Προς το περιεχόμενο

Wireless Usb Stick

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Θελω να αγοράσω ενα usb για τον φορητο μου για ασυρματα δικτυα.

Δεν εχω ασχοληθει με το θεμα, οποτε εχετε να προτεινετε τιποτα σχετικο?

Ευχαριστω:-)

Δημοσ.

πηρα για τον πατερα μου ενα κρυπτο με 16ε απο μεντιαμαρκτ...πρεπει ναναι απο τα πιο χαλια αλλα τη δουλεια του τη βασικη τη κανει μια χαρα!

Δημοσ.

Έχω ένα φορητό με win XP pro. Αγόρασα αυτό. Είχε καλή εμβέλεια και μπορούσες να το συνδέσεις και σε ένα καλώδιο που είχε η συσκευασία ώστε να μην το τοποθετήσεις απ' ευθείας στη usb αλλά λίγο πιο μακρυά. Αυτό βελτίωνε ακόμη περισσότερο το σήμα και ταυτόχρονα μου έδινε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω και τη δεύτερη usb θύρα. Επειδή είναι λίγο ογκώδες αν το έβαζα απ' ευθείας εμπόδιζε τη χρήση της από κάτω usb θύρας. Είχε πολύ κακό software το οποίο μετά από 1 χρόνο προσπαθειών και έρευνας στο internet δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει σωστά με λογαριασμούς χρήστη που δεν είχαν δικαιώματα administrator. Το δούλευα με το ενσωματωμένο πρόγραμμα των windows, αλλά είχε κάποιους περιορισμούς που με ενοχλούσαν και τελικά το χάρισα.

Έπειτα αγόρασα αυτό για τον ίδιο φορητό. Έχει σαφώς μικρότερη εμβέλεια, αλλά με καλύπτει για τη χρήση που το θέλω. Δεν έχει καλώδιο και δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει με κάποια που δοκίμασα, οπότε αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ μια επέκταση καλωδίου για την δεύτερη usb θύρα. Το software είναι κλάσεις ανώτερο (αν και έχει κι αυτό τα προβληματάκια του). Τελικά όμως για τη χρήση που το θέλω είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Δημοσ.
τελικα πηρα αυτο

πολυ καλο και κανει την δουλεια του αψογα.μονο 17ε απο πλαισιο

Αυτό είναι η νεότερη έκδοση από το πρώτο που είχα πάρει κι εγώ και είχα πρόβλημα με τους λογαριασμούς χρηστών χωρίς δικαιώματα administrator. Ελπίζω να το διορθώσανε τώρα ή να μην χρειάζεσαι πολλούς λογαριασμούς χρηστών στον φορητό σου.

Δημοσ.
Αυτό είναι η νεότερη έκδοση από το πρώτο που είχα πάρει κι εγώ και είχα πρόβλημα με τους λογαριασμούς χρηστών χωρίς δικαιώματα administrator. Ελπίζω να το διορθώσανε τώρα ή να μην χρειάζεσαι πολλούς λογαριασμούς χρηστών στον φορητό σου.

το εχουν διορθωσει;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...