Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με DVD recordable!!

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι τα jumper σε εμένα(πριν τα αλλάξω γιατί τώρα τα έβαλα στην μέση) ήταν τέρμα δεξιά όχι τέρμα αριστερά!!Δηλαδή πρέπει να τα βάλω τέρμα αριστερά???

Δημοσ.

οταν εχεις μπροστα σου τη συσκευη κοντα στα jumper εχει καποιο σχεδιαγραμμα σε χαρτακι η χαραγμενο που εξηγει σε ποια θεση ειναι master η slave οπως στη φωτογραφια του talos_2002 ....

Δημοσ.

Του το αναφερα και εγω πως εχει οδηγιες πανω αλλα προφανως δεν τις βλεπει για καποιο λογο.

Ισως να ειναι χαραγμενες και να μην προσεχει αρκετα.

Δημοσ.
Του το αναφερα και εγω πως εχει οδηγιες πανω αλλα προφανως δεν τις βλεπει για καποιο λογο.

Ισως να ειναι χαραγμενες και να μην προσεχει αρκετα.

Δεν το ήξερα ότι έγραφε για master και slave και δεν κοίταξα!:-(:-(!Αύριο που θα το ανοίξω θα το δω!!!:-)

Εντάξει ένα λάθος έκανα!!!:fear::fear:

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά το έφτιαξα!!!Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!:o:o

Το έβαλα έτσι όπως το είχε στην foto που έδωσε ο talos_2002και έφτιαξε!!Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω πάλι σχετικά με το Master και το Slave!!Άνοιξα ρε παιδιά το κουτί και είδα στο DVD αλλά εκεί που μπαίνουν τα jumperακια από πάνω έγραφε ''CSM'' και από κάτω έγραφε ''SLA''!!Και το jumper έμπαινε κάθετα όχι οριζόντια!!Πώς το ξεχωρίζω δηλαδή???

CSM <-Η αναπαράσταση του πώς ήταν στο DVD(και στα δυο έτσι ήταν)

SLA

...

... <-Το jumper μπαίνει εκεί

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα!!Δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή DVD και δεν φταίει το πρόγραμμα γιατί έχω δοκιμάσει διάφορα!!Παιδιά μάλλον χάλασα τα σιδεράκια στο jumperakia!!Χαλάνε εύκολα???Τα έχω κουνήσει λίγο τα σιδεράκια!!!Δεν ξέρω τι να κάνω!!!όταν πάω να κάνω αντιγραφή μου ανοιγοκλείνει το dvd δηλαδή βγαίνει το dvd και ξαναμπαίνει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ και μερικές φορές κολάι και ο υπολογιστής!!!!Τι να κάνω ρε παιδιά!!!

Βοήθεια!!!:cry::cry::cry::cry:

Αυτό εδώ έχω λέτε να το πάω πίσω για εγγύηση????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...