vamitrou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Και τώρα παιδιά έχω να σας κάνω μια πολύ χαζή ερώτηση.... Αραγε, πώς δοκιμάζει το δημιούργημά του κάποιος που έχει φτιάξει έναν ιό???
flik Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Ο δημιουργός ξέρει απο τον κώδικά του πως θα δουλέψει ο ιός και μάλλον είναι ακετά σίγουρος οτι θα κάνει αυτό για το οποίο προγραμματίστηκε. Άλλωστε υπάρχουν και τα προγράμματα τύπου VMWare για να κάνεις οτιδήποτε. Και μιας και μιλούσαμε για ιούς, τι καταλληλότερο απο το 666 των μηνυμάτων μου;
vamitrou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Και μιας και μιλούσαμε για ιούς, τι καταλληλότερο απο το 666 των μηνυμάτων μου; Μολυσμένο thread! Lock it!!!!
gourounii Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Προφανως δεν εχει μονο εναν υπολογιστη... το τρεχει μαλλον σε κποιο αλλο μηχανακι... αλλα αυτο εξαρταται απο το "ειδος" του ιου που εχει φτιαξει και το τι θελει να πετυχει...
Daemonos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Πρέπει να είσαι πολύ καμμένος πάντος για καθήσεις να φτιάξεις Ιό....να ξέρεις οτι τους περισσότερους ιούς τους φτιάχνουν οι ίδιες οι ετερίες των antivirus για να χτυπήσουν η μία την άλλη...
tmjuju Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Πρέπει να είσαι πολύ καμμένος πάντος για καθήσεις να φτιάξεις Ιό....να ξέρεις οτι τους περισσότερους ιούς τους φτιάχνουν οι ίδιες οι ετερίες των antivirus για να χτυπήσουν η μία την άλλη... Αυτά είναι! Συγχαρητήρια για το συμπέρασμα σας και τη χρήση της στατιστικής.
nickarmy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 ισχυει αυτο κυρις εαιριες τους βγάζουν οι χακερσ γιατι να το κάνουν αυτοι τι κερδίζουν έτσι γιαυτο πάνε προς νάσα....
tmjuju Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Αγαπητοί μου πως τα βγάλατε αυτά τα συμπεράσματα? Βάση μελέτης? Στοιχείων? Επιστημονικής κατάρτισης? Ειδικής θέσης/γνώσης? Σας παρακαλώ να μην αναπαράγουμε urban legends έτσι αψήφιστα.
Spyrot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 αν εκτελεσεις το ιο σε virtual pc δεν γινετε τιποτα στο κανονικο Pc.ετσι δοκιμαζουν.
parsifal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δεν είναι όλες οι εικονικές μηχανές πλήρως απομονωμένες από τον «έξω κόσμο». Μπορεί να επικοινωνούν με αυτόν μέσω δικτύου, μέσω shared folders ή ακόμη και με ολόκληρα αποθηκευτικά μέσα (π.χ. USB mass storage devices). Θέλει προσοχή και αποκλεισμό και αυτών των διεξόδων. Και πάλι, 100% σίγουρος δε μπορεί να είναι κανείς: θα μπορούσε ένας συγκεκριμένος ιός να εκμεταλλεύεται π.χ. κάποιο vulnerability του συγκεκριμένου virtualization software που χρησιμοποιείται και να ξετρυπώσει από εκεί. Υποθετική περίπτωση, αλλά πότε δεν ξέρεις.
JASONJAM Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πιστεύω ότι αφού δεν ξέρουμε, δεν πρέπει να πιστεύουμε. Γιατί αν μια εταιρία avtivirus φτιάξει έναν ιό και την καταλάβουν, φαντάσου τι θα χάσει από δυσφήμηση ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.