Aiexandros Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σας! Δεν έχει περάσει εβδομάδα που είμαι ένας ακόμα περίφανος ιδιοκτήτης του Sony Vaio AW11Z και έψαξα να του περάσω Win XP... έλα όμως που δεν έβρισκα πουθενά οδηγούς για τα XP... Χθές λοιπον μίλησα μ'εναν φίλο μου ο οποίος μου έκανε μια πρόταση για να του περάσω Windows Vista Ultimate x64. Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για αυτή την ιδέα και μετά να ρωτήσω άν ξέρει κανείς που θα βρω οδηγούς για την κάρτα γραφικών (9600m GT) γιατί κατέβασα τους οδηγούς που έπρεπε απο το site της nVIDIA και όταν πας να τους περάσω μου λέει πως δεν υπάρχει το υλισμικό που αντιπροσωπεύουν οι οδηγοί... Οι οδηγοί που κατέβασα είναι αυτοί εδώ: 179.28_notebook_winvista_64bit_beta.exe Και η κάρτα γραφρικών μου έχει GPU: GeForce 9600m GT 512ddr3 RAM Πείτε μου τι μπορεί να κάνω λάθος? Γιατί εγώ δεν έχω καμία μα ΚΑΜΙΑ ιδέα αφού έχω τους σωστούς οδηγούς της κάρτας μου και αυτο μου βγάζει ότι οι οδηγοί ουσιαστικά δεν είναι για την δικιά μου κάρτα γραφικών. (άσχετο σχόλιο: είδα για τεσταρισμα το WANTED με την Angelina Jolie σε Blu-Ray στο φορητό αυτό πριν του κάνω το format... παιδιά παίζει καλύτερα και απο επιτραπέζιο player σε home cinema, και όσο για τον ήχο που παρέχει αυτο το μοντέλο.... απλά τέλειος...) Αναμένω απάντηση σας αν τυχών έχετε καμιά ιδέα που θα μπορούσε να βοηθήσει....!!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Α και επειδή είναι το πρώτο μου ποστ για φέτος... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!
warewolf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 στην καρτελα products supported στο site της nvidia βλεπω το εξης: The following notebooks are not supported in this release: 1. Hybrid SLI notebooks (these notebooks will be supported in an upcoming release): Acer Aspire 7530 BenQ Joybook S42 Fujitsu Siemens Amilo Xi 3650 MSI EX630 Qosmio X305-Q706 Qosmio X305-Q708 2. Dell Vostro notebooks (please contact the notebook OEM for driver support for these notebooks) 3. Lenovo ThinkPad notebooks (please contact the notebook OEM for driver support for these notebooks) 4. Sony VAIO notebooks (please contact the notebook OEM for driver support for these notebooks) κοιταξε μηπως μπορεις να κανεις κατι μεσα απο το vaio update. επισης στην ιστοσελιδα sony vaio update βλεπω καποιον οδηγο αλλα για win vista χωρις να αναφερει ultimate ή κατι αλλο. για ελεγξε το παρακατω: http://support.vaio.sony.gr/downloads/updates/updates.asp?site=voe_el_GR_cons&c=0&s=VGN-AW&m=4568&os=7&osl=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.