Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά έμαθες? Αν δεν υπάρχει βιβλιάριο μπορεις να γράψεις αναρρωτική? Με καίει κ εμένα άμεσα Αυτό? Μήπως μπορείς να μου πεις?

καλα εισαι ντιπ για ντιπ τουβλο??

δε βλεπεις πως εχει να κανει Login 3 ολοκληρα χρονια??

ε ρε βλακεια που σας βαραει εδω μεσα 

Δημοσ.

καλα εισαι ντιπ για ντιπ τουβλο??

δε βλεπεις πως εχει να κανει Login 3 ολοκληρα χρονια??

ε ρε βλακεια που σας βαραει εδω μεσα 

μην τρελαινεσαι μαν,δεν ειναι ο μονος κατοικος του φορουμ αυτος που δεν εχει κανει login τοσο καιρο.

ξερουν κ αλλοι να απαντησουν,μη γινεσαι ζωο.

Τελικά έμαθες? Αν δεν υπάρχει βιβλιάριο μπορεις να γράψεις αναρρωτική? Με καίει κ εμένα άμεσα Αυτό? Μήπως μπορείς να μου πεις?

Παθων τον προηγουμενο μηνα,πηγα σε ιδιωτη και μου εγραψε αδεια χωρις βιβλιαριο.φαρμακα μου εγραψε με το ΑΜΚΑ μου.

πληρωσα επισκεψη κανονικα.

την πηγα στο ΙΚΑ,τους εδωσα το ΙΒΑΝ σε εντυπη μορφη και περιμενω τωρα να μου βαλουν καποια λεφτα.

ειναι λιγο μπερδεμενο,γτ ενας συναδελφος που πηγε σε νοσοκομειο με πνευμονια πηρα κανονικα ολο το μισθο του ενω ελειψε 15 μερες αλλα εγω εχασα οτι αναλογουσε στις 10 μερες που ελειψα.

μπορει να παιζει ρολο ο ιδιωτης με τον δημοσιο .

το ΙΚΑ απο οσο ξερω δινει 8 ευρω τη μερα,αλλα θα ειμαστε σιγουροι μονο οταν μπουν τα λεφτα.

• Moderators
Δημοσ.

off-topic:

Αν είναι εύκολο, κάποιος μοντ ας διορθώσει τον τίτλο του νήματος, γιατί διαταράσσεται η αισθητική μου από την τόση ανορθογραφία κάθε φορά που το βλέπω να γίνεται bump στο μπλα μπλα.

Δημοσ.

μην τρελαινεσαι μαν,δεν ειναι ο μονος κατοικος του φορουμ αυτος που δεν εχει κανει login τοσο καιρο.

ξερουν κ αλλοι να απαντησουν,μη γινεσαι ζωο.

Παθων τον προηγουμενο μηνα,πηγα σε ιδιωτη και μου εγραψε αδεια χωρις βιβλιαριο.φαρμακα μου εγραψε με το ΑΜΚΑ μου.

πληρωσα επισκεψη κανονικα.

την πηγα στο ΙΚΑ,τους εδωσα το ΙΒΑΝ σε εντυπη μορφη και περιμενω τωρα να μου βαλουν καποια λεφτα.

ειναι λιγο μπερδεμενο,γτ ενας συναδελφος που πηγε σε νοσοκομειο με πνευμονια πηρα κανονικα ολο το μισθο του ενω ελειψε 15 μερες αλλα εγω εχασα οτι αναλογουσε στις 10 μερες που ελειψα.

μπορει να παιζει ρολο ο ιδιωτης με τον δημοσιο .

το ΙΚΑ απο οσο ξερω δινει 8 ευρω τη μερα,αλλα θα ειμαστε σιγουροι μονο οταν μπουν τα λεφτα.

δε πειραζει αγορινα αυτο ηθελα αυτο ειπα δε θα κατσω να το παρω πισω  :-)

Δημοσ.

Δεν είναι σταθερό το ημερήσιο επίδομα που αναφέρθηκε παραπάνω δηλ τα 8€.
Άλλο τεκμαρτό ημερομίσθιο εχει ένας Α υπάλληλος και άλλο ένας Β.
Ο ΕΦΚΑ (ΙΚΑ) δίνει το 50% του ημερομισθίου και την διαφορά ο εργοδότης πάντα με προϋποθέσεις.
Επίσης το 1ο 15νθημερο είναι πιο μικρό το ημερήσιο επίδομα, από την 16η ημέρα ανεβαίνει.
Επιπλέον +10% για κάθε προστατευόμενο μέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...