Προς το περιεχόμενο

www.erepublik.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτα απο ολλα να ξεκαθαρισω οτι δεν κανω διαφημιση η κατι τετοιο.

Υπαρχει ενα browser game που λεγεται http://www.erepublik.com . Εκει λοιπον ο καθενας διαλεγει την χωρα στην οποια θελει να αρχισει (πραγματικες χωρες ολου του κοσμου), και να αρχισει να δουλευει, να ανεβενει λνλ και ετσι να νοηθαει στην οικονομια της χωρας του! Το πως δουλευεις ειναι απλο, απαντας σε καποιες εγκυκλωπεδικες εωτησεις και οσο πιο πολλες σωστες απαντας τοσο πιο πολυ skill εχεις και σου ανεβαζουν και τον μισθο αμα εισαι πολυ καλος!!! Οποιος θελει βοηθεια με τις ερωτησεις ας κοιταξει εδω http://reply.appspot.com/search/ .

Και τωρα στο ψητο! Η Ελλαδα μας, εχει καταληυθει απο την Τουρκια, οπως και το Ισραηλ. Υπαρχουν σχεδια για επανασταση αλλα εκτος απο συμαχους χρειαζομαστε και πολους active προπαντως χρηστες για να βοηθανε στην οικονομια της αντιστασης και στη συνεχεια του ελληνικου κρατους. Το παιχνιδι ειναι φανταστικα ρεαλιστικο και εχει πολυ διπλοματια!!! Και δεν χρειαζεται ωρα να κατσεις κτλπ (εκτος αν θες να ψαξεις σε πολυ βαθος τα πραγματα) πεντε λεπτα να δουλεψεις να γυμναστεισ αντε και καμια φορα αν ψηφισεις και να διαβασεις σημαντικα ποστσ οχι μονο της Ελλαδας αλλα και τα σημαντικοτερα του κοσμου! Μπορεις να φτιαξεις δικο σου κομμα, να ψηφιζεις, να φτιαξεις δικια σου εφημεριδα, να τρεξεισ στις εκλογες για προθυπουργος κτλπ.

Το παιχνιδι εχει μεχρι στιγμης 58.195 citizens αλλα ο αριθμος αυξανεται! Και υπαρχει μονο ενας κοσμος για να ειναι ρεαλιστικο!

Επαναλαμβανω δεν κανω διαφημιση, απλα χρειζομαστε κοσμο για να βοηθησει στην επανασταση!

Το username μου ειναι zeus my man . Οσοι κανετε register και αποφασησετε οτι θελετε να ασχοληθειτε και να βοηθησετε στειλτε μου pm για περαιτερω πληροφοριες.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν υπαρχει καν ελλαδα η τουλαχιστον εχει κατω απο 140 χρηστες.

μην ασχοληθει κανεις μουφα φαινεται.Ασ μεινουμε εκτος μαχης

Δημοσ.

Πάντως μεγάλε...Δε κάνεις διαφήμιση αλλά,γιάτι έκανες εγγραφή;Εγώ πάντως βλέπω

Νά'σαι καλά που έκανες εγγραφή για να μας ενημερώσεις.

Δημοσ.

cd2matheos: Η Ελλαδα δεν φενεται γιατι την εχει καταλαβει η Τουρκια, και αυτο ακριβως προσπαθουμε να ανατρεψουμε.

giorgos147: Εχεις δικιο, ειναι το πρωτο μου μηνυμα αλλα οχι και η πρωτη μου επισκψη σε αυτο το φορουμ. Εχω βρει πολλα πραγματα ή λυσεις εδω παλιωτερα και απλα σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να ποσταρω αυτο για πρωτο μυνημα. Ολοι απο καπου πρεπει να αρχισουμε. Διαφημιση γιατι να κανω, τι θα κερδισω???

Δημοσ.
cd2matheos: Η Ελλαδα δεν φενεται γιατι την εχει καταλαβει η Τουρκια, και αυτο ακριβως προσπαθουμε να ανατρεψουμε.

Για να καταλάβω: ξεκινάω το παιχνίδι και ... είμαι Τούρκος;!!!

