Προς το περιεχόμενο

gameshop

offis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την γνώμη σας για το ηλεκτρονικό κατάστημα που έφτιαξα, είναι σε cc. θα ήθελα να μου πείτε εντυπωσεις που αφορούν την ευχρηστία η και το desing. επίσης όσοι ξέρουν να δουν και το αρχείο robots.txt που εχουμε εισάγει

περιμένω εντυπώσεις η και προβλήματα απ όσους θα είχαν χρόνο

http://www.gameshop.gr/

robots

http://www.gameshop.gr/robots.txt

Δημοσ.
Θα ήθελα την γνώμη σας για το ηλεκτρονικό κατάστημα που έφτιαξα, είναι σε cc. θα ήθελα να μου πείτε εντυπωσεις που αφορούν την ευχρηστία η και το desing. επίσης όσοι ξέρουν να δουν και το αρχείο robots.txt που εχουμε εισάγει

περιμένω εντυπώσεις η και προβλήματα απ όσους θα είχαν χρόνο

http://www.gameshop.gr/

robots

offis πολυ καλο..βασικά εμπορικο θα το ελεγα,θα πας καλα

μια ερωτηση απο εμενα,τα προιοντα τα εχεις σαν stock σε αποθηκη η εχεις καταστημα?

γιατι δημιουργω και εγω ενα καταστημα με αλλα προιοντα

Δημοσ.

Corporate Website: White, Blue, Green - show professionalism

Business Website: White, Red, Blue, Brown - stimulates interest

Fashion: Black, White, Purple - creativity

Δημοσ.
Corporate Website: White, Blue, Green - show professionalism

Business Website: White, Red, Blue, Brown - stimulates interest

Fashion: Black, White, Purple - creativity[/QUO

εμενα μου αρεσει παντως

Δημοσ.

όμορφο είναι μπράβο

γνώμη μου: οπωσδήποτε μέσα στο css αρχείο σου βάλε μία a:visited ωστε να μη γίνονται μωβ τα links όταν κάποιος τα επισκέπτεται και προαιρετικά μία a:hover ωστέ να έχει ένα μικρό εφέ πχ αλλαγή χρώματος όταν περνάει το ποντίκι απο πάνω

Δημοσ.

Το site είναι για μαγαζί, που λειτουργεί κανονικά;

Το βρήκα αρκετά καλό, μόνη παρατήρηση σε κάποιο vero pc η τιμή της προσφοράς είναι αυξημένη κατά 10 € από την κανονική του τιμή.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολυ παιδια για τα καλά σας λογια και τις διωρθωσεις σας.. εκανα καποιες απο αυτες, για τον φιλο που ρωτησε . ναι υπαρχουν 2 μαγαζια υπολογιστων πισω απο το site :). που λειτουργουν σαν αποΘηκη.

Δημοσ.

Ωραίο site :), καλή αρχή

Θα σου γράψω μερικές σύντομες παρατηρήσεις:

Δοκίμασε να τοποθετήσεις την αναζήτηση κάπου αλλού (σε ένα box στα αριστερά ή δεξιά columns ίσως)

Μείωσε την απόσταση από το λογότυπο μέχρι τα games/computers/toys/peripherals

Η γλώσσα και η επιλογή νομίσματος είναι περιττά. Αν θες να τοποθετήσεις κάποιο περιεχόμενο στις αριστερά ή δεξιά στήλες μπορείς πχ να βάλεις τρόπους πληρωμής

Στο 1o κεντρικό box (GameShop.gr Ηλεκτρονικά Παιχνίδια & Υπολογιστές) η κάτω χοντρή γραμμή είναι περιττή και παραπέμπει στη γραμμή του τίτλου, μπορείς να δοκιμάσεις είτε πιο λεπτή, είτε να τη βγάλεις τελείως)

Στα boxes Κατηγορίες, Το καλάθι μου, Email Λίστα, Γλώσσα, Νόμισμα, άσε λίγο παραπάνω χώρο από το τέλος του περιεχομένου μέχρι το τέλος του box(padding-bottom)

Σε firefox, τα προϊόντα των οποίον ο τίτλος είναι 3 γραμμές (πχ Joystick για προσομοιώσεις πτήσεων (PC)), η κάτω τιμή πέφτει πάνω στο εξωτερικό border

Το footer δεν χρειάζεται να είναι τόσο μεγάλο, μπορείς να μικρύνεις το ύψος των γραμμών

Πρέπει να βρεις ένα τρόπο να παράγεις καλύτερα SEO URLs γιατί σε προϊόντα με τίτλους με Ελληνικούς χαρακτήρες τα χαλάει

Καλή συνέχεια!

