GiorGhino Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μα αυτό όμως χρειάζεται μια μικρή ανανέωση!!!Το λέω αυτό επειδή δεν έχει το Malwarebytes που οι περισσότεροι το προτιμούν!! Αγαπητοί αυτες οι δημοσκοπήσεις ειναι για... να τις γράφετε. Γιατι σε ενα σημαντικό άν όχι μεγάλο ποσοστό ο καθένας απαντάει εκείνο που εχει αυτος, ανεξάρτητα αν εψαξε εξονυχιστικα πριν το βάλει για να καταλήξει ή αν έβαλε το πρώτο που του πρώτειναν Για αυτό παρακαλώ ας προτείνει ο καθένας το δικό του με τα στοιχεία του. Εγω δηλώνω π.χ. ότι δεν το έχω ψάξει το θεμα και εχω βάλει το McAffe επειδή είναι το antivirus-antispyware που χρησιμοποιεί η Υπηρεσία μας Εθνικής Ασφάλείας. ------------------------------------------------------------------------(Εντάξυ, επίσης επειδή το καβάτζωσα τζάμπα! ) Υ.Γ. τα δυο καλύτερα είναι το Kaspersky και το Nod32!! Για antispyware καλό είναι το Malwarebytes' (έχει σώσει ζωές) και το SuperAntiSpyware!! antivirus: avast free edition.. antimalware: malwarebytes' antimalware antispyware: super antispyware free + ad-aware anniversary edition (ειναι η ολοκαινουργια εκδοση του ad-aware,πολυ ελαφρυτερο προγραμμα συγκριτικα με προηγουμενες εκδοσεις με πολυ πιο γρηγορο σκαναρισμα).. ολα ειναι μαλακιες μην βαλεισ τιποτα μονο το nod 32 που ειναι και ελαφρη AVG Antivirus (το κανονικό) είναι ελαφρύ καθημερινές ενημερώσεις, το αγόρασα από τον εδώ αντιπρόπο. Παιδες εγώ πήρα το Norton Internet Security 2009 και είναι πολύ καλό... Το έβαλα και έχω ξεχάσει ότι υπάρχει... Πάντως μέχρι στιγμής ο ρωτήσαντας έχει κατατοπηστεί πλήρως απ τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.