Εννοείται ότι έβγαλα νούμερα της πλάκας.

DL--> 749 kbps

UL--> 120 kbps

Ξέρω ότι πληρώνω 1 Μbps

Απλώς θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει αυτές τις μονάδες μέτρησης καθώς και το πινακάκι στα windows που ανέφερα στο πρώτο ποστ. (τι διάλο είναι τα 400Μbps που διαβάζω εκεί πέρα?)

Στο soulseek που κατεβάζω μουσική υπάρχει ένδειξη για το με πόσα K/sec (αλλο πάλι αυτό, πώς σχετίζεται με τις άλλες μονάδες μέτρησης που ανέφερα;; ) ανεβάζει ο κάθε τύπος απ' τον οποίο διαλέγω να κατεβάσω, π.χ. λίγοι είναι οι γρήγοροι πάνω από 100, οι περισσότεροι έχουν κάποιο διψήφιο νούμερο.

(Αν δεν είναι κόπος, εσείς που τα κατέχετε όλα αυτά σε αντίθεση με μας τους ερασιτέχνες)

Θενκς

Δημοσ.

α) μπαίνω στο Internet Connection Status, βλέπω Internet Gateway / Speed 1 Mbps.

β) μπαίνω στο 1394 Lan or High Speed Internet,

και βλέπω Connection / Speed:400.0 Mbps

Μπαίνω στο διπλανό εικονίδιο, Local Area Connection και βλέπω Speed 100.0 Mbps.

Όλοι ξεκινήσαμε ψιλοάσχετοι, οπότε θα το εκτιμούσα αν κάποιος μου εξηγούσε τι σημαίνουν ακριβώς αυτά.

To α = η ταχύτητα που έχεις στο Ιντερνετ

Το β = ειναι η ταχυτητα η οποια μπορει να φτασει η lan σου

και το διπλανό σου εικονίδιο ειναι λογικα η ταχύτητα επικοινωνίας του router σου με το pc σου!

Ελπίζω να σε κάλυψα κάπως :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...