Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δε βγάζω άκρη με το ταχυδρομείο.Ο Γερμανός λέει οτι το tracking number είναι σωστό και τα ΕΛΤΑ λένε οτι για να παραδόθηκε στον Βόλο το trackning είναι λάθος.

Τι μπορώ να κάνω σ αυτή την περίπτωση?

Περιεργη περιπτωση, αν πιστεψουμε το γερμανο, τοτε ποιον καλεσανε στο Βολο και παρελαβε? Σε ποια διευθυνση, με ποιο ονομα, με ποιο τηλεφωνο? Δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να γινει λαθος!

Δημοσ.

Άκρη βγήκε.Έμαθα σε ποιον παραδόθηκε το πακετάκι.Μου χουν δώσει λάθος tracking number αλλα δε το παραδέχονται

Δημοσ.

Με του που έγινε η αποστολή μου δώσανε ένα tracking number το οποίο αποδείχθηκε στην πορεία ότι δεν αντιστοιχεί στην παραγγελία μου.

Ο προϊστάμενος των ΕΛΤΑ εδώ με εξυπηρέτησε τηλεφωνόντας στον Βόλο και βρήκε ότι το δέμα παρελήφθη απο ένα άτομο το οποίο όπως βρήκα μετά περίμενε επίσης κάτι απ τον δικό μου αποστολέα.Άρα εγώ περίμενα άερα τόσες μέρες με αλλουνού το tracking.

Συνεχίζει απ την άλλη ο αποστολέας να επιμένει οτι μου δωσε σωστό tracking nr.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σε όλους!

έχω ένα ερωτηματικό???

Παρήγγειλα από αγγλία κάποια οδοντιατρικά υλικά λόγο τις ιδιότητας μου ως οδοντίατρος και ενώ το έχω ξανακάνει παραγγελια τα ιδια υλικα και περάσανε το scan τον ελτα στο track and trace και εφτασε έξω από την πόρτα μου ένα χαρτί ειδοποίηση με την επιγραφή να παραλάβω το γράμμα με τα υλικα την επομενη μέρα... αυτήν την φορα ενώ παρακολουθούσα πολύ στενά το track and trace δεν εμφανίστηκε ποτε γράμμα ως δηλωμένο με τον κωδικο που μου δοσανε αλλα όλος περίεργος το γράμμα έφτασε έξω από την πόρτα μου ως συστημένο με τον ταχυδρόμο όπου υπόγραψα και παρέλαβα το γράμμα επιτοπου.

ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί αυτήν την φορα ούτε εμφανίστηκε στο track and trace και γιατί το έφερε ο ταχυδρόμος και δεν μου ήρθε ειδοποίηση να το παραλάβω την επομενη...

Μπορεί κάποιος να μου πει τι έγινε και όλα πήγαν ανορθόδοξα?

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

απο ότι βλέπω απο το 2009 τα ίδια προβλήματα υπάρχουν και το 2014 , σε δέμα απο γερμανία με γερμανικο ταχυδρομίο 06/16/14 ενώ δείχνει  το site της dhl οτι το δέμα έχει περάσει και είναι Ελλαδα απο τις 19.06.2014 ενώ ακόμα και σήμερα που μίλησα με τα Ελτα το δέμα άφαντο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...