daphne22 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Βασικα μια ερωτηση θελω να κανω,οσοι ξερουν παρακαλω να μου απαντησουν.Εκανα το λαθος ενω εχω καστανοξανθα μαλλια να κανω καστανοχαλκινο χρωμοσαμουαν.Δε με χαλαει αλλα προτιμω το δικο μου.Ξερετε αν θα επανελθουν στο φυσικο τους σταδιακα η θα αρχισει να βγαινει απ τη ριζα?Το σαμπουαν ελεγε οτι δεν περιεχει αμμωνια.
doctorkostis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Πιστευω οτι δεν υπαρχει πιο ιδανικο forum για τετοιου ειδους ερωτησεις.... Sorry κιολας,αλλα δε ρωτας σε κανα κοσμοπολιταν,τισταδιαλα,θα εχουνε και εκει forum....
orck Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 εχουν (τουλαχιστον ειχαν πριν απο 2-3 χρονια που ειχα κοιταξει) σε πληροφορω οτι εχει απιστευτο γελιο το φορουμ εκει
DrLo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Θέλω να δω πως κάποιος θα καταφέρει να μπλέξει το Linux σε αυτό το topic.
nurse Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Θέλω να δω πως κάποιος θα καταφέρει να μπλέξει το Linux σε αυτό το topic. Βεβαίως και μπορείς... Κάνεις εκκίνηση με ubuntu. Περιμένεις 21,4 sec για να ανοίξουν. Πας στην έναρξη, firefox και κλικάρεις. Στη search bar πληκτρολογείς cosmopolitan gr forum .... και κάτι θα βρεις.
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 εχουν (τουλαχιστον ειχαν πριν απο 2-3 χρονια που ειχα κοιταξει) σε πληροφορω οτι εχει απιστευτο γελιο το φορουμ εκει Είστε φοβεροί,πήγα κι είδα το φόρουμ και έχω κλάσει στα γέλια με κάτι ποστς εκει μέσα....Μιλάμε ο παράδεισος των νορβηγικών καλικάτζαρεων!Σκέφτομαι να κάνω register. Ειλικρινά αρκετές εκεί μέσα δεν τη παλεύουν καθόλου.Συγνώμη αλλά αυτές είναι αυριανές μάνες;Δεν το νομίζω καθόλου.Υπάρχουν κ εξαιρέσεις για να μην γενικολογούμε
evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 μην ανυσηχεις τουφα τα ειχαν κανει πριν κανα μηνα-διμηνο εκει μεσα μπαχαλο κατι αλλα καλοπαιδα και φαγαν ομαδικο μπαν.... οχι δεν μπαινω εκει μεσα απλα τα εχω μαθει
orck Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 εγω τουλαχιστον παραδεχομαι οτι εμπαινα πριν απο δυο χρονια και πνιγομουν στα γελια :)
Εβιτα μ. Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Βασικα θελω να σε ρωτησω απο που πηρες το χρωμοσαμπουν.δεν ξερω που μπορω να βρω.σε συπερ μαρκεττ που πηγα βρηκα μονο μονημες βαφες/και εγω θελω χρωμοσαμπουαν!που θα βρω?? οπιος ξερει ας μου πει πιζζζ(:
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 τι είν αυτό; λούζεσαι και αλλάζεις χρώμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα