Tuko Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Η LG Electronics δεσμεύεται έμπρακτα για την ποιότητα των προϊόντων της, παρέχοντας εγγύηση 0 Pixel τώρα και για όλες τις LCD τηλεοράσεις από 42’’ και άνω. Η εγγύηση 0 Pixel περιλαμβάνει άμεση παραλαβή και αντικατάσταση της τηλεόρασης, ακόμα και για ένα μόλις καμένο pixel και ισχύει για όλη τη διάρκεια της διετούς εγγύησης της τηλεόρασης. Πρόκειται για ένα πιστοποιητικό εγγύησης. Η εγγύηση 0 Pixel για τις τηλεοράσεις θα ισχύει για όσες τηλεοράσεις LCD από 42 ιντσών και πάνω, αγοραστούν από την 15η Ιανουαρίου 2009. http://www.fullhd.gr/index.php/2008-03-05-02-29-42/2008-03-05-02-31-49/700-lg-0-pixel Αν μπορούσες να προσθέσεις και το παραπάνω ΕΞΙΣΟΥ σημαντικό στην είδηση.
gdp77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 εγγύηση 0 Pixel για τις τηλεοράσεις θα ισχύει για όσες τηλεοράσεις LCD από 42 ιντσών και πάνω, αγοραστούν από την 15η Ιανουαρίου 2009. Θέλω να δω ποιος την παλεύει να κάτσει να ψάχνει για καμένα pixel σε tv >42" ...
indian Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Προσωπικά ένας από τους λόγους που έπαιρνα LG ήταν το service και η εγγύηση των zero pixel.Οπότε είναι πολύ σημαντική είδηση τώρα που έψαχνα νέο μόνιτορ.
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 δεν νομίζω ότι μπαίνουν τέτοιου είδους ειδήσεις στο main page... Τουλάχιστον ρε c Thresh αυτή η είδηση μετράει πολύ***! Την περίμενα πως και πως αυτή την κίνηση. Μπράβο στην LG. Τέλεια κίνηση και τέρμα τα διλήμματα τουλάχιστον για μένα. Το 0 pixel μετράει πολύ. *** Θα κυκλοφορήσει τo iphone? Κυκλοφόρησε το iphone? Έκλασε η apple? χαχα
junior-21- Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Φίλος που πήρε 24άρα με ένα καμμένο pixel παραμονή πρωτοχρονιάς μπορεί να κάνει κάτι?
christou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 μπραβο στην LG μονοδρομος πλεον για αγορα monitor αλλα και τηλεορασης. φυσικα και επρεπε να μπει στις ειδησεις.
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ε οχι και η μονη ετερεια.και h eizo ΔΙΝΕΙ εγγυηση 0 καμενα pixel για 5 μινες αν και επειδη ειναι eizo δεν θα δεις ποτε καμμενο pixel.
_Drakos_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ε οχι και η μονη ετερεια.και h eizo ΔΙΝΕΙ εγγυηση 0 καμενα pixel για 5 μινες αν και επειδη ειναι eizo δεν θα δεις ποτε καμμενο pixel. E ναι αλλά η Eizo έχει και κάτι τιμές άστα να πάνε. Όχι ότι δεν αξίζουν τα προΐόντα της, απλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κόσμος που να μπορεί να διαθέσει τόσο εύκολα αυτά τα χρήματα
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Φίλος που πήρε 24άρα με ένα καμμένο pixel παραμονή πρωτοχρονιάς μπορεί να κάνει κάτι? οχι δεν μπορει να κανει κατι.την πατησε και ενας φιλος μου ετσι.και του φεραν αλλη παλι με καμμενο pixel.ελεος δηλαδη.στις 10 οι 5 ειναι με καμμενα pixel.
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 E ναι αλλά η Eizo έχει και κάτι τιμές άστα να πάνε. Όχι ότι δεν αξίζουν τα προΐόντα της, απλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κόσμος που να μπορεί να διαθέσει τόσο εύκολα αυτά τα χρήματα ναι πραγματι ειναι πολυ ακριβες αλλα και η διαφορα ειναι εμφανης.το ειδα στην πραξη σαν κατοχος μιας eizo που ακριβοπληρωσα.
junior-21- Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Έτσι έλεγα κι εγώ φίλε. Αλλά once you go EIZO, έμεινες. Την θεωρώ μακράν ότι καλύτερο έχει ο υπολογιστής μου...
tectonator Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Πόλύ καλή κίνηση από την LG. Ελπίζω να επιβραβευτεί από τους καταναλωτές αλλά και να ακολουθήσουν παρόμοια πολιτική και άλλοι κατασκευαστές. Όσο για την είδηση καλά έκανε και μπήκε στην πρώτη σελίδα. Όπως μπήκε η είδηση για μείωση εγγύσης για την Seagate πριν από λίγο καιρό έτσι έπρεπε να μπει και αυτή.
epivitor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 οχι δεν μπορει να κανει κατι.την πατησε και ενας φιλος μου ετσι.και του φεραν αλλη παλι με καμμενο pixel.ελεος δηλαδη.στις 10 οι 5 ειναι με καμμενα pixel. Τη δευτερη οθονη που ειχε και αυτη καμμενο pixel δεν του την ξαναλλαξαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα