Προς το περιεχόμενο

Navigon 1200

kkalop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά

μόλις έπεσε στα χέρια μου το pna Navigon 1200 και μετά από κάποιες προσπά8ειες αναβάθμισης χαρτών υπήρξε πρόβλημα γενικά με τα αρχεία του, οπότε παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος που να το έχει οκ

να μου στείλει τα αρχεία που περιέχει στην αρχική του συσκευασία έτσι ώστε να τα ξαναπεράσω !

Παρατήρηση: backup μπορεί να πάρει κανείς και με το NavigonFresh της εταιρείας

Ευχαριστώ !!! :-)

Δημοσ.

Ωραίος φίλε !

Ίσως αν τα χώριζες σε κομμάτια των 100ΜΒ με το winrar και τα ανέβαζες στο rapidshare

-----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 03 : 31 : 05-----

κάποιο νέο υπάρχει ?

• 2 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχει κανεις το λειτουργικο του ναωιγον 1200?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:28 ----------

εχει κανεις λειτουργικο απο navigon 1200? θελω να το τρεξω ταυτοχρονα με destinator σε συσκευη 3850 της mls...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πηρα σημερα το συγκεκριμενο Gps με μια φιλη και εχω τρομερο προβλημα. Κλικαρει οπου να'ναι! Του εχω κανει 100 callibrations αλλα παρολαυτα αλλου θελω να πατησω και αλλου παταει! Ακομη με το παραμικρο τρανταγμα κλικαρει τυχαια και φευγει απο το χαρτη και παει στο menu. Εν το μεταξυ ακομα και με πενακι απο το κινητο δοκιμαζω και παταει αλλου γι'αλλου, τι με το δαχτυλο, τι σιγα σιγα... Τιποτα! Το προβλημα γινεται εντονοτερο οταν προσπαθω να πληκτρολογησω αριθμο σε διευθυνση. Εκανα και software update αλλα τιποτα. Μαλλον ειναι ελλατωματικο. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?

Δημοσ.
Πηρα σημερα το συγκεκριμενο Gps με μια φιλη και εχω τρομερο προβλημα. Κλικαρει οπου να'ναι! Του εχω κανει 100 callibrations αλλα παρολαυτα αλλου θελω να πατησω και αλλου παταει! Ακομη με το παραμικρο τρανταγμα κλικαρει τυχαια και φευγει απο το χαρτη και παει στο menu. Εν το μεταξυ ακομα και με πενακι απο το κινητο δοκιμαζω και παταει αλλου γι'αλλου, τι με το δαχτυλο, τι σιγα σιγα... Τιποτα! Το προβλημα γινεται εντονοτερο οταν προσπαθω να πληκτρολογησω αριθμο σε διευθυνση. Εκανα και software update αλλα τιποτα. Μαλλον ειναι ελλατωματικο. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?

Πάρε τους τηλέφωνο, γιατί μάλλον έχει πρόβλημα η συσκευή.

Δημοσ.
Πάρε τους τηλέφωνο, γιατί μάλλον έχει πρόβλημα η συσκευή.

Το πηρα απο multirama σημερα το πρωι, σε λιγο θα παω απο κει...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδη θα ταξιδεψω στη Γερμανια τελος του μηνος, ενδιαφερομαι για την αγορα του navigon 1200. Διαθετει ομως μονο χαρτη Ελλαδας και Ανατολικης Ευρωπης. Απ' οσο ξερω, υπαρχει η δυνατοτητα δωρεαν αναβαθμισης με χαρτες για 30 ημερες απο τη στιγμη της δηλωσης του gps στη navigon. Εχω διαβασει ομως απο αλλους χρηστες, οτι σε ορισμενες περιπτωσεις υπηρξε προβλημα με την αναβαθμιση καθως δεν τους αναγνωριζε το gps με αποτελεσμα να μην μπορεσουν να κατεβασουν δωρεαν τους χαρτες που δικαιουνταν. Το ερωτημα μου ειναι αν αξιζει το navigon 1200 και η δωρεαν αναβαθμιση ή θα ηταν καλυτερα να επιλεξω, για παραδειγμα, κατευθειαν το navigon 2110 max το οποιο διαθετει και χαρτες για δυτικη Ευρωπη και να ξεπερδευω, κατα καποιο τροπο, απο την απαραιτητη αναβαθμιση του 1200 με χαρτες?

Ευχαριστω εκ των προτερων.:-)

Δημοσ.

Για σου φιλέ, εγώ δουλεύω σε κατάστημα και πουλώ τα navigon και δεν έχω ακούσει γα 30 ημερών trail σε χάρτες, δεν μου έχει πει τίποτα ο προμηθευτής. Οπότε καλυτέρα να πάρεις το 2110 που τα έχει όλα μέσα και ξεμπερδεύεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...