Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MSN 9.0

eSATA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω windows xp pro SP3 (black)

Απο χθες προσπαθω να βαλω το msn 9. ΚΑνω κανονικα εγκατασταση και βαζω το e-mail μου και το pass βγαζει σφαλμα

(αν βαλω λαθος pass το αναγνωριζει και μου το λεει )

Εχω κατεβασει το install απο 4 διαφορετικα site (και απο insomnia) και μου βγαζεο το ιδιο σφαλμα. Φταινε τα windows ;; Τι συμβαινει;;;;;;:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ευχαριστω

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το amsn είναι πιο πλήρες από τα άλλα.

Αν είναι να αλλάξει client...Γιατί να μη μείνει στην προηγούμενη έκδοση του msn;

Δεν πρότεινα να αλλάξει client αλλά να δει αν το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται μόνο στο windows live messenger-msn-whatever ή και στα άλλα clients ώστε να ξέρει τι να ψάξει. (Βέβαια συνέχεια ξεχνάω πως δεν έχουν όλοι μαντικές ικανότητες σαν εμένα. :P)

Δημοσ.
Εγώ λέω να βάλει καλύτερα το MSN 8.5 να δούμε εάν του παρουσιάζει το πρόβλημα!!

δοκιμασα να βαλω παλιοτερη εκδοση αλλα οταν παω να μπω μου λεει οτι υπαρχει πιο καινουργια εκδοση και αν πατησω cancel να μη μπει δηλαδη η καινουργια εκδοση δε με αφηνει να singαρω:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.

Δοκίμασε να διαγράψεις από το firefox ότι κωδικούς έχει αποθηκεύσει στο privacy με το mail σου. Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα και έφταιγε αυτό νομίζω.

Δημοσ.
Δοκίμασε να διαγράψεις από το firefox ότι κωδικούς έχει αποθηκεύσει στο privacy με το mail σου. Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα και έφταιγε αυτό νομίζω.

οχι δεν εφτιαξε ετσι εβαλα το to amsn και ολα μια χαρα

σας ευχαριστω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

thanks empement

Δημοσ.
δοκιμασα να βαλω παλιοτερη εκδοση αλλα οταν παω να μπω μου λεει οτι υπαρχει πιο καινουργια εκδοση και αν πατησω cancel να μη μπει δηλαδη η καινουργια εκδοση δε με αφηνει να singαρω

Αυτό εδώ δεν το καταλαβαίνω!!Εννοείς όταν πας να το εγκαταστήσεις??

Δημοσ.
Αυτό εδώ δεν το καταλαβαίνω!!Εννοείς όταν πας να το εγκαταστήσεις??

οταν μου βγαζει να κανω install τη νεα εκδοση αν πατησω cancel δε μπορω να μπω αλλα τεσπα εβαλα amsn ;);););)

Δημοσ.

Πάντως μπορούσες να το απεγκαταστήσεις με το ZapMessenger(Γιατί φαίνεται δεν καθάρισες το Registry) και να βάλεις μετά το MSN9!!

Εντάξει αφού σε βόλεψε τώρα το amsn...!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...