Δημοσ.
Ωραίο site :), καλή αρχή

Θα σου γράψω μερικές σύντομες παρατηρήσεις:

Δοκίμασε να τοποθετήσεις την αναζήτηση κάπου αλλού (σε ένα box στα αριστερά ή δεξιά columns ίσως)

Μείωσε την απόσταση από το λογότυπο μέχρι τα games/computers/toys/peripherals

Η γλώσσα και η επιλογή νομίσματος είναι περιττά. Αν θες να τοποθετήσεις κάποιο περιεχόμενο στις αριστερά ή δεξιά στήλες μπορείς πχ να βάλεις τρόπους πληρωμής

Στο 1o κεντρικό box (GameShop.gr Ηλεκτρονικά Παιχνίδια & Υπολογιστές) η κάτω χοντρή γραμμή είναι περιττή και παραπέμπει στη γραμμή του τίτλου, μπορείς να δοκιμάσεις είτε πιο λεπτή, είτε να τη βγάλεις τελείως)

Στα boxes Κατηγορίες, Το καλάθι μου, Email Λίστα, Γλώσσα, Νόμισμα, άσε λίγο παραπάνω χώρο από το τέλος του περιεχομένου μέχρι το τέλος του box(padding-bottom)

Σε firefox, τα προϊόντα των οποίον ο τίτλος είναι 3 γραμμές (πχ Joystick για προσομοιώσεις πτήσεων (PC)), η κάτω τιμή πέφτει πάνω στο εξωτερικό border

Το footer δεν χρειάζεται να είναι τόσο μεγάλο, μπορείς να μικρύνεις το ύψος των γραμμών

Πρέπει να βρεις ένα τρόπο να παράγεις καλύτερα SEO URLs γιατί σε προϊόντα με τίτλους με Ελληνικούς χαρακτήρες τα χαλάει

Καλή συνέχεια!

πολυ καλες οι παρατηρησεις σου. μερικα βεβαια οπως πχ το νόμισμα τα έχω αφήσει γιατι στο μέλλον σκέφτομαι να βάλω ίσως και καποιο άλλο, οπότε το αφήνω για λίγο.

με τον firefox είχα κάποια προβληματάκια που τα έλυσα και κάποια που παραμένουν ακόμα όπως αυτό που είπες. θα τα λύσω στην πορεία. κάποια σχεδιαστικά όπως ανέφερες θα τά δώ στην πορεία μιας και η προτεραιότητα μου είναι να περάσω τουλάχιστον 600 προϊόντα που έχω στην λίστα μου για να περάσω. για τα SEO URLs το βλέπω τώρα .... είδε κανεις τα robots.txt ?

Δημοσ.

απλό, καλό φίλε μου άλλα εγώ ψάχνω μια διεύθυνση, κάποιο όνομα επικοινωνίας και δεν μπορώ να βρώ. Μόνο ένα τηλ. επικοινωνίας. Νομίζω ότι κάποια παραπάνω στοιχεία μόνο καλό θα έκαναν....

Δημοσ.
απλό, καλό φίλε μου άλλα εγώ ψάχνω μια διεύθυνση, κάποιο όνομα επικοινωνίας και δεν μπορώ να βρώ. Μόνο ένα τηλ. επικοινωνίας. Νομίζω ότι κάποια παραπάνω στοιχεία μόνο καλό θα έκαναν....

ακριβως , αυτο ηθελα να πω και εγω , ακομα και αποθηκη να ειναι καποια στοιχεια πρεπει να φαινοντε

Δημοσ.

Πολύ σωστή παρατήρηση , αυτό μου είπαν και απο κάποια αλλα forums , ίδη εχω περάσει όλα τα στοιχεία που χρειάζετε καποιος. τα στοιχεία βρίσκονται στο πεδίο Η εταιρία

είναι πολύ βασικό να ξέρει καποιος οτι υπάρχει οντωs μια εταιρια πίσω απο ενα SITE

θα ήθελα να μου πειτε .. αν σας αρέσουν τα μεγάλα εικονίδια σαν view στα διαφορα παιχνίδια, επέλεξα να τα βαλω...αρκετά μεγάλα...(τουλαχιστον τα περισότερα..)

εμένα μου φαινετε ομορφο....οταν βλεπω μια μεγάλη εικόνα

Δημοσ.

τωρα βλέπω τις κατηγορίες , σκεφτικα να βάλω και αλλες αλλα ισως πεσουν πολλες...

-----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 09 : 26 : 01-----

δειτε και τo αρχείο http://www.gameshop.gr/robots.txt

και όσοι ξέρουν ας μου πούνε την γνώμη τους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...