slvsnt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 θέλω έναν τρόπο ώστε να στείλω μέσω υπολογιστή κάποια φαξ σε έναν μεγάλο αριθμό παραληπτών.Δεν εννοώ free. ξέρει κανείς τι χρειάζεται; λόγω του ότι έχω dsl λογικά θα χρειαστώ κι ένα απλό modem υποθέτω. Ποιό πρόγραμμα μπορώ να χρησιμοποιήσω;
gdp77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 θέλω έναν τρόπο ώστε να στείλω μέσω υπολογιστή κάποια φαξ σε έναν μεγάλο αριθμό παραληπτών.Δεν εννοώ free.ξέρει κανείς τι χρειάζεται; λόγω του ότι έχω dsl λογικά θα χρειαστώ κι ένα απλό modem υποθέτω. Πρώτα να σιγουρευτείς (αν έχεις πακέτο τηλεφωνίας + internet) ότι ο provider σου υποστηρίζει fax Ποιό πρόγραμμα μπορώ να χρησιμοποιήσω; To winfax ξέρω ότι κάνει γι' αυτή τη δουλειά
slvsnt Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Πρώτα να σιγουρευτείς (αν έχεις πακέτο τηλεφωνίας + internet) ότι ο provider σου υποστηρίζει fax με μπέρδεψες. τι σχέση έχει ο provider; fax έχω κανονικό νούμερο απλά θέλω να στείλω μαζικά μέσω του υπολογιστή σε αρκετά άτομα. δεν το έχω κα΄νει ποτέ και δεν ξέρω τι χρειάζεται
parsifal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ο gdp77 εννοεί ότι αν λαμβάνεις και τηλεφωνία μέσω ιδιόκτητου δικτύου κάποιοι εναλλακτικού παρόχου, υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας με ορισμένες συσκευές που κάνουν κλήσεις τύπου DATA (στέλνουν δεδομένα από το κανάλι της τηλεφωνίας, όπως FAX, συναγερμοί κλπ). Π.χ. η Forthnet είχε μέχρι πρότινος τέτοια προβλήματα, αλλά έχουν επιλυθεί κατά ένα μεγάλο μέρος. Αφού όμως λες ότι έχεις κανονικό FAX και δε συνάντησες τέτοια προβλήματα, το πιθανότερο είναι ότι ούτε και με αποστολή μέσω FAX/modem για PC θα συναντήσεις. Τώρα, καλό είναι να μην αγοράσεις φθηνό FAX/modem της σειράς σε κάρτα PCI. Όσα είχα δοκιμάσει παλαιότερα αποδείχτηκαν ιδιαίτερα προβληματικά στη λειτουργία ως FAX. Προτίμησε κάποιο εξωτερικό μοντέλο σε retail συσκευασία, που να έχει και συνοδευτικό software σε πλήρη έκδοση (όχι demo/time-limited trial) για διαχείριση FAX. Και φυσικά, να τσεκάρεις οπωσδήποτε αν υπάρχουν διαθέσιμοι οδηγοί για το Λ/Σ που χρησιμοποιείς (κυρίως για Windows Vista users αυτό).
Cr33p_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω πως υπάρχουν onine υπηρεσιες που το κάνουν αυτό χωρίς να είμαι σίγουρος. Επειδή ρώτησες για δωρεάν προγράμματα, υποθέτω οτο το θες τελείως περιστασιακά οπότε θα μπορούσες να δοκιμάσεις και μέσω κινητού. (SMS και στις ρυθμίσεις αποστολής το βάζεις να στέλνει το κείμενο ως FAX, μια επ'ισκεψη στην ιστοσελίδα του παρόχου σου θα βοηθήσει.)
cyber_katsarida Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 ..........................Fax Machine
100 010 00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Active fax server, για να μπορεις να εχεις και client εγκατασταση μεσω δικτυου και σε αλλα pcs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.