Προς το περιεχόμενο

Αγορα PC Απο E-shop

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αφηστε μην παρετε απο e-shop δεν συμφερει καθολου.Ακουστε: εκανα μια παραγγελια στις 21/12/08 και αφου ειχα τρελαθει τοσες μερες να βλεπω την παραγγελια στο ιδιο σταδιο(στο πεδιο εξελιξη παραγγελιας στην ιστοσελιδα του e-shop) αντε λεω ειναι γιορτες αλλα μεχρι τις 2/1/09 ειχα τρελαθει και τους παιρνω τηλ. να δω τι γινεται και μου λενε οτι καποια πραγματα (δυο ηταν) θα αργησουνε αρα και εγω αλλαζω αυτα τα δυο και βαζω αλλα.Στις 13/1/09 ξαναπερνω τηλ. και μου λενε πως ο πωλητης ειχε ακυρωσει την παραγγελια οταν του ειπα να αλλαξει τα δυο τα πραγματα.Το δεχομαι αυτο και μου λεει πως την Πεμπτη το αργοτερο θα τον εχω στα χερια μου και μεχρι σημερα που τους περνω τηλ. μου λενε συγγνωμη και τετοιες μαλ... Και ακομα περιμενω.Φανταστειτε απο τις 21/12 εως 16/1 δηλαδη ενας μηνας περιπου!!!

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτο που μου κανουν σε εμενα ειναι κοροιδια γιατι λενε και καλα πως σε 2-3 μερες ειναι ετοιμος και πρεπει να περιμενεις κανα μηνα!

Δημοσ.

Απο το πλαισιο ειναι καλυτερα τα πραγματα δηλαδη μου προτεινετε να παραγγειλω καινουριο pc απο εκει ή απο καποιο αλλο μαγαζι?

Δημοσ.

Τωρα που το παραγγειλες το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περιμενεις να σου ερθει...Καποτε θα ερθει που θα παει!!!

Δημοσ.
Απο το πλαισιο ειναι καλυτερα τα πραγματα δηλαδη μου προτεινετε να παραγγειλω καινουριο pc απο εκει ή απο καποιο αλλο μαγαζι?

Τα ίδια χάλια έχουν όλοι. Τράβα ρώτα τι αγγούρι τρώνε και όσοι αγοράζουν από πλαίσιο προϊόντα που "αναμένονται σύντομα" ή "είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας". Ρίξε μια ματιά σε 1 τυχαία σελίδα από πλαισιο για να καταλάβεις τι λέω...XD

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=20&category=69977705&page=3

Δημοσ.

να κάνω ερώτηση....

αν κάνεις preorder σε προϊόν και όταν έρθει το "αναμενόμενο" με άλλη τιμή (μεγαλύτερη ή μικρότερη) εσύ σε τι τιμή πληρώνεις???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...