svatsM3 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σας,επειδή έχω παραγγείλει ένα Laptop,σκέφτομαι να αγοράσω και ένα Ασύρματο Modem/Routers,γιατί ο σταθερός μου έχει 15m καλώδιο σύνδεσης και χάνω και σε ταχύτητα,αλλά και με το Laptop συνδέεσαι όπου θές,άσε που το Modem μου Crypto F-360 τις Forthnet,είναι για τα ανάθεμα,γι αυτό ζητάω ένα Ασύρματο Modem/Routers,που να είναι αξιόπιστο και να βγάζει κάτι παραπάνω στην 24αρα μου γραμμή,δεν θέλω όμως και να δώσω πολλά λεφτά,γύρω στα 100€ πιστεύω είναι καλά,δώστε μου τις συμβουλές σας....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
roybatty Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σας,επειδή έχω παραγγείλει ένα Laptop,σκέφτομαι να αγοράσω και ένα Ασύρματο Modem/Routers,γιατί ο σταθερός μου έχει 15m καλώδιο σύνδεσης και χάνω και σε ταχύτητα Eκτός και αν το καλώδιο σου περνάει δίπλα από γραμμή τριφασικού ρεύματος,αποκλείεται να "χάνεις ταχύτητα" στα 15μ,μιας και το όριο είναι τα 100 Την καλύτερη ταχύτητα (αυτό το "κάτι παραπάνω" που θέλεις) την έχεις πάντα με το ενσύρματο,όχι με το ασύρματο.Τώρα αν δεν θέλεις καλώδια να διατρέχουν το σπίτι σου,μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615203
vrodinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Linksys Wag 200g Ξεχασα και το speedtouch 585
athns Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Θα σου πρότεινα να μην πάρεις LINKSYS αν έχεις Forthnet.Νομίζω πως τα Siemens παίζουν καλύτερα σε αυτόν τον πάροχο.
roybatty Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Θα σου πρότεινα να μην πάρεις LINKSYS αν έχεις Forthnet.Νομίζω πως τα Siemens παίζουν καλύτερα σε αυτόν τον πάροχο. Έχω ένα wag160n και παίζει μια χαρά με forthnet,καλύτερα τουλάχιστον από το dsl-g624t της dlink που είχα πριν.
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Θα σου πρότεινα να μην πάρεις LINKSYS αν έχεις Forthnet.Νομίζω πως τα Siemens παίζουν καλύτερα σε αυτόν τον πάροχο. γενικως τα siemens παιζουν καλυτερα επειδη και τα dslam ειναι siemens.και τα Linksys καλα παιζουν Linksys Wag 200g Ξεχασα και το speedtouch 585 παρα πολυ καλο Eκτός και αν το καλώδιο σου περνάει δίπλα από γραμμή τριφασικού ρεύματος,αποκλείεται να "χάνεις ταχύτητα" στα 15μ,μιας και το όριο είναι τα 100 Την καλύτερη ταχύτητα (αυτό το "κάτι παραπάνω" που θέλεις) την έχεις πάντα με το ενσύρματο,όχι με το ασύρματο.Τώρα αν δεν θέλεις καλώδια να διατρέχουν το σπίτι σου,μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615203 τα 100 μετρα ειναι αμα εχει δικτυου.αν εχει 15 μετρα τηλεφωνικο τοτε ας μικρινει το τηλεφωνικο και ας μεγαλωσει του δικτυου που ειναι μεχρι 100 και να μην περναει διπλα απο ρευμα.
svatsM3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δηλαδή από ότι είδα για την δικιά μου σύνδεση (Forthnet) τα κατάληλα modems/routers είναι το speedtouch 585, το LINKSYS WRT160N ,το wag160n,και τα Siemens,το θέμα είναι έξω στην αγορά βλέπω όλο τα Belkin,τα Netgear,Asus,Crypto και φυσικά Linksys,αλλά με μπερδεύουν όλα αυτά,να μου πείς την ίδια δουλειά κάνουν όλα,αλλά πώς την κάνουν,τέλος πάντων θα δούμε............
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 ασε τα crypto.β.speedtouch 585 ,σιεμενς sl2 141 ,μετα linksys wag200 και τα netgear πολυ καλα.θεωρητικα την ιδια δουλεια κανουν ολα.στην πραξη ειναι πολα.μερικα ειναι πιο γρηγορα αλλα πιο σταθερα κτλ κτλ.παντως speedtouch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.