eSATA Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας εχω windows xp pro SP3 (black) Απο χθες προσπαθω να βαλω το msn 9. ΚΑνω κανονικα εγκατασταση και βαζω το e-mail μου και το pass βγαζει σφαλμα (αν βαλω λαθος pass το αναγνωριζει και μου το λεει ) Εχω κατεβασει το install απο 4 διαφορετικα site (και απο insomnia) και μου βγαζεο το ιδιο σφαλμα. Φταινε τα windows ;; Τι συμβαινει;;;;;;:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ευχαριστω
empement Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε και με κανένα άλλο msn client όπως τα amsn, emesene, pidgin.
eSATA Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε και με κανένα άλλο msn client όπως τα amsn, emesene, pidgin. ποιο θεωρεις καλυτερο;;; ευχαριστω
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Αν είναι να αλλάξει client...Γιατί να μη μείνει στην προηγούμενη έκδοση του msn;
empement Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Το amsn είναι πιο πλήρες από τα άλλα. Αν είναι να αλλάξει client...Γιατί να μη μείνει στην προηγούμενη έκδοση του msn; Δεν πρότεινα να αλλάξει client αλλά να δει αν το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται μόνο στο windows live messenger-msn-whatever ή και στα άλλα clients ώστε να ξέρει τι να ψάξει. (Βέβαια συνέχεια ξεχνάω πως δεν έχουν όλοι μαντικές ικανότητες σαν εμένα. )
nick#18 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις login απο καπιο web messenger ??? google : web messenger
Antwni Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Εγώ λέω να βάλει καλύτερα το MSN 8.5 να δούμε εάν του παρουσιάζει το πρόβλημα!!
eSATA Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Εγώ λέω να βάλει καλύτερα το MSN 8.5 να δούμε εάν του παρουσιάζει το πρόβλημα!! δοκιμασα να βαλω παλιοτερη εκδοση αλλα οταν παω να μπω μου λεει οτι υπαρχει πιο καινουργια εκδοση και αν πατησω cancel να μη μπει δηλαδη η καινουργια εκδοση δε με αφηνει να singαρω:cry::cry::cry::cry:
Land_Of_Banania Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε να διαγράψεις από το firefox ότι κωδικούς έχει αποθηκεύσει στο privacy με το mail σου. Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα και έφταιγε αυτό νομίζω.
nick#18 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 απεγκατασταση κανεις το 9??? αλιως δεν....εγω καταφερα κια εβαλα 8.5 στο lapitop...
eSATA Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε να διαγράψεις από το firefox ότι κωδικούς έχει αποθηκεύσει στο privacy με το mail σου. Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα και έφταιγε αυτό νομίζω. οχι δεν εφτιαξε ετσι εβαλα το to amsn και ολα μια χαρα σας ευχαριστω:mrgreen: thanks empement
Antwni Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 δοκιμασα να βαλω παλιοτερη εκδοση αλλα οταν παω να μπω μου λεει οτι υπαρχει πιο καινουργια εκδοση και αν πατησω cancel να μη μπει δηλαδη η καινουργια εκδοση δε με αφηνει να singαρω Αυτό εδώ δεν το καταλαβαίνω!!Εννοείς όταν πας να το εγκαταστήσεις??
eSATA Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Αυτό εδώ δεν το καταλαβαίνω!!Εννοείς όταν πας να το εγκαταστήσεις?? οταν μου βγαζει να κανω install τη νεα εκδοση αν πατησω cancel δε μπορω να μπω αλλα τεσπα εβαλα amsn ;);)
Antwni Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Πάντως μπορούσες να το απεγκαταστήσεις με το ZapMessenger(Γιατί φαίνεται δεν καθάρισες το Registry) και να βάλεις μετά το MSN9!! Εντάξει αφού σε βόλεψε τώρα το amsn...!!!
npapak Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Εμενα το κανειο κανονικα εγκατασταση αλλα οταν logaro μου βγαζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.