Να χ3σω μέσα... Τα μηνύματα είναι στα Τούρκικα και δεν καταλαβαίνω γρι. Εν πάσει περιπτώση, έκανα εγγραφή (όνομα πολίτη: Makelaris) και δούλεψα και μία μέρα. Μόνο μία φορά μπορείς να εργαστείς (δηλ. απαντήσεις ερωτήσεις) σε μία μέρα;

Έχει κανένα οδηγό, FAQ κλπ για να πάρω μια ιδέα;

Δημοσ.

Δεν εισαι τουρκος απλα η ελλαδα ειναι υπο κατοχη οποτε σου βγαζει την τουρκικη σημαια. Το username μου δτο παιχνιδι ειναι zeus my man στειλε μου οτι ερωτησεις εχεις. Εαν αποφασισης να συνεχισης τοτε στειλε μυνημα στον Efthimios Pappas και θα σου δωσει λινκ για ενα ελληνικο φορουμ που κανουμε σχεδια κτλπ. Εκει εχει καποια πολυ κατατοπιστικα guides! Δουλευεις και προπονεισαι μονο μια φορα την ημερα. Πρεπει να αγοραζεις φαγητο. Οσο ανεβαινεις σε λεβελ, μπορεις να κανεις πιο πολλα πραγματα. Να ξεκινησεις δικο σου κομμα, δικια σου εφημεριδα, δικια σου εταιρια να βαλεις υποψιφιοτητα για congressman ή προθυπουργος κτλπ!!!

• 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
+1

Ωραίο παιχνιδάκι, αν και χρειάζονται αρκετές βελτιώσεις για να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον.

+2

Το παίζω εδώ και λίγο καιρό και είμαι αυτ'η τη στιγμή στο level 14. Η Ελλάδα έχει καταφέρει να απελευθερώσει 4 περιοχές, άρα οι νέοι παίκτες θα έχουν τώρα την ελληνική σημαία μόλις ξεκινήσουν.

Ελάτε στο παιγνίδι να απελευθερώσουμε όλη την Ελλάδα! ;)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας προτείνω ένα παιχνίδι που πραγματικά μου έχει τραβήξει όλο το ενδιαφέρον τους τελευταίους 2 μήνες.

http://www.erepublik.com/en/referrer/XXXXXXX

To παιχνίδι πραγματεύεται, με έναν ψηφιακό κόσμο...όπου εκεί υπάρχουν τα διάφορα eΚράτη.....όπως πχ η Ελλάδα. Το παιχνίδι έχει απίστευτο βάθος και μπορείτε να αναπτυχθείτε σε πολλούς τομείς...πχ οικονομικό, στρατιωτικό κτλ....

Ελάτε να βοηθήσετε η Ελλάδα να κυριαρχήσει και να γίνει η υπερδύναμη του ψηφιακού κόσμου του eRepublik :)

Επεξ/σία από parsifal
Referral link
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψιλομέτριο...το δοκιμάζω εδώ και λίγες ημέρες αλλά σε χαμηλό επίπεδο δεν ασχολείσαι πάνω από 3 - 4 λεπτά και δεν έχει ενδιαφέρον. Για να δούμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το erepublik ειναι ενα πολυ ενδιαφερον free οnline game με την ελλαδα και πολλες αλλες χωρες να "ξαναγραφουν" την ιστορια τους κατα καποιο τροπο online..

μεγαλο πλεονεκτημα οτι δεν απαιτει και πολυ χρονο να εισαι online και καθως προχωραει το παιχνιδι γινεται ενδιαφερον απο πολλες αποψεις με εκλογες, πολεμους, γινεσαι επιχειρηματιας, βουλευτης , κλπ και γενικα εχει καποια φαση..

οποιος θελει να δοκιμασει και να παρει μια γευση παραθετω το παρακατω link:

http://www.erepublik.com/en/referrer/XXXXXXXXX

(εκει υπαρχω ως docantonis αν θελησετε να επικοινωνησετε μαζι μου και για βοηθεια κ καθοδηγηση αν χρειαστειτε;))

Επεξ/σία από parsifal
Referral link

